Отговори на тема
 Либеро - теч на гориво? 
Автор Съобщение

Постове: 33
Автомобил: Subaru Libero
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Незнам кой ще излезе по-инат, аз или бусчето #-o
Всеки ден изненади, ама така е като преди това са го карали безхаберници.
Днес се опитах да запаля на бензин (имам газова), понеже е голям студ и да не прецакам мембраните на изпарителя.
След многократни опити и почти изтощен акомулатор се отказах. Свалих акомулатора и го сложих да се зарежда.
Преди час опитах отново и пак не успях, обикаляйки около бусчео видях малко кафеникаво петно в снега и на мирис го докарва на бензин!
Капките се стичат някъде от страната до водача по една от гредите на шасито.
Незнам каква е системата с горивопровода, но ми е малко странно че капе отпред вляво, резервоар нямам, има една туба забутана на мястото на акомулатора отзад, а акомулатора ми е в кутия вътре.
Мисля си дали няма някаква система за излишното гориво и да капе от нея, защото бая повъртях и не запали, та това гориво трябва да отиде някъде?
Източих карбуратора от бензина и пробвах на газ но без успех, ще чалкам да се затопли и да се зареди акомулатора.

Пон Фев 06, 2012 6:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 17
Автомобил: subaru libero e12
Рейтинг: 9
Разчитай на мен
Отговори с цитат
виж си центровката, моето е било на газ преди да го купя и бяха въртели делкото, след като го наместих пали от раз, без разлика в студено и топло.
а ина4е за те4а отляво ти се намира един филтър за горивото бензиново, но 4ак до шофера да стига незнам.

Пон Фев 06, 2012 8:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 18
Автомобил: Subaru
Нов фен
Отговори с цитат
Проследи горивните тръбите,защото едната е за излишния бензин,а другата отива в бензиновата помпа и ако нямаш резервар-то теча е от тази тръба.

Вто Фев 07, 2012 7:29 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 33
Автомобил: Subaru Libero
Нов фен
Отговори с цитат
Проблема е отстранен!
Имаше запушване на карбуратора и ми връщаше бензин във филтъра.

Нед Фев 19, 2012 10:39 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема