Отговори на тема
 Мнение за Форестър 2008-2011 
Автор Съобщение

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,

предстои ми покупка на нов/употребяван автомобил. Най-общо съм се спрял на 3 марки/модела, като един от фаворите ми е Форестър от 2008 г. нагоре. От доста време влизам във форума, но не успявам да намеря много информация относно подръжката и характеристиките на автомобила. По принцип съм фен на бензин/газ, но до колкото разбирам не е много оферта да търся BI-Fuel, а май се насочвам към обикновен бензин, който след време да газифицирам. Гледам че има предлагане на нашия пазар на такива автомобили, но моля за информация какво е редно да се гледа при покупката на такъв автомобил. Мога ли да се доверя на човек/сервиз, който да направи оглед на колата ? Никога до сега не съм имал субару, още повече боксер двигател и не знам какво да очаквам от автомобила. Не бързам с покупката така че имам време, просто чакам нещо читаво и добро. Моля за мнения по темата. Предварително благодаря!

Поздрави!

Пон Юни 27, 2016 10:06 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, никой ли не иска/ не може да сподели мнение ?!?

Чет Юни 30, 2016 1:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
_v_ написа:
Колеги, никой ли не иска/ не може да сподели мнение ?!?

Знаем и можем колега, ама и ти можеш да четеш.
А това за което питаш сме го дъвкали и предъвквали много пъти, затова никой не се хаби да отговаря - виж раздел основен, тема форумводител за начинаещи.

viewtopic.php?f=1&t=15245

Чет Юни 30, 2016 2:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема