Отговори на тема
 Темпомат 
Автор Съобщение

Постове: 54
Рейтинг: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги , има ли как сам да диагностицирам автопилота на колата, т.к. не работи . Като натисна копчето cruise по таблото нищо не светва ( предполагам изгоряла крушка) , момчето от което купих колата каза,че и при него не е работел.Къде какво да гледам ?
Forester 2.0 xt 2003

Пон Дек 12, 2016 3:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
valio_kn написа:
Здравейте колеги , има ли как сам да диагностицирам автопилота на колата, т.к. не работи . Като натисна копчето cruise по таблото нищо не светва ( предполагам изгоряла крушка) , момчето от което купих колата каза,че и при него не е работел.Къде какво да гледам ?
Forester 2.0 xt 2003

Практиката е показала , че в повечето пъти има прекъснат лентов кабел.Може и от бушон или реле , но крушката играе роля само на индикатор без да влияе на работата.

Пон Дек 12, 2016 5:19 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тя крушката хубаво не свети, ама като го натиснеш поне работи ли - т.е както казва @petko 69 преди мен ако крушката не свети, това не значи че не работи ( и моята крушка за фаровете на Vivio - то не свети, ама ги включа си светят - вижда се )

Сря Дек 14, 2016 11:18 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 49
Автомобил: Subaru Forester 2.0 xt MY 03
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
valio_kn написа:
Forester 2.0 xt 2003

Здравейте,
На таблото няма крушка за круиз контрола. Единствено на бутона има крушка която светва като се натисне при включване.
При мен беше спрял да работи след като си монтирах алармата, тъй като бутах по управлението на централното и на круиз контрола. И двете са зад жабката близо едно до друго.
Оправих го като размърдах буксата и я натиснах, може би не съм я натиснал достатъчно силно при монтажа или е имало не добра връзка там.
Струва си да опиташ да я понатиснеш и да пробваш.

Пет Дек 30, 2016 11:57 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
А дали са съвместими лентовите кабели , примерно от 125 коня да ли ще стане на турбо версията ?

Вто Фев 07, 2017 2:53 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Някой ?

Сря Фев 22, 2017 5:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 220
Автомобил: Subaru Forester XT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
[quote="valio_kn"]А дали са съвместими лентовите кабели , примерно от 125 коня да ли ще стане на турбо версията ?[/quх
Не съм пробвал,но мисля,че ще стане(не виждам пречка воланите са еднакви).Отделно Аз имам крушка която свети на таблото само,че моята е 2005г и е с новото(различно)табло.

Сря Фев 22, 2017 7:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
И аз мисля , че не би трябвало да има разлика ,ама знам ли . Ще пробвам и пак ще пиша да кажа крайния резултат.

Чет Фев 23, 2017 1:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 15
Автомобил: Forester 2.0x '05
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Сигурен ли си, че правилно го включваш? Натискаш "круиз" и след това "надолу", нали? При първото натискане на таблото светва "cruise", а при второто светва и "set" и сработва тогава.

Вто Мар 14, 2017 12:49 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Всичко съм пробвал , не сработва и тва е :) Интересното е .че като натисна "cruise" , чувам как цъка реле някъде около жабката , и затова си мисля ,че е лентовия кабел, иначе никакви лампи по таблото не светват.

Вто Мар 14, 2017 12:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема