Отговори на тема
 Смяна на лагери в централен диференциал Subaru-Forester 99' 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 10
Автомобил: Forester
Телефон: 0899504520
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, мисля, че имам проблем с лагерите в диференциала, имам Subaru-Forester 99' и от скоро започна да издава специфичен шум при движение. Звука наподобява, малко електромоторче, което увеличава звука при ускоряване на автомобила, като е без значение дали съм на скорост или на свободна. При закупуването на автомобила, същия имаше проблем с вискомуфата, рециклирах я, но не след дълго отново се повреди. Въпроса ми е дали проблема във вискомуфата е довел до проблем в лагерите на диференциала и ако е така, от къде мога да се снабдя с такива лагери?

Чет Ное 24, 2016 1:15 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 37
Автомобил: subaru forester 2.0 2008
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравей колега,аз имах същият шум ,като на ел.моторче,и понеже лагерите във виското ги бях сменил,се оказа че този досаден шум е от висящият лагер на кардана.Оправих го и шумът изчезна.Провери първо въпросният лагер(той поне е открит и лесно се провшрява) и после отваряй виското ако се наложи.Аз карам ФОРЕСТЪР 2008.Дано съм бил полезен .

Чет Ное 24, 2016 7:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема