Мерси колега, гледах ги но има разлика при мен, даже днес гледах едно с мотор 1200 и там е доста по-сложно.
При мен проблема беше ,че вакум-регулатора на дистрибутора вземаше вакум от всмукателната генерация, демек постоянен, а двойното предаване вземаше вакум от карбуратора.
Според мен по-правилно е да бъде обратното и така го направих. Оказа се че вакум-регулатора на дистрибутора не работи и не ми е създавало особени проблеми освен едно кратко забиване при подаване на газ по-рязко.
Сега го оправих но не можах да го запаля, въздушния филтър се пълнеше с бензин, оказа се че е запушена възвратната тръбичка за излишното гориво. Свалих карбуратора и го отпуших.
Смених и мембраните на изпарителя на газовата и сега се опитвам да му докарам реглажа и да запаля но ми пада акомулатора докато въртя. Иначе му хванах цаката на центровката, гледам белезите на маховика и го глася между 6 и 8 градуса предварение, днес за малко да запали
Понеже свалях дистрибутора да го почистя от масло и установих че е зацепено на обратно след смяната на двигателя, сега искам да си го направя както трябва.
Някой може ли да сподели с какво предварение работи най-добре мотора, по книга го дават 5 +-2 градуса и за газ четох че още 2-3 градуса предварение ще му дойдар добре