Отговори на тема стр <  1, 2, 3
 Проблем с ниските обороти 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ivalin написа:
Ангренажен ремък добре, налягането на бензина супер...
Днес вече симптомите на форку са: на студено е добре и върви, но като позагрее и започва да прекъсва... Ха сега де...?! #-o Направи ме луд... вече започнах сам да си говоря... :smt131

При мен преди време имаше 100% същия проблем. Оказа се кабел на 3-ти цилиндър. След като загрее (вкл. кабела) се променят качествата на изолацията и не работеше както трябва. Смених кабела и всичко е ОК!

Вто Сеп 20, 2011 11:29 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 449
Автомобил: Forester 2.0X 5MT 2003
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
:smt125
споделих ПОД ЧЕРТА мои наблюдения. от известно време действително има 'налазване' от страна на кебекари с много сходно поведение, като нямам предвид теб лично. за това и уточних, нищо лично.
колкото до моето софииско жителство, това е нещо, с което не се гордея. по наследство ми е, какво да правя. факт е, че живея именно в голямото село, в профила си съм отбелязал именно факта.

благодаря за отделеното ми внимание и ако имаш желание, можеш да поразгледаш форума. ще намериш отговори на доста от въпросите ти, както и може да разбереш начина ми на изказ и смисъла на сентенцията под постовете ми.

със здраве

Вто Сеп 20, 2011 1:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А може ли от запушен катализатор да ги прави тези мизерии....на тези км е за ампутация и замяна с резонатотно гърне или тръба с ламда сондата в нея....виж дали добре "духа"отзад гърнето :idea:

Вто Сеп 20, 2011 9:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 55
Автомобил: Субару Форестър 2000 2.5 I (SF)
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Днес вече има някаква развръзка... сега върви, че чак пее... има си и ниските и средните и високите... не предръпва и не забива нос... остава да го засечем за разхода, че накрая беше стигнал около 30 л./100 км. Оказа се, че проблемите с оборотите не са от едно нещо, а от 3 за сега... (да чукаме на дърво).
Та какво направихме:
1. Смененихме кабели с нови (NGK) и MAP sensor и се появиха ниските обороти.
2. Днес сменихме и ламбда сондата едната, която е преди катализатора и придръпването и забиването се оправиха.
Сега остава да стискаме палци да върви колкото се може възможно по-дълго без аварии и да прави проблеми, че във финансово изражение ми се зави свят, като църковна мишка съм вече, а наближава и зима и трябват нови зимни гуми, пък си е за предпочитане да са си и с джанти... и там става една... купуваш 4 гуми и плащаш за 5... мани... мани... Ама пък без кола неможе...

Сря Сеп 21, 2011 4:24 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3