Отговори на тема стр <  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 104  >
 Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари? 
Автор Съобщение

Постове: 9
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря момчета, сигурно ще отида да го видя и ако не ми хареса, предполагам,че януари месец ще пообикалям из страната и чужбина защото искам нещо такова.Влюбих се в модела :))?Ако някои има информация за добра такава машина ще почерпя за "инфото"! Още един път благодаря че се отзовахте !

Съб Дек 17, 2011 6:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 378
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
sub_diagnoza написа:
Аз го загледах само преди няколко дни,но нямаше в автокъщата никой.Мислех да базикна за бартер.Според мен е имало някакъв удар, отпред е боядисвано и даже има отечки по бронята.Кожата вътре ми се видя мръсна но не е отъркана много.Незнам колко съм бил полезен но несам го отварял и палил.Успех :smt023

Колата няма удар. Боядисвани са двата предни калника ,двете брони и заден десен калник. Преден десен е бил натиснат , но без удар , а преден ляв и заден десен - само драскотини. Предния капак не е боядисван. Мотора работи добре. Инфото го имам от познат , който я знае откакто е дошла колата. Преди малко говорих с него . :) Даже я е карал , но на много късо разстояние.Според него не е никак лоша . Ако имаш интерес , ще ти напиша тел. си № на л.с. като дойдеш в Габрово да се обадиш и ще те заведа в автокъщата. :smt023

Пон Дек 19, 2011 1:12 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 9
Нов фен
Отговори с цитат
P.SUBARUv написа:
sub_diagnoza написа:
Аз го загледах само преди няколко дни,но нямаше в автокъщата никой.Мислех да базикна за бартер.Според мен е имало някакъв удар, отпред е боядисвано и даже има отечки по бронята.Кожата вътре ми се видя мръсна но не е отъркана много.Незнам колко съм бил полезен но несам го отварял и палил.Успех :smt023

Колата няма удар. Боядисвани са двата предни калника ,двете брони и заден десен калник. Преден десен е бил натиснат , но без удар , а преден ляв и заден десен - само драскотини. Предния капак не е боядисван. Мотора работи добре. Инфото го имам от познат , който я знае откакто е дошла колата. Преди малко говорих с него . :) Даже я е карал , но на много късо разстояние.Според него не е никак лоша . Ако имаш интерес , ще ти напиша тел. си № на л.с. като дойдеш в Габрово да се обадиш и ще те заведа в автокъщата. :smt023

Ако нямаш нищо против може да ми пратиш тел. номер и ще се видим в Габрово :) .Не мовах да пиша на лично зашото съм нов във форума и не ми позволява тази опция.Благодаря за съдействието !

Пон Дек 19, 2011 7:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Автомобил: subaru
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, искам да знам дали ако сложа гуми на форестъра с размер 215/75/R15, ще имам някакви проблеми. Колата е 98 годима и сега е с 205/70/R15.
Благодаря предварително

Вто Дек 20, 2011 4:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 178
Автомобил: Subaru Forester 2008 2.0 TD
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравей. Оригиналният размер на гумите можеш да видиш на табелката която се вижда когато е отворена шофьорската врата. А ако смениш размера ще имаш разминаване на действителна скорост и показания за изминати килметри. В интернет и в сайтовете на всеки гумаджии има калкулатори за гуми/размери. В тези калкулатори съпоставях два размера гуми и виждаш каква е разликата. Примерно - ТУК
В твоят случай 2/100 разлика - показва ти 100 км/ч. а реално се движиш със 102.

Вто Дек 20, 2011 6:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Автомобил: subaru
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за бързия отговор.
Весели празници на всички.

Вто Дек 20, 2011 9:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 178
Автомобил: Subaru Forester 2008 2.0 TD
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Весели и на теб :smt023

Сря Дек 21, 2011 2:03 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
здравейте,

а някой гледал ли е този
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Чет Дек 22, 2011 4:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
meteor написа:
здравейте,

а някой гледал ли е този
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

За тази кола най-добре посети Субару - Варна. Преглед, диагностика, разговор с механиците и всичко ще е ясно.

Чет Дек 22, 2011 5:07 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Някои да не се обърка с това фори, дори наи неопитен човек които никога не се е качвал в кола би разбрал че нещо нее в час.
Увиснала задница, и хич дори не иска да се навдигнат тия самонивилиращи амортисьори.
Теч на масло от лявата глава, капак или там някаде, тече направо на изпускателния колектор.
Всички лампи по таблото светят като в дискотека, чека хич и неще да изгасне, а круиз контрола си мига в неравноделен такт, а зумера за коланите също си свири когато иска.
А другото по важно е че скоростите.... абе сефте се качвам в такъв автоматик, даваш газ а колата непомръдва тръгва след 3-4 секунди, дори можеш да си я форсираш като ръчка......
5-та врата хлопа като на каручка.
Но като цяло в супер кола твърдеше продавача.
Ами туи то, загубих си 2-а дни, и малко кинти. Иначе видах на баи Петко колите, + на колегите в Ст.Загора включително и моя брат близнак BAJA ;-)

Прикачени файлове:
fffffffffffffffff.jpg
fffffffffffffffff.jpg [ 166.58 KiB | Прегледано 675 пъти ]

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm
Пет Дек 30, 2011 2:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Think. Feel. Drive.

