Емо написа:
Здравейте харесах си едно бусче Libero E12, - 1996г. Собственика ми каза че всичко му е изрядно освен задна лява полуоска е за смяна, полуоската втра употреба струвала към 50 лв. В момента при мене възникнаха доста въпроси:
1.Полуоска втора употреба колко е надеждна,цена и на нова - цена?
2.Лесно ли се сменя и ако не колко ще ми струва ремонта?
3.Дали може известно врема да се кара тaka или поне да се пробва при покупката на бусчето?
От евестно време сбирам инфо за субаро либеро изкам да си взема такова бусче.
Мисля че на повечето неща можеш и да си отговориш сам но ще ти напиша и моето мнение.
1. Не знам колко е надеждна полуоската която искаш да купиш ,а цена на новата звъни на Марин да ти каже ,ако има той се занимава с продажба на авто части
2.Не съм ремонтирал полуоска и не знам колко е трудоемък ремонта,а за цена на труда попитай в кои да е сервиз .
3.това пак на място ще се определи до сега така ли е карано бусчето ,ако е не виждам проблем да не можеш да пробваш.
И на финал не му се притеснявай толкова това си е нормална кола със всички съпътстващи проблеми.Ремонта не е по сложен от на всички други автомобили,за здравината и няма да ти е хваля 2 години не съм пипал предница и преди мен и този от които е взех и той е не е ремонтирал нищо.Пожелавам ти успех в огледа и избора ,ако има нещо друго питай