Любо нещо лошо мнение има за CVT - ходи при него да види безпроблемен такъв
По-скоро да смени маслото сега, и занапред на 50х км да го сменя, за да не ходи при Любо;) А той има кофти мнение, защото по едно време правеше по 2 кутии на седмица, и не е да са здрави като 5ЕАТ и 4ЕАТ. Явно не дянат на теглене и несмяна на масло.
По книга кутията е 12.6 литра (т.е 13). Ако ще сменяш цялото 15 ще ти артиса даже. Горе долу отива половината при непълна смяна - т.е около 7 литра. Аз забравих колко купих, но ако имаш излишни средства купувай, то маслото е "евтино"
Дори и да не сменяш в сервиза на Любо обади се и попитай - не хвърляй излишни средства, а питай "старило и патило"
Последна промяна tst на Чет Юли 16, 2020 4:12 pm, променена общо 1 път
Чет Юли 16, 2020 4:08 pm
tst
Регистриран на: Нед Яну 06, 2013 11:11 pm Постове: 692 Местоположение: София
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Дали да не търсим съдействие, някой да ни достави две - три кашончета (по 12 шишета са)
Трудна работа е с масло от Щатите. Надали някой ще се наеме, ако няма утвърден канал - може и да излезе и по-скъпо. Но ако се намери ще е супер - и аз ще участвам.
По книга кутията е 12.6 литра (т.е 13). Ако ще сменяш цялото 15 ще ти артиса даже. Горе долу отива половината при непълна смяна - т.е около 7 литра. Аз забравих колко купих, но ако имаш излишни средства купувай, то маслото е "евтино"
Дори и да не сменяш в сервиза на Любо обади се и попитай - не хвърляй излишни средства, а питай "старило и патило"
Аз и Любо ще го преслушам утре. Мисля обаче да процедирам по този начин
Чет Юли 16, 2020 5:33 pm
tst
Регистриран на: Нед Яну 06, 2013 11:11 pm Постове: 692 Местоположение: София
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Разводнихме темата. Има доста писано по това как се сменя напълно масло в CVT без "излишни" загуби. Виж тази тема и се обърни към колегата kvark за самосиндикална смяна. Аз предпочетох в сервиз.