Отговори на тема
 Грешки 
Автор Съобщение

Постове: 11
Автомобил: Fori
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, Колеги!
Трябва ми малко професионална помощ.
Имам Forester I 1998г. Няколко пъти подред ми светва чека на запален мотор. Закачих колата на компютъра на познат, но компютъра неможе да разчете грешката, а само кода на грешката.
Грешките са две с кодове 2 и 40. При запалване на студен мотор мирише на бензин и то много като от задавен руски автомобил. Ако някой е наясно моля да сподели. Бирата е от мен.

Пон Май 02, 2016 8:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 226
Автомобил: Субару Импреса 2,0
Рейтинг: 116
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
heliktit написа:
Здравейте, Колеги!
Трябва ми малко професионална помощ.
Имам Forester I 1998г. Няколко пъти подред ми светва чека на запален мотор. Закачих колата на компютъра на познат, но компютъра неможе да разчете грешката, а само кода на грешката.
Грешките са две с кодове 2 и 40. При запалване на студен мотор мирише на бензин и то много като от задавен руски автомобил. Ако някой е наясно моля да сподели. Бирата е от мен.

С какво извършихте диагностиката че отчетохте тези две грешки 2 и 40.Ти нямаш ОБД-2 диагностична система.Защо не извършите диагностика с мигащите кодове с куплунгите под таблото..

Пон Май 02, 2016 8:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
viewtopic.php?f=1&t=8883&p=111111

четене му е майката...

Пон Май 02, 2016 10:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема