Отговори на тема
 Новак при FORI 
Автор Съобщение

Постове: 1
Автомобил: Subaru Forestar
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги :hello: От вчера си имам Forestar 2003 BI FUEL и имам много въпроси. Един от тях като за начало е , че много слабо ми свети арматурното табло , по точно оборотомера и километража и стрелката му изобщо не свети. Светлината е като на оттенъци като че ли има изгорели диоди отзад. Преди години имах Голф 3 и му бях разглобил таблото за да му сменя светлодиодите в друг цвят , което беше голяма играчка та и сега ако пак трябва да е правя същата процедура лошо ми става. Моля за съвети :idea:

Нед Сеп 04, 2016 6:40 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 49
Автомобил: Subaru Forester 2.0 xt MY 03
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Привет колега,

Поздрави за колата и много безаварийни :beer: ,редно е да пуснеш някоя и друга снимка.
Арматурното табло е много лесно за разглобяване. Има общо 6 винта (2 са от горе на декоративния капак пред таблото и другите 4 държат самото табло в четирите края) за развиване, след това се издърпва, откачат се 3 букси (внимавай да не ги изкъртиш имат застопоряващи палчета) и готово .
Таблото няма диоди, подсветката е с крушки, след като го свалиш сменяш всички крушки, връщаш всичко по обратния ред и си караш.
На моята кола имаше само 3-4 светещи крушки от цялата подсветка в колата ( табло , копчета , скорости и кадето има крушка). Смених всичките и сега си свети като елха.
Има също така и една врътка на лоста за мигачите, която усилва/намаля интензитета на светене.

Вто Сеп 06, 2016 1:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема