Отговори на тема
 Висок разход Либеро? 
Автор Съобщение

Постове: 24
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 МТ 99'
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,на баща ми либерото '95 1.2 пълна инжекция гори страшно много.Ходихме на палатки преди 3 год на яз. белмекен и изгори предвидения бензин само на отиване,реших че е от терена ама на връщане пак толкова :-~ .Горкия и до ден днешен си го кара така сякаш е с H6 двигател :-?Също и спирачките му са много слаби и преди и след смяна на спир.течност.
Някакви предположения да имате,случайно ако мога сам да отстраня проблема.

Съб Май 25, 2013 8:17 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Автомобил: субару либеро
Телефон: 0887795289
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Ако не тече от никъде,най-вероятно сегментите са за смяна.А до там стигне ли се така и така се отваря двигателя си приготвяш около 1000 лв и сменяш наред,семеринги,лагери основни и биелни,маслена помпа,ако има износени зъбни колелета на кол.вал,балансиращ вал.Ако нямаш ръб по цилиндрите си за нормални сегменти ако ще се шлайфа вече майсторите ще ти кажат за кой ремонтен размер си,и ако си сменяш и бутала.Същото и за лагерите.И до тука ако не те е заболяла главата може да си разглобиш спирачните апарати и да ги почистиш основно.Айде със здраве!

Сря Юни 05, 2013 1:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: FORESTER TURBO
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
за 100лв. ROFL добра насока, но само лагерите на балансиращия вал струваха преди две години 60лв. комплекта и ги имаше само в Субару. За това което колегата ти е описал си приготви едни 600-750лв. ( това е реална цена за тази процедура - казвам от опит) и то със много търсене и време.

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Сря Юни 05, 2013 2:53 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Не си видял едната нула приятел,аз също говоря от опит/ремонтирал съм три двигателя на Либеро/и затова съм писал около 1000лева не 100.

Чет Юни 06, 2013 8:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: FORESTER TURBO
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
karno написа:
Не си видял едната нула приятел,аз също говоря от опит/ремонтирал съм три двигателя на Либеро/и затова съм писал около 1000лева не 100.

Моя грешка :)

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Чет Юни 06, 2013 9:23 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 24
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 МТ 99'
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря колеги за отговорите.То мен не ме заболя главата ама бащата ще го заболи.Жалко че става въпрос за такива цифри..ще му кажа да седне преди да му предам написаното..тц тц
и да му мисли,няма да мога да му помогна на мен ми стига че трябва да сменям комплекта съединител.
Другия път кажете нещо по така,свещи например-шегувам се,благодаря все пак :)
ПС Ама то Либерото от каде да знае че има нужда от ремонт,върви кадето му кажеш и толкоз.Джъстито което имах(89г) редовно пропускаше 3 цилиндър ама и на "него" не казах :D.
Корави като гранит са старите звезди.Ето снимка че не му "пука" ;)

Прикачени файлове:
DSC00359.JPG
DSC00359.JPG [ 296.23 KiB | Прегледано 1281 пъти ]
Съб Юни 22, 2013 3:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
E to pisanoto po gore e naizust i e v nai loshiq slu4ai.No ako reklamata po bus4eto e tvoi biznes to ti si choveka.

:bg: :bg: :bg:

Съб Юни 22, 2013 8:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема