|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
ageorgievvd
Регистриран на: Чет Авг 28, 2008 2:18 pm Постове: 35 Местоположение: Видин Рейтинг: 25
|
|
Здравейте. От 2 години съм стопанин на субару легаси АТ. Тъй като се оказа, че вече една кола не стига в семейството, решихме да си купим нещо малко, като за в града. Нагледах се на всякакви прехвалени опели, фордове и т.н. Преди седмица съвсем случайно ми изпадна едно вивио, нов внос. Машината е старичка- 1994г., но запазена. През последните 2 години предполагам, че не е карана, което налага задължително обслужване. Въпросът е, че не знам нищо за този "сериозен двигател" от 660 куб. см., както и за целия автомобил. Ако някой знае къде мога да намеря инфо за устройството, вместимостите и др. неща нека помогне. Предварително благодаря!
|
|
|
|
| Вто Май 03, 2011 7:34 pm |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
има механичен турбокомпресор, машинка си е. "In 1992, at the Paris-Beijing marathon raid, a private entrant ran the Vivio RX-R with the EN07X engine. Most people who saw the car imagined its early retirement but was faster than works team Mitsubishi Pajero at the prologue stage, and ran for more than a week until it broke its suspension. The car finished to the goal unofficially after repairing, with no other serious troubles." http://viviowrc.tripod.com/id9.html Прикачени файлове:
1993collinmcraexxsafarisd6.jpg [ 63.18 KiB | Прегледано 746 пъти ]
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Сря Май 04, 2011 2:20 am |
|
|
|
vepara
Регистриран на: Пон Яну 18, 2010 9:04 pm Постове: 76 Местоположение: ПЕРНИК
Автомобил: VIVIO FORESTER
Рейтинг: 10
|
|
Машината е наистина мн.добра . Имам такава и съм страшно доволен , здрава , малко харчи , и върви доста прилично за 660куб. Двигателя събира около 2.5л масло , за антифриз ще те излъжа защото само съм го подсилвал а не съм го сменял напълно , бензин събира за около 60лв... Общо взето е това .
_________________ Авточасти SUBARU втора употреба... 0895116276 0886292930
|
|
|
|
| Съб Май 07, 2011 7:17 pm |
|
|
|
niki76
Регистриран на: Вто Яну 08, 2008 9:06 pm Постове: 167 Местоположение: Пещера
Автомобил: Субару Вивио
Рейтинг: 16
|
|
Имам такава от вече почти 5 години,не знае назад.Само с предно е,аз съм рибар и с нови зимни гуми съм се навирал навсякъде почти.Ако твоята е 4по4 направо няма спиране.Вместимостта на течностите ги има по каталозите.направи една профилактика плюс добри масла и си ти.Поздрави.
_________________ Рибата винаги кълве повече на отсрешния бряг.
|
|
|
|
| Съб Май 14, 2011 8:40 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|