Постове: 1849
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253
Отговори с цитат
Добре де, като беше в Стара Загора що не се обади???

Пет Дек 30, 2011 5:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
zevzek написа:
Добре де, като беше в Стара Загора що не се обади???

Много за малко минах, понеже трябваше да се отбия и в Сливен, а не ми се пътуваше много по тъмно, то се стъмни де.
Видях се само с Койчо, и огледах неговото Фори наистина е в отлично състояние и колегата с Baja-та.
Отделно че ти нямам и номера, а и интернета от телефона беше приключение.

Забравих да спомена за Форито по горе, на място му подаваш газ без значение до какви обороти и като започнат да падат, падат до 250 сигурно ама едвам едвам да не угасне, даже се чудя как заработва отново.

Пет Дек 30, 2011 6:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
здравейте,колеги!нов съм във вашия отбор и се ориентирам към Forester!по форума чета,че доста си помагате и съветвате!може ли евентуално някой да ми съдейства при оглед в Перник!аз съм от София и забелязах тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details.благодаря предварително!

Пет Яну 06, 2012 7:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
borko написа:
здравейте,колеги!нов съм във вашия отбор и се ориентирам към Forester!по форума чета,че доста си помагате и съветвате!може ли евентуално някой да ми съдейства при оглед в Перник!аз съм от София и забелязах тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details.благодаря предварително!

1-во няма такъв мотор 150кс. или поне аз още не съм чул.
Мотора наи вероятно е 2.0 125кс. освен ако нее сменян.
Червената кожа.... фенска работа, ама не и за фори.
Ако искаш читава кола от това поколение, колегата "vakko" от форума продава такава.

Пет Яну 06, 2012 8:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 111
Автомобил: Forester 2.0 S-Turbo AT '99 (EJ205)
Телефон: 0885837806
Рейтинг: 5
Разчитай на мен
Отговори с цитат
borko написа:

Добър ден,колеги.Дали някой направи оглед на този Форестър.Обявата е доста стара от август месец.Поздрави

Вто Яну 10, 2012 11:40 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 438
Автомобил: The power of dreams ....
Рейтинг: 90
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Iceman78 написа:
borko написа:

Добър ден,колеги.Дали някой направи оглед на този Форестър.Обявата е доста стара от август месец.Поздрави

Колега, доста е послъгано в тази обява ! Изключваме салона, който на 90% от хората няма да се хареса ! Пише, че е 1997г, и че даже е автомат 150кс . Първо - 1997г е началото на производството на Forester, тогава още 2.0 моторът е 122кс . Следващата 1998г вкарват 2.0Turbo 170кс и правят някакво обновление на нормалния 2.0 атмосферен и става 125кс .

п.п Ако си метнал око на колата я заведи при някой майстор от форума и така ще разбереш 100% състоянието на колата ! Лично мен причините, които ме спират да отида и видя колата са:

1. Личи си, че човекът е търговец на коли (не Subaru конткретно)
2. Виждаш, че техническите данни които е дал, не съвпадат с тези в сайта на производителя
3. Много ми харесва салонът - но за първи път виждам червена кожа на Subaru :smt102
4. Както виждаш, колата е регистрирана . Видяла е вече "прекрасните" ни пътища . Което ще рече, че или е оставена за продажба, или предишният и собственик я е заменил за нещо друго + доплащане
5. Регистрацията е РК (нищо против перничани) :smt023

Сря Яну 11, 2012 3:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Решил съм да се разделям със едно Сузуки Витара,и се заглеждам за Фори или Бека . Ако някой колега реши да ми съдейства при оглед в София,почерпката е от мен.
 3

Сря Яну 11, 2012 8:02 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Забелязах тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details , някой ако има инфо .Благодаря предварително :beer:

Чет Яну 12, 2012 9:54 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 127
Автомобил: Forester, 2.0, 2006
Телефон: 0878 45 42 96
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте, мой приятел се е спрял на този Форко http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Някой има ли информация?

Пон Яну 16, 2012 11:54 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 537
Автомобил: Impreza STI MY02
Рейтинг: 125
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.cars.bg/u509818

Пон Яну 16, 2012 5:19 pm