Отговори на тема
 Теглич за Либеро (Е12) - има ли такова животно?!? 
Автор Съобщение

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, трябва ми теглич за Субару Е12, но не знам дали въобще има такова нещо. Дали има оригинални, или трябва някой да ми направи? Някой продава ли/прави ли такива? Все ми е едно дали нов или втора употреба, аз искам да тегля колесарче с общо тегло около 200кг., така че какъвто и да е теглич ще ми свърши работа. Въобще приемам всякакви идеи, благодаря.

Вто Мар 30, 2010 10:09 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 63
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Има оригинален теглич за Субару.Аз имам такъв,но още не съм го монтирал.Имам и оригинален багажник за покрива.

Сря Мар 31, 2010 7:18 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Супер, а имаш ли идея откъде мога да си намеря, защото от Субару Бълграия ми отговарят, че нямат такова нещо?

MZ ES написа:
Има оригинален теглич за Субару.Аз имам такъв,но още не съм го монтирал.Имам и оригинален багажник за покрива.

Чет Апр 01, 2010 7:21 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 63
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
А з го намерих случайно в интернет от един продавач на автолитература,който се оказа,че преди това имал такова Либеро.Така че си е чиста случайност,граничеща почти с невъзможното.Но все пак се огледай в мобиле -от време на време излизат обяви за продажба на Либеро на части.И ако имаш късмет може да излезе някое такова за части с теглич!

Успех!

Чет Апр 01, 2010 10:52 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема