Отговори на тема
 Търся части за Subaru Domingo 
Автор Съобщение

Постове: 26
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
Като скоро споменах си взех едно Доминго, та сега съм в приключения. Става дума след един бърз оглед Днес от монтьори ми изскочиха следните неща за необходима смяна:
- предни накладки - за мое щастие подобни на такива от Рено
- задни накладки
- каре външно с маншон
- втулки на Хебел (като пипна полуоските и ме хвана страх как съм карал досега)
- задни амортисьори
- задни лагери - от сервиза ми казаха че били х2 на колело + отделно семеринги, дифтунги
- биелетки предни
- тампони на носачи
- спирачни апарати
Като звъннах в сервиза на Субару ме закопаха с цени Само за частите. Прегледах форума видях че амортисьорите могат да се заменят с такива от Лада, обаче за другите неща няма и дума. Та колеги МОЛЯ ВИ давайте съвети има ли възможност да използвам части от други марки автомобили, и ако може в детайли.

Последна промяна daewoo на Нед Апр 11, 2010 8:43 pm, променена общо 1 път

Чет Апр 08, 2010 1:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 63
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
На задните накладки защо не си наковеш сам феродо?Ще ти излезе най-тънко.А какво общо има хебела с полуоските.Ако ти е разбит тампона на спомагателния хебел на кормилната система аз купих за моето Либеро от Рамона,мисля че беше Japanparts ,но пак си е цифра.Покажи го това бусче,да видм за какво става въпрос!

Чет Апр 08, 2010 5:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 26
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
След Много ходене по мъките, сервизи и магазини сведох списъка до следното което търся:
- задни амортисьори
- задни пружини
- тампони на носачи - задни
- предни спирачни апарати
- комплект предни и задни спирачни дискове
малко ламарини, е може и един двигател на който не му трябва :).
Ако някой даде съвет дали мога ди намеря подкалници за моето щурче ще е прекрасно.

Супер доволен останах от едно магазинче на Козлодуй, цените са в пъти по-ниски от много други уж по-добре заредени магазини. Дамата която продава е супер сговорчива и изрови света за да ми намери нещата които исках да закупя.

Чет Апр 29, 2010 3:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема