|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
Max4
Автомобил: subaru forester 2.0 2008
Рейтинг: 35
|
|
Колеги ,предстои ми ремонт на кардана и въпросът ми е,може ли да се кара колата без кардана.Тоест ще разчитам само на предните колела.Има ли опасност да изтече маслото от кутията и дали ще се натовари повече предният диференциал.Чувал съм че собственици с джип Ровър са правили този номер,но все пак това е Субару,имат разлики в конструкцията.Ако някой има инфо или е правил такава гимнастика ,ще съм благодарен да сподели.
|
|
|
|
| Пет Окт 28, 2016 11:55 am |
|
|
|
tst
|
|
Привет,
Колега според мен не може да правите тази операция.
По-добре ако сте на зор вземете назаем от някой от сервизите докато вашия се ремонтира.
Поздрави
|
|
|
|
| Пет Окт 28, 2016 12:04 pm |
|
|
|
OFFROADER
|
|
Махнеш ли кардана маслото изтича, дори само ако наклониш кутията. А пък за движение е немислимо.
_________________ Ремонт на ръчни скоростни кутии. Петър Иванов-нула886495045
|
|
|
|
| Пет Окт 28, 2016 1:00 pm |
|
|
|
lelemale13
Автомобил: Forester
Рейтинг: -23
|
|
ако е автомат и не е със среден диференциал и запушиш опашката на скоростите може би е допустимо. Май H6 има среден диференциал и може би не само той, по спомен се говореше за след 2005. Но това са само предположения, Не говориш ли със сериозен субару специалис не пали колата даже а ако си с ръчни скорости както са ти казали по горе направо си е безумие. предполагам че и при автомата маслото изтича през опашката.
|
|
|
|
| Съб Окт 29, 2016 8:33 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|