Отговори на тема
 "POWER-Мига 
Автор Съобщение

Постове: 2
Автомобил: субару форестр
Телефон: 0888552108
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Няколко пъти /до сега три/по време на движение двигателя изгасва.След това запалва тредно,с пълна газ като задавена след като се изчисти и заработи нормално започва да мига "POWER" колата си върви нормално-скорости превключват.След 3-4 паления "Power" изгасва. ЩО Е ТО някои сблъсквал ли се е????

Нед Май 21, 2017 9:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1179
Автомобил: Subaru Forester XT
Рейтинг: 706
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За жалост вече съм в леглото и няма как да хвърля на боб точно каква ти е колата, но би ли споделил, че не ми се става в момента, а и не знам колко боб имаме. Обикновено на 8 зърна ми излиза най-точно. Благодаря предварително.

Пон Май 22, 2017 12:01 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 116
Автомобил: Forester 2.5xt 05
Рейтинг: 49
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Колега, какво казва диагностиката?

Пон Май 22, 2017 6:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 117
Автомобил: Toyota Verso 1.8 CVT
Телефон: +359897873851
Рейтинг: -12
Кофти...
Отговори с цитат
Ако е АТ провери и смени масло и филтър на скоростната кутия. Това за начало.

Вто Май 23, 2017 9:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1179
Автомобил: Subaru Forester XT
Рейтинг: 706
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Страхотно мнение. Ако не е АТ имат ли power индикация? Също така смяна на масло и филтър на скоростна кутия обикновено не оправят голяма част от проблемите, които се записват в transmission control unit. Закачете я, вижте за какво е имало грешка и ще го мислим тогава. До тогава можеш само да дадеш едно сериозно количество пари за масло и филтър, които обикновено са няколко пъти по-евтини от читава диагностика в реномиран механик или диагностик от темата за "белите сервизи". До тогава можеш само да гадаеш. Обикновено за това повечето сервизи имат диагностици, които не взимат малко заплати за да могат да кажат къде е проблема, а механиците да го отстранят. Или комплексни играчи като Краси например, който може и двете. В крайна сметка най-добре отиди в сервиз за да не наливаш излишни пари в нещо, което което вероятно да не ти оправи проблема. Личен съвет. Нямам сервиз ако това ти е последващ въпрос. И не съм на процент в изброените. Просто така е правилно. Особено в уравнения с много неизвестни. С оскъдна информация тук няма кой да ти помогне. Ако все пак искаш помощ от форума, KKL кабел, freessm и закачаш ECU и TCU и даваш всички грешки, които са били записвани за да можем да мислим по тях.

Сря Май 24, 2017 12:02 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема