Отговори на тема
 Подмяна на салон! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 196
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте колеги и приятели на SUBARU!
Имам Subaru Forester 1 произведено 2002 година, демек последната единица след фейслифта както го наричат някои,с големия стоп отзад,който е и на капака на багажника,малко по различна "муцуна" и т.н. Надявам се вече знаете за кой модел пиша.
Та въпроса ми е следния:
Искам да му сменя плюшения салон с кожен,също и корите на вратите за да съвпадат с новия салон! Намерил съм салон и кори от такъв автомобил,който е произведен 1999 година (преди фейслифта),малък стоп,друг капак на двигателя и т.н..
Искам да попитам дали ще пасне,защото чета,че моя Фори е с малко по-големи размери от този произведен 1999година(преди фейслифта)? Разбирам от прочетеното до тук,че моя е малко по голям като габарити,но това означава ли,че седалките и корите за вратите са с различен размер?
Благодаря на всички,които ще ми отговорят и поздрави от мен на всички приятели на SUBARI!

Последна промяна limona на Сря Сеп 08, 2010 3:51 pm, променена общо 1 път

Сря Сеп 08, 2010 3:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тази дума повече не я ползвай, макар, че "фейслирта" най-много ми хареса. :smt023
Плюшения салон е много рокендрол. Аз го харесвам особено ако е розов и на кадилак. Виж ако го сменяш на предните седалки ако имаш еърбег да нe го прецакаш. От мен успех!

Сря Сеп 08, 2010 3:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Просто съм объркал клавиша на клавиатурата!
Извинявам се за грешката.
Наистина ли мислиш,че казвам"фейслирт"? :D Просто буквите "Р"и"Ф" са една под друга и съм натиснал неволно неправилен клавиш!!!
Колега Yco ще ти бъда благодарен ако можеш да ми помогнеш с отговор вместо да ме иронизираш!!!
Седалките и корите ги взимам от автомобил с десен волан! Дали това има някакво значение? Шофьорската седалка има ли повече опции от другара за нагласа?
Сега се сещам,че кората на шофьорската врата няма да съвпадне! Така ли е? Има ли вариант да сменя само плюшената част на кората на вратата с кожената?
p.s. Ако си учител по български език и литература-кажи да се възползвам!

Сря Сеп 08, 2010 3:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега нищо лично, но по някой път е нужно на човек да се разсмее. Не съм даскал нито се впечатлявам от правописните грешки, които всички допускаме. Грешките чак толкова не ме стресират ама безразборното и грешно боравене с чуждици ме разсмива, дори се получават словосъчетания с ново значение ( в кръга на шегата).
Относно смяната на гарнитурата трябва да мериш на място дали размера е точен, закопчалки и т.н. ..
Желая ти искрен успех с начинанието!

Сря Сеп 08, 2010 6:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Така му казват ''професионалните''автотърговци на Горубляне!!!
А относно чуждиците,аз също не съм им привърженик,но наистина не намирам дума,с която да заместа "феислиРт"!!!
Та на темата! Нямам възможност да меря на място.Ако има някой,който е правил това ''упражнение'' ще съм му благодарен да ми отговори. И най-вече сменяема ли е само кожената или платнената част на кората на вратите?
Благодаря!

Сря Сеп 08, 2010 6:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 135
Автомобил: GC,BH,SF,BP,SG,BR,GD, BMW
Рейтинг: 56
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
само кожената част не можеш да я свалиш, трябва цялата кора, а щом е от десняк няма да успееш да се пребориш с копчетата за стъклата, иначе горното което за огледалата става :)
а оносно седалките дясната кожена която е била шофьорска ще ти слиза на долу а за да си направиш и твойта да слиза трябва да ползваш твоята основа от плюшения салон а от другата да вземеш самата кожа
общо взето са ти много нерви и време и труд
трябва да се замислиш дали си струва!
ако не ти се занимава на теб, заповядай аз имам сервиз и ще ти го направа

Пет Сеп 10, 2010 9:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 135
Автомобил: GC,BH,SF,BP,SG,BR,GD, BMW
Рейтинг: 56
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
значи малко съм те подвел колега.....
корите на вратите стават от десняк, но от левака трябва да си вземеш копчетата за огледалата и стъклата ;)
демек трябва да преработиш само шофьорската седалка

Съб Сеп 11, 2010 10:37 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Благодаря ти много колега Panchev.Ivan!
Ако искаш дай някакви твой координати щом имаш сервиз да ти звънна,когато реша да я правя тази операция.
Поздрави от мен!

Съб Сеп 11, 2010 2:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема