Отговори на тема
 Гарнитура по неволя 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 167
Автомобил: Субару Вивио
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колеги ,за обслужването в повечето сервизи знаете ,че е плачевно.Последния път като ми смениха термостата ,на младото майсторче се наложи на два пъти да му помагам.Първо сложи термостата с обезвъздушителя надолу.после лулата за маркуча на обратно с извивката надолу.Абе да ти омре коня направо.Накрая ме пита да сменим ли гарнитурката,аз съответно положително отговарям.Направи някаква на място и всичко ок.Аз си плащам и газ.Но след 10 дена започва да сълзи,и то от НОВАТА гарнитура.Мен не ме свърта от яд и си я свалям сам,а то кво стана тя се разпадна като мокра тоалетна хартия-ебати таш..а.Следва ходене от магазин на магазин-няма и тва е.Нито материал за да си направя сам.Почудих се и си изрязах една от естествена кожа 1мм ,намазах с графитна грес и я монтирах.Колата загря и нямаше проблем.Я кажете дали това ще кара или да поръчвам нова гарнитурка.

Последна промяна niki76 на Сря Яну 27, 2010 7:07 pm, променена общо 1 път

Пон Яну 25, 2010 5:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Е трябва да патентовам творението.Никой не го е чувал до сега.Моля темата да се изтрие.

Пон Яну 25, 2010 8:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 11
Автомобил: субару вивио
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
колега малко е вероятно тази гарнитура да кара дълго или ще просълзи или ще почне да смучи въздох взимаш клингерит 1мм очертаваш и изрязваш почести хубаво старата наммажи с малко грес стягаи и караи

Чет Яну 28, 2010 5:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ами засека е добре ,то ако смуче въздух ще си проличи.Или ще забележа ,че сълзи.За сега не съм намерил клингерит.Тази дето ми я слагаха в сервиза и се разпадна уж викаха ,че е от клингерит :( .Но ще търся.

Пет Яну 29, 2010 2:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Земаш един картон, режеш си по формата и я омацваш с термосиликон отгоре и отдолу по външния ръб, а навътре слагаш колкото да омацаш картона, че да не тръгне из охл. система силикона, стягаш и след 12 часа палиш :-D, щом на стария дизел работи така - значи и на бензинка ще кара.

Ама, ако досега на тоз студ не е протекла твойта - няма и да протече скоро, тъй че не се занимавай!

Пет Яну 29, 2010 4:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
И аз мисля ,че ще държи.Сега колко ще е не се знае.Но ест.кожа напоена с графитна грес плюс бавно изпичане си става оригинална работа.Е почти де. :smt023 .Но от тогава няма проблем-сухо е кат бурето за вино.

Пет Яну 29, 2010 7:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 769
Автомобил: Legacy 2.2AT .
Телефон: 0877115116
Рейтинг: 47
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
аз затова си правя колата сам , като гледам и в нашия сервиз в последно време шефа какви ги взема на работа ;звезди; и просто думи нямам..... маи се свършиха монтйорите...

Съб Яну 30, 2010 8:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Гарнитурката ръчно производство до момента не ме е подвела,и си върши работата съвестно.Та ако някой я закъса,да действа по гореописания начин и да не се плаши.Пробвано е вече-действа. :smt023

Сря Мар 17, 2010 10:23 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема