Отговори на тема
 Фабричният монитор за навигация на Forester 06 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 71
Автомобил: Forester 2.5XT
Рейтинг: 70
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Привет колеги,
доста търсих и не можах да открия manual за демонтиране на фабричният монитор и по-точно пластмасовата кутия отгоре на Форито. Монитора е свързан с навигацията. Всичко е фабрично така, не е слаган допълнително. Ако някой разполага с информация как да го разглобя, ще съм благодарен!

Прикачени файлове:
Коментар на файл: Още една.
Image012.jpg
Image012.jpg [ 60.64 KiB | Прегледано 505 пъти ]
Коментар на файл: Става въпрос за това. Съжалявам за снимките с лошо качество!
Image013.jpg
Image013.jpg [ 76.97 KiB | Прегледано 505 пъти ]

Сря Апр 14, 2010 7:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 71
Автомобил: Forester 2.5XT
Рейтинг: 70
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Привет колеги,
ако някой в бъдеще му трябва подобна информация, това е което мога да споделя.
Капака на фабричният монитор е закрепен на 6 щипкии 2 щифта отпред. При мен предната лява щипка беше с отвор в долната част и с болт затегната към таблото. Тя излиза най-трудно. Двата щифта се намират най - отпред и влизат в отвори разположени в модула за бутоните на монитора . Щифтовете излизат съвсем лесно но трябва да се внимава при затваряне на капака за да не се огънат или счупят. Щипките излизат чрез пдпъхване на плоска щпакла(аз използвах пластмасова домакинса за торта :-) ). Трябва да се натиснат навътре и да се повдигнат.Доста са здрави и не се чупят т.е. може да се действа по-смело. Монитора няма стандартни входове AV или други а чрез жак петица се свързва с устройството за навигация. В интернет има ел. схеми на навигацията , които могат да се изтеглят ако няко му трябва както на мен да свърже камера за задно виждане към монитора. Тук има малко информация за модели без навигация:
http://www.scoobymods.com/factory-gauge-pak-scans-t151.html?s=f72fbad157f8d0527c52649b05614ed0&t=151
http://www.scoobymods.com/dash-center-storage-compartment-t3802.html?s=5bca11c7aedb0846e9bf2d2a2c4a90eb&t=3802
Снимките са от GSM и намалени, но дават обща представа.

Прикачени файлове:
PIC1.JPG
PIC1.JPG [ 23.28 KiB | Прегледано 398 пъти ]
PIC2.JPG
PIC2.JPG [ 47.09 KiB | Прегледано 398 пъти ]
PIC3.JPG
PIC3.JPG [ 50.72 KiB | Прегледано 398 пъти ]

Нед Май 02, 2010 12:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема