Честито колега и от мен за правилния избор на марка автомобил. Само информативно мога да ти кажа колко дадох аз при обслужване на моя автомобил, който е като твоя. Общо за части и труд 750лв като в тази цена влиза ангренажен ремък, два пистови ремъка, абсолютно всички ролки + хидравличен обтегач и водна помпа. Незабравяй, че последните две са консуматив се сменят задължително за да не те боли главата по късно. Казвам ти го защото може да получиш съвет ако видимо изглеждат добре да не ги сменяш. Хидравличния обтегач е около 140лв., водна помпа-мисля 80лв. Тези неща ти ги съобщавам по памет може и да бъркам нека някой, който е по запознат с цените да се включи. Ангренажния ремък също не е от най евтините около 150лв. Дълъг е около 2 метра, че и малко отгоре

Продължавам с другите консумативи, които съм сменил и влизат в тази сума. Смяна на масло-мисля че събира 4л., маслен филтър, въздушен филтър, филтър на купето. В тази цена ми беше включен и подсилване на антифриза т.е ми доляха понеже нали ми сменяха водната помпа. Цените са относителни като се има предвид фирмата производител.