Отговори на тема
 Проблем с газовата уредба 
Автор Съобщение

Постове: 5
Автомобил: Subaru Forester 1999
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
позволих си да започна нова тема, защото проблема ме притеснява много, а времето ме притиска. Моя Фори е 99та година, 2.0, 125 конски сили, автомат с газова уредба слагана от предишния собственик, в сервиза на Джовани.
От няколко седмици се появи следния проблем:
Седейки на светофар или просто при работещ двигател без движение, на газ, сваля оборотите от около 800 на около 500 и започва да придърпва. Проблема остава и на бензин. Днес бяхме на консултация при Джовани, филтрите отново бяха сменени, както и беше закачена нова бубина. Проблема остава. Самият той не знае какъв точно е проблема.
Търся съвет, ако на някой от вас се е случвало нещо подобно, моля дайте инфо. Препоръчайте ми и друг добър сервиз за Субару.
Сърдечно ви благодаря.

Вто Ное 22, 2016 2:52 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Може би е нужно да се регулират клапаните.

Вто Ное 22, 2016 7:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема