Отговори на тема
 Въпрос за задни пружини на Форестер мк1 (сф5) 
Автор Съобщение

Постове: 2
Автомобил: Subaru Forester SF
Телефон: 0884189920
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
Имам следният казус за решаване.
Купих си Форестер мк1 (сф5) 2.0 125к.с. Колата е с понижено окачване от Имреза (Непотвърдена информация от бившия собственик). Факт е, че колата е ниска. Искам да върна заводското окачване, което прибрах заедно с покупката на колата. Липсват само задни пружини.
Казусът: Намерих пружини от същата кола, но е 2.0 турбо 170 к.с. с цветови маркер жълт и червен.
Въпросът ми е, дали ще се понижи, запази или повиши заводската височина след инсталация?
Благодаря предварително!
М.Крушкин

Чет Юни 08, 2017 9:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
При равни други условия ще се повиши с около 1 см ( стокови пружини нови срещу такива от турбо ), стига да са в еднакво здраве.

Чет Юни 08, 2017 9:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Освен пружини е много вероятно да ти трябват и амортисьори.Точно задни пружини бих взел само ако видя как стоят на донора.

Пет Юни 09, 2017 9:38 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
mkrushkin написа:
Здравейте колеги,
Имам следният казус за решаване.
Купих си Форестер мк1 (сф5) 2.0 125к.с. Колата е с понижено окачване от Имреза (Непотвърдена информация от бившия собственик). Факт е, че колата е ниска. Искам да върна заводското окачване, което прибрах заедно с покупката на колата. Липсват само задни пружини.
Казусът: Намерих пружини от същата кола, но е 2.0 турбо 170 к.с. с цветови маркер жълт и червен.
Въпросът ми е, дали ще се понижи, запази или повиши заводската височина след инсталация?
Благодаря предварително!
М.Крушкин

Ако не са нови не знаеш колко са уморени, нови пружини са по 80 лв бройката долу горе , не си заслужава експеримента.

Пет Юни 09, 2017 10:01 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема