Отговори на тема
 Повдигане на Аутбек 97 
Автор Съобщение

Постове: 20
Автомобил: Аутбек'97
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Мераклия съм да си вдигна малко колицата(клиренса),щото с тия пусти гори,калища,плажове и пясъци ми трябват още няколко сантима.Обаче тука няк'ви корифеи ме убеждават,че се натоварвали вътрешните карета(че май и външните),а те хич не са евтини за да се ползват като консуматив.Ще съм благодарен на някакви мнения.

Сря Окт 10, 2012 3:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1555
Автомобил: Forester 2.0 sf5 ,Outback 2.5 b13
Телефон: 0888 8едно7 81две
Рейтинг: 571
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Има доста коментирано по темата за повдигане,поразрови и почети какви са предимствата и недостатъците.По мое мнение леко повдигане макс.до 5 см. е допустимо..Аз лично съм се ориентира за 3см.,че то и без това Форито е "вседеход",то иначе ще го направя да хвърка.. ROFL
viewtopic.php?f=26&t=10391&start=0&hilit=%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B0
viewtopic.php?f=10&t=4231

Сря Окт 10, 2012 7:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 20
Автомобил: Аутбек'97
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря,колега!Доста рових из форума за инфо,но това съм го пропуснал.Колегата sk67 много добре е представил начина на повдигане,но никъде не прочетох нищо конкретно за каретата.Логично е при повдигане на купето,да се увеличи ъгъла на пречупване на полуоските.Освен това ми се струва,че и разстоянието между главината и кутията ще се промени малко,което наистина може да натовари каретата.Жените си чупят краката,за да ги удължат с 1-2 см.ама жени мнооого,а Аутбеците са кът :D .Ако няма други мнения,за сега ще продължа да си заварявам гърнетата.

Сря Окт 10, 2012 8:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1155
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
друг вариант е метална защита на ауспуха

Чет Окт 11, 2012 2:18 pm
Върнете се в началото