Отговори на тема
 Компресия на форестър 2000г. 125к.с.- колко? 
Автор Съобщение

Постове: 21
Телефон: 0898926556
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги. От две седмици съм собственик на гореописаният форестър, това ми е втората японска кола, първата беше нисан микра та сега съм очарован от вървежа, стабилноста в завойте и т. н. , но вчера ми се наложи да спра на баирче с голям наклон, предницата сочеше нагоре та като угасих мотора и оставих колата на първа предавка без ръчна започна леко полеко да отпуска и да мьрда назад, та извинявам се за въпроса но се качих на форито от фиат мултипла комънрейл дизел та съм свикнал или по-точно не съм свикнал да опъвам ръчната при паркиране по наклон, та дали трябва да меря компресия, и ако - да колко трябва да е? Също ако са заминали сегменти има ли ги, какви цени са и мисия невъзможна ли е смяна само на комплект сегменти. Благодаря предварително за отговорите. Колата е с газов инжекцион от италия, върви много добре, няма течове на никакви течности от никъде.

Пон Ное 16, 2015 7:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 183
Автомобил: Субару Форестър 2,5 ХТ
Рейтинг: 29
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Има коментари във форума, по темата за спиране на скорост по наклон. Факт е, че не задържат на първа и то при сравнително малки наклони. Това е характерно за напълно изправни автомобили с необходимата за модела компресия. Аз лично не намерих задоволително обяснение на проблема. Карам второ Субару и го спирам на ръчна винаги, а двигателя е в нормите.

Пон Ное 16, 2015 8:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема