Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове. стр 1, 2  >
 Impreza WRX за продаване 
Автор Съобщение

Постове: 106
Автомобил: subaru impreza wrx sti
Рейтинг: -18
Кофти...
Отговори с цитат
здравейте колеги.Продавам wrx 93 година(десен волан),facelift.Колата е 257 коня на колелата,(имам дино тест)челен кулер,клапан HKS,Генерация на 72, с крайно гарне HKS.салон PRODRIVE,задно крило PRODRIVE(мн рядко срещани),среден диф от СТИ,бензинова помпа от СТИ.Магнезиеви джанти-18,(зимни гуми с джанти 15 -ки)с гуми в перфектно състояние,215-35-18.Електронен бууст метър.Turbotimer HKS,разпънка на предните амортисйори.Колата е регистрирана с БГ номера(при интерес на лични ще кажа на колко Коня.)Колата пропушва като се запали(мисля са гумички на клапаните или нещо такова)не е болка за умиране.иска скромен ремонт:)Ремак и ролки сменени преди около 7 хиляди км.Ролките са от колегата DK PERFORMANCE a а ремакът е от Мимо 13.(мн точни колеги)На снимките колата е още без кулера,така че няма в момента халогени,но имам капаци за бронята:)Цена 9000

Прикачени файлове:
DSCN0149 (Small).JPG
DSCN0149 (Small).JPG [ 32.94 KiB | Прегледано 1829 пъти ]
nadpis na garne 2 (Small).jpg
nadpis na garne 2 (Small).jpg [ 25.35 KiB | Прегледано 1829 пъти ]
salon 2 (Small).jpg
salon 2 (Small).jpg [ 39.56 KiB | Прегледано 1829 пъти ]
DSCN0415 (Small).JPG
DSCN0415 (Small).JPG [ 46.7 KiB | Прегледано 1829 пъти ]
Пон Мар 05, 2012 10:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 397
Автомобил: Душата ми кара AMG
Рейтинг: 122
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
urumkata написа:
здравейте колеги.Продавам wrx 93 година(десен волан),facelift.Колата е 257 коня на колелата,(имам дино тест)челен кулер,клапан HKS,Генерация на 72, с крайно гарне HKS.салон PRODRIVE,задно крило PRODRIVE(мн рядко срещани),среден диф от СТИ,бензинова помпа от СТИ.Магнезиеви джанти-18,(зимни гуми с джанти 15 -ки)с гуми в перфектно състояние,215-35-18.Електронен бууст метър.Turbotimer HKS,разпънка на предните амортисйори.Колата е регистрирана с БГ номера(при интерес на лични ще кажа на колко Коня.)Колата пропушва като се запали(мисля са гумички на клапаните или нещо такова)не е болка за умиране.иска скромен ремонт:)Ремак и ролки сменени преди около 7 хиляди км.Ролките са от колегата DK PERFORMANCE a а ремакът е от Мимо 13.(мн точни колеги)На снимките колата е още без кулера,така че няма в момента халогени,но имам капаци за бронята:)Цена 9000

Успех в продажбата ако решиш имам интерес към 18-ки те :)

Вто Мар 06, 2012 7:35 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тя стана една..... Колега извинявай, че пак за джанти ще пиша и аз - ама ако тез 15-и влизат на 4 буталните ти предни апарати - можеш ли да ми измислиш цена, да ги отнасям?

Вто Мар 06, 2012 7:47 am
Върнете се в началото
Профил

Кофти...
Отговори с цитат
ами в момента колата е със стокови апарати и дискове.тия на снимките са 330 мм с апарати на PRODRIVE за който съм забравил да напиша.само цената на тоя комплект е 1500 паунда в PRODRIVE.Искам да кажа,че НИЩО не се продава по отделно.

Вто Мар 06, 2012 10:37 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:pardon: в обявата не видях на колко километра е колата. А цената 9000 - в лева,евро,долари ли е? :)

Вто Мар 06, 2012 12:18 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
urumkata написа:
ами в момента колата е със стокови апарати и дискове.тия на снимките са 330 мм с апарати на PRODRIVE за който съм забравил да напиша.само цената на тоя комплект е 1500 паунда в PRODRIVE.Искам да кажа,че НИЩО не се продава по отделно.

Мен ми е ясно, че няма как да влязат 15-и на тез дискове и апарати, та въпроса ми е - тези спирачки и дискове в цената на колата ли са или не?

