|
Страница 1 от 1
|
|
Възможно ли е да си изрежеш стъкло за шибедах на Форестър
| Автор |
Съобщение |
|
ivel7412
Автомобил: Subaru Forester
Рейтинг: 0
|
Здр колеги! Взех си Субару Форестър 2003г. и се мъча да го пооправя, че си помислих дяловито за едно нещо. Шибедаха ми е спукан и ровичкайки се из нета ми предлагат солени цени за нов или употребяван. Дали може да се изреже подходящо стъкло или някакъв друг прозрачен матерлиал и да си го монтираш за шибедах? Гледах из другите форуми, но не срещнах нищо подобно. Някой може ли да помогне, да побългарим още едно нещо 
|
|
|
|
| Съб Яну 09, 2010 5:32 pm |
|
|
|
SuBaRu_FoReSteR
Регистриран на: Вто Сеп 01, 2009 9:41 am Постове: 344 Местоположение: Стаpа Загоpа
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
|
По-добре си дай парите за оригинала.  Апак и това е единствения модел на Субару с такъв голям шибедах (имам предвид всичките модели Форестър).Но това е мое мнение нека да чуем и другите колеги 
_________________ Случайността е среща на две необходимости !
|
|
|
|
| Нед Яну 10, 2010 5:26 pm |
|
|
|
BOBI_27M
Регистриран на: Нед Ное 15, 2009 9:55 am Постове: 165 Местоположение: Дупница/Благоевград
Автомобил: Forester 2001g
Рейтинг: 15
|
И колко струва един шибедах,че моя се уж тръгва и запъне някъде и неще да се отвори.. 
_________________ WORK IS FOR PEOPLE THAT DON'T HAVE A CARAVANS...
|
|
|
|
| Нед Яну 10, 2010 5:47 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
|
| Нед Яну 10, 2010 6:50 pm |
|
|
|
ivel7412
|
Ами ще ви кажа, че за нов цената е 1800лв., а бай-ти...какъв беше...с частите втора употреба ми иска 800лв. От това е и продиктуван моя въпрос  За тия пари си мисля, че може да се изчисли нещо по рационално...
|
|
|
|
| Нед Яну 10, 2010 7:51 pm |
|
|
|
mohi
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 2:00 pm Постове: 76 Местоположение: гр.Мизия Рейтинг: 0
|
Ако правилно съм разбрал ти трябва само стъкло, а старото е спукано, но е цяло. Мога да ти препоръчам да разгледаш ето http://www.autoglass-bg.com/ тая фирма. Занимават се с отливки на стъкла, предимно за камиони, автобуси и разни панорамни асансьори, до колкото разбрах и бронирани. Намерих ги понеже съм решил да оправя една американска кола, на която и е спукано доста предното стъкло, и за оригинално ми искат $800 като трябвало и да съберат поръчка за 5бр (то сигурно толко са всички коли Сатурн у БГ), та при тея ще ми излезе към 300лв
|
|
|
|
| Пон Яну 11, 2010 2:38 pm |
|
|
|
ivel7412
|
mohi написа: Ако правилно съм разбрал ти трябва само стъкло, а старото е спукано, но е цяло. Мога да ти препоръчам да разгледаш ето http://www.autoglass-bg.com/ тая фирма. Занимават се с отливки на стъкла, предимно за камиони, автобуси и разни панорамни асансьори, до колкото разбрах и бронирани. Намерих ги понеже съм решил да оправя една американска кола, на която и е спукано доста предното стъкло, и за оригинално ми искат $800 като трябвало и да съберат поръчка за 5бр (то сигурно толко са всички коли Сатурн у БГ), та при тея ще ми излезе към 300лв Точно, само стъкло ми трябва и на мен ми искат космически суми... Благодаря колега, веднага ще се възползвам от линка който си оставил и ще видим дали е възможно да се направи нещо и за моята колица 
|
|
|
|
| Пон Яну 11, 2010 3:49 pm |
|
|
|
Vladi4
Регистриран на: Сря Май 14, 2008 1:29 pm Постове: 72 Местоположение: Пазарджик Рейтинг: 0
|
Знаеш ли колега, аз карах един 4 Рънър на Тойота с шибедах. Този от който го купих беше ловджия. Опитал се да стреля подаден навън от шибедаха, но залитнал и фраснал стъклото с приклада на пушката отгоре.  Така че стъклото беше не просто спукано, а цялото напукано като паяжина. Мислех да го сменям, но понеже имаше по-важни неща за смяна по окачването на колата от шибедаха се заех с тях. Викам си зимата, когато замръзне и се разпадне ще го сменя. Само че минаха четири зими, а стъклото не се разпада. Все така си стои напукано като паяжина. А аз колата я карах доста по черно и по баирите. След 4 години каране и минати 107 000 км я продадох пак със същият напукан шибедах, като обясних на новият собственик кой и как го е счупил това стъкло. Не знам новият собственик дали го е сменил. 
|
|
|
|
| Пон Яну 11, 2010 4:09 pm |
|
|
|
ivel7412
|

Vladi4 написа: Знаеш ли колега, аз карах един 4 Рънър на Тойота с шибедах. Този от който го купих беше ловджия. Опитал се да стреля подаден навън от шибедаха, но залитнал и фраснал стъклото с приклада на пушката отгоре.  Така че стъклото беше не просто спукано, а цялото напукано като паяжина. Мислех да го сменям, но понеже имаше по-важни неща за смяна по окачването на колата от шибедаха се заех с тях. Викам си зимата, когато замръзне и се разпадне ще го сменя. Само че минаха четири зими, а стъклото не се разпада. Все така си стои напукано като паяжина. А аз колата я карах доста по черно и по баирите. След 4 години каране и минати 107 000 км я продадох пак със същият напукан шибедах, като обясних на новият собственик кой и как го е счупил това стъкло. Не знам новият собственик дали го е сменил.  Абе и аз мисля да го оставя тоя въпрос за по-натам  Мина ми и нещо друго като идея, да му залепя едно тъмно фолио и отиди разбери дали е спукано.... Днес се свързах с фирмата която прави стъкла и на първо четене нещата са добри. Първо да се нарадвам на Сузито , а после ще се отдадем на останалите детайли 
|
|
|
|
| Пон Яну 11, 2010 9:14 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|