|
Страница 1 от 1
|
|
Странен шум идващ от пред Субару Форестър III - 2008
| Автор |
Съобщение |
|
radiboi
Регистриран на: Вто Юли 23, 2019 8:51 pm Постове: 33 Местоположение: Кюстендил
Автомобил: Субару Форестър
Телефон: 0877976384
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте! От както купих Субарото и смених гумите с други, втора употреба, веднага като го купих, чух странен шум. Като вдигна се чува някакво виене , най-силно при 60 км. , а след това отслабва и към 100 км. пак започва да вие. Отидох на гумаджия и той ми каза,че гумите, които сложих са неравномерно износени по целия протектор. Вчера смених гумите с летни и се надявах този шум да изчезне, но не. Намали драстично, но пак леко го чувам и се чудя от къде идва? Проверил съм лагери на главините, масло в диференциала и автоматичната скоростна кутия и всичко е ОК? Забелязвам,че при 60 и при 100 км. се проявява по-силно, като давам газ, а като я отменя почти утихва? Ще съм благодарен , ако ме посъветвате!!! п.п. Дали пък не си е нормален шум, характерен за Субару?
|
|
|
|
| Сря Мар 26, 2025 3:46 pm |
|
|
|
radiboi
|
radiboi написа: Здравейте! От както купих Субарото и смених гумите с други, втора употреба, веднага като го купих, чух странен шум. Като вдигна се чува някакво виене , най-силно при 60 км. , а след това отслабва и към 100 км. пак започва да вие. Отидох на гумаджия и той ми каза,че гумите, които сложих са неравномерно износени по целия протектор. Вчера смених гумите с летни и се надявах този шум да изчезне, но не. Намали драстично, но пак леко го чувам и се чудя от къде идва? Проверил съм лагери на главините, масло в диференциала и автоматичната скоростна кутия и всичко е ОК? Забелязвам,че при 60 и при 100 км. се проявява по-силно, като давам газ, а като я отменя почти утихва? Ще съм благодарен , ако ме посъветвате!!! п.п. Дали пък не си е нормален шум, характерен за Субару? Оправих се!!!
|
|
|
|
| Сря Апр 16, 2025 9:55 am |
|
|
|
wolfenstein
Регистриран на: Чет Сеп 19, 2024 4:26 pm Постове: 14 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.5 2011
Телефон: 0877445534
Рейтинг: 75 
|
|
Здравей , ако може да споделиш с какво си се сблъскал ,възможно е да е полезно и за други членове на форума . Поздрави!
|
|
|
|
| Пон Апр 21, 2025 12:37 pm |
|
|
|
radiboi
|
|
Мислех,че съм се оправил, но явно през лятото,когато температурите са големи се чува шума по-слабо? Сега вече започна да се чува по-силно. Прави ми впечатление,че като съм на скорост и давам газ ,при 60 км. се чува най-силнои като изключа от скорост, по инерция, утихва или изчезва?
|
|
|
|
| Сря Окт 22, 2025 4:44 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|