Вто Мар 06, 2012 2:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 748
Автомобил: WRX
Рейтинг: 84
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
като гледам какъв апетит има да се купуват части,и аз бих се включил ако я разчленяваш.

Вто Мар 06, 2012 2:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 483
Автомобил: Outback 3.0r '07 LiquidSi
Рейтинг: 438
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
разкоствай....разкоствай.... :execution: =D>

Вто Мар 06, 2012 3:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1360
Рейтинг: 226
Отговори с цитат
Снимка на моторния кош, няма да е лошо :)

Вто Мар 06, 2012 3:52 pm
Върнете се в началото
Профил

Кофти...
Отговори с цитат
aboychev написа:
:pardon: в обявата не видях на колко километра е колата. А цената 9000 - в лева,евро,долари ли е? :)

колата е на 147 000 км и цената е в лева разбира се.мисля това е паричната единица за БГ.:))))))

Вто Мар 06, 2012 3:54 pm
Върнете се в началото
Профил

Кофти...
Отговори с цитат
proscrip написа:
urumkata написа:

Мен ми е ясно, че няма как да влязат 15-и на тез дискове и апарати, та въпроса ми е - тези спирачки и дискове в цената на колата ли са или не?

ами влизат да...........

Вто Мар 06, 2012 3:57 pm
Върнете се в началото
Профил

Кофти...
Отговори с цитат
колата няма да се разкоства.продавам колата защото ще си купувам др а не защото не е в движение или нещо от сорта.

Вто Мар 06, 2012 4:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 244
Автомобил: EVO VI GSR
Рейтинг: 26
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
SCRAPPER написа:
urumkata написа:

Успех в продажбата ако решиш имам интерес към 18-ки те :)

Ако решиш да колиш и да бесиш :swear: :execution: кажи цена за джантите :cool:

Вто Мар 06, 2012 4:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Кофти...
Отговори с цитат
тия джанти ги продавах преди време,никои не ги искаше.:)))))но не,не се дават отделно:)

Вто Мар 06, 2012 4:17 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1340
Рейтинг: 426
Отговори с цитат
Колеги, urumkata ясно Ви казва, че продава колата цяла. Така че прибирайте чуковете, брадвите, ключовете и всякакъв друг инструментариум... :D

Вто Мар 06, 2012 4:26 pm
Върнете се в началото
Профил

Кофти...
Отговори с цитат
aboychev написа:
Колеги, urumkata ясно Ви казва, че продава колата цяла. Така че прибирайте чуковете, брадвите, ключовете и всякакъв друг инструментариум... :D

оставете само "кисиите":)хахаха

Вто Мар 06, 2012 4:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 244
Автомобил: EVO VI GSR
Рейтинг: 26
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
urumkata написа:
тия джанти ги продавах преди време,никои не ги искаше.:)))))но не,не се дават отделно:)

Знам, тогава бях с друга импреза и си имах 18ки....все пак успех :good:

Вто Мар 06, 2012 5:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
колега urumkata

ако дадеш по-точна и ясна информация за ъпгрейдите (най- ценните неща) със снимки по колата може да има успеваемост :pardon:

дотук стана ясноо
е ясно 18ки с алкон/продрайв 330 спирачки
и 15ки стоковите джанти със стоковите спирачки

успех,

Вто Мар 06, 2012 6:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Кофти...
Отговори с цитат
mitoko написа:
колега urumkata

ако дадеш по-точна и ясна информация за ъпгрейдите (най- ценните неща) със снимки по колата може да има успеваемост :pardon:

дотук стана ясноо
е ясно 18ки с алкон/продрайв 330 спирачки
и 15ки стоковите джанти със стоковите спирачки

успех,

колега ами аз съм снимал гърнето,салона,цялата кола,не мисля са нужни снимки на клапани или на турботаимери и др такива.ако все пак някои изяви желание,ще го направя.Само да доуточня ,че колата ще е ж БГ след няколко седмици,в момента е с мен в Германия.Ще може да бъде видяна в Сливен.

Прикачени файлове:
09012010(006) (Small).jpg
09012010(006) (Small).jpg [ 38.83 KiB | Прегледано 1516 пъти ]
Вто Мар 06, 2012 11:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Автомобил: Subaru Impreza Prodrive '02
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
колега с какво турбо е тази кола ?? Какво е окачването, гледам има но какво е ?? ;)

Сря Мар 07, 2012 6:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.  стр 1, 2  >