|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Проблем с мигачите при E12 WAGON
| Автор |
Съобщение |
|
barny_89
Регистриран на: Чет Яну 25, 2007 7:47 am Постове: 15 Местоположение: Казанлък Рейтинг: 0
|
|
Здавеите. Е стана време вече и аз да пиша за проблеми поради причината че колата вече е на пътя. Значи имам супер странен проблем. Сутрин паля колата тругвам има мигачи на 2рия 3тия завои вече мигачите се губят. Оставчм колата за половин час паля тръгвам и същата история на 2рото 3тото пускане вече няма мигачи. Старнното е че авариики има а мигачи няма. Даваите съвети че някои така ще ме натресе че няма да разбера от каде ми е дошло. Колата е SUBARU E12 WAGON DELUX
_________________ Път без препядствия обикновенно води до никаде!!!
Subaru E12 WAGON
|
|
|
|
| Чет Яну 25, 2007 8:11 am |
|
|
|
barny_89
Регистриран на: Чет Яну 25, 2007 7:47 am Постове: 15 Местоположение: Казанлък Рейтинг: 0
|
|
Явно никой не е имал тъпия проблем. А някои знае ли поне каде се намира релето?
_________________ Път без препядствия обикновенно води до никаде!!!
Subaru E12 WAGON
|
|
|
|
| Пет Яну 26, 2007 11:39 am |
|
|
|
abator
Регистриран на: Пет Сеп 22, 2006 6:06 pm Постове: 286 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
|
Аз имах обратния проблем.
Първоначално нямах нигачи, а в последствие се появиха. Причината беше в това, че автомобила не беше пален 4 години и най-вероятно релето беше задържало. След няколко опита за включване, мигачите се появиха и от тогава не съм имал проблем.
_________________Subaru Leone 1.8 GL '86 Двигател - EA82

|
|
|
|
| Съб Яну 27, 2007 2:19 pm |
|
|
|
metero
Регистриран на: Пет Авг 04, 2006 7:08 am Постове: 25 Местоположение: Sf Рейтинг: 0
|
|
Най-вероятно някъде се е окислила връзката с масата, възможно около самите лампи. Прегледай около тях и размърдай клемите към маса. Ако имаш мултицет, измери напрежението на самите крушки- тряба само на единия им извод да има , ако има на другия-няма маса. Ако не е това , търси релето ( по звука) и прегледай неговите връзки. Като правило подобен дефект е лоша връзка , рядко- дефектирал полупроводников елемент.
_________________ Subaru Justy 1.2 GLi 4WD
|
|
|
|
| Чет Фев 01, 2007 9:21 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|