Главите ги шлайфаха на Хладилника и казаха, че са проверени за пукнатини. Не съм механик, но преди имах един ситроен и той имаше този проблем и си го правих сам ( всичко беше ОК с него ). Питах в един доверен сервиз с голямо име дето правят само Субару и ми казаха цена от 1 500 лева с частите. Затова не се навих. Всичките гарнитури и шлайфане на глави и смяна на гумички на клапани е 700 лева ( цена с отстъпките ). Видя ми се малко доста за работата ( а как да имаш доверие на майстор който не познаваш ). Просто си повярвах, че ще мога и сам. Съжалявам че не шлайфах и блока. Ама майната му. Сега за свалянето на мотора ще помага приятел механик( че това не съм го правил и може да оплескам нещата ). Само дано не е спукан някъде блока.
Сря Ное 30, 2011 8:54 pm
DK performance
Регистриран на: Нед Фев 01, 2009 12:47 pm Постове: 391 Местоположение: София кв.Обеля ул.Илия Георгов
Автомобил: Subaru под 13 сек на 402м
Телефон: 0888146602
Рейтинг: 198
ми колега готви се за изненадки ,тогава само с шлаифане на главите не става оригинални гарнитури задължително се слагат а и те са доста тънки та за това двигателя задължително се цепи до колянов вал .Успех и дано греша но не мисля че всичко ще е наред дано евтиното не излезе скъпо
_________________ 0878146602/0888146602 power tuning repair and maintenance of Subaru powered by Dkperformance
Ако можеш би ли обяснил защо не става само с шлайф на главите. От чисто любопитство питам. Трябва шлайф и на блока ли или друго имаш в предвид по цепене до колянов вал? Мерси.
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
Вто Дек 06, 2011 10:12 pm
DK performance
Регистриран на: Нед Фев 01, 2009 12:47 pm Постове: 391 Местоположение: София кв.Обеля ул.Илия Георгов
Автомобил: Subaru под 13 сек на 402м
Телефон: 0888146602
Рейтинг: 198