|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Семеринг разпределителен вал
| Автор |
Съобщение |
|
niki76
Регистриран на: Вто Яну 08, 2008 9:06 pm Постове: 167 Местоположение: Пещера
Автомобил: Субару Вивио
Рейтинг: 16
|

Колеги,да ви споделя моята последна одисея с малката калинка.Вкарвам я в бокса за да се направи каквото има преди зимата,майстора ми е познат и казва,че двата семеринга отпред на валовете са за смяна.Единия доста е изпускал-------казвам ОК,малкия на коляновия вал се намери веднага.Големия е с размери 58.5x50.5x7.5,в Пещера се сещате,че нямаше,а предишния път си го намерих тук.Почвам аз обикаляне Пазарджик,Половдив де що има такива магазини-не и не.Отивам в Субару сервиза там е 18лв,ама клякам няма накъде,дадох 30лв за бензин и обикаляне да търся михаля.Казвам какви са размерите а момчето вика-38x50x7.Майстора с мен вика ,аз правя колата вече пробвахме такъв на 50мм външен диаметър и е хлабав,разстоянието премерено многократно е 50.5мм.Оня пак си вика-от завода излиза с такъв,неможе да е друг-майстора променя малко тона и пак вика-ебе не съм от вчера този не става пробвахме вече такъв размер.Стана един спор.тоя в сервиза вика- ваща кола е уникат тогава оправяйте се.И аз пак на никъде,сега чакам да ми направят по поръчка на цена 40лв бройката,ебати и ташака-златен.Та се питам дали е възможно това-оригинлния от Субару да не става........моля за вашето мнение.Колата е Вивио
_________________ Рибата винаги кълве повече на отсрешния бряг.
|
|
|
|
| Пон Окт 31, 2011 7:14 pm |
|
|
|
niki76
|
|
Вярвам,че колеги със същата кола са имали подобни ядове.Да споделят на тяхната с какъв размер е семеринга,и как са решили проблема......не се срамувайте.
|
|
|
|
| Вто Ное 01, 2011 7:42 am |
|
|
|
niki76
|
Реших си проблема,благодаря на отзовалите се..... 
|
|
|
|
| Вто Ное 01, 2011 6:00 pm |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
|
А там по ВИН ли ти го търсиха?
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Вто Ное 01, 2011 7:34 pm |
|
|
|
niki76
|
|
Да,ама моя явно е друг и тва е.
|
|
|
|
| Вто Ное 01, 2011 10:49 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|