Отговори на тема
 Въпроси за Форестер 2011 
Автор Съобщение

Постове: 2
Автомобил: Subaru Forester
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Прикачени файлове:
IMG_6503.JPG
IMG_6503.JPG [ 31.87 KiB | Прегледано 341 пъти ]

Прикачени файлове:
IMG_6505.JPG
IMG_6505.JPG [ 29.93 KiB | Прегледано 341 пъти ]

Прикачени файлове:
IMG_6504.JPG
IMG_6504.JPG [ 28.03 KiB | Прегледано 341 пъти ]

Здравейте,

Имам Субару Форестер 2011 бензин и искам да ви попитам за мнение по следния въпрос. Преди няколко седмици забелязах, около 2 см луфт между преден десен калник и бронята от дясната страна. Някои щифтове изглежда са се извадили, но няма повреди или удряне по колата. Може ли да ми кажете мнение това може ли да се получи от дупка на пътя или някой е теглил бронята на колата. Къде мога да го оправя?
Втори въпрос е свързан със счупено стъкло от камък на пътя на мигача на предно ляво огледало. Може ли да ми кажете къде в София мога да го оправя и дали може да се смени само стъклото ако огледалото е още здраво.?

Благодаря

Вто Яну 17, 2017 9:16 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 158
Автомобил: Forester SH 2.5X Premium 2011, AT
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей колега,
по първия въпрос - свалял съм бронята, така че този луфт може да се получи ако има, или е имало напрежение в бронята. В калника е малко вероятно, че щеше да има и други следи.
Да не си се подпрял в някоя пряспа сняг?
Иначе където е луфта отдолу има една планка - пластмасова със щипки. Бронята се щраква в нея.
Ако е здрава планката може да се намести лесно, стига да няма напрежение вече, защото шанса да излезе пак е голям. :idea:

https://www.facebook.com/Promachines.tools.bg/

Вто Яну 17, 2017 10:49 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Автомобил: Subaru Forester
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
katlak написа:
Здравей колега,
по първия въпрос - свалял съм бронята, така че този луфт може да се получи ако има, или е имало напрежение в бронята. В калника е малко вероятно, че щеше да има и други следи.
Да не си се подпрял в някоя пряспа сняг?
Иначе където е луфта отдолу има една планка - пластмасова със щипки. Бронята се щраква в нея.
Ако е здрава планката може да се намести лесно, стига да няма напрежение вече, защото шанса да излезе пак е голям. :idea:

Благодаря за съвета
Нямаше голям сняг когато се случи така че неможе да е пряспа сняг

За страничното огледало има ли някакъв съвет

Мерси предварително

Сря Яну 18, 2017 9:54 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема