Outback H6 - кой от двата модела? - Резултатът е Forester XT
| Автор |
Съобщение |
|
mitashki35
Регистриран на: Съб Яну 22, 2011 11:46 pm Постове: 517 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6 '01
Рейтинг: 66 
|
|
И аз за него писах ,че са му сравнително свестни колите .
|
|
|
|
| Чет Ное 22, 2012 3:30 pm |
|
|
|
=Alex=
|
Явно не съм те разбрал така, Митак - сори  Нямам търпение вече да го покарам тоя Н6 красавец, че с тия дизели - 6 години вече само тракане и нафта... повечко ми дойде, като се предвид, че откакто се помня съм карал само бензинови коли.
|
|
|
|
| Чет Ное 22, 2012 3:34 pm |
|
|
|
=Alex=
|
|
Сега говорих с човека, разбрахме се да се видим утре, че той нямал автокъща и ги държал в някакъв гараж. Звучеше направо невероятно добре за автотърговец - хареса ми. Едва ли някой би казал лоша дума за колите, които продава, но пичът беше много премерен и каза, че целта му била да вкарва друго ниво автомобили, не масовото качество, а "гледани" и си имал контингент от "специална" клиентела :-) Този, сивият бил много хубав екземпляр - с пълна сервизна история, със сериозно обслужване преди 10-на хил. км. Утре ще пиша пак след като видя колата.
|
|
|
|
| Чет Ное 22, 2012 3:50 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
=Alex= написа: Сега говорих с човека, разбрахме се да се видим утре, че той нямал автокъща и ги държал в някакъв гараж. Звучеше направо невероятно добре за автотърговец - хареса ми. Едва ли някой би казал лоша дума за колите, които продава, но пичът беше много премерен и каза, че целта му била да вкарва друго ниво автомобили, не масовото качество, а "гледани" и си имал контингент от "специална" клиентела :-) Този, сивият бил много хубав екземпляр - с пълна сервизна история, със сериозно обслужване преди 10-на хил. км. Утре ще пиша пак след като видя колата. Дано ти хареса и успех с покупката
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Чет Ное 22, 2012 5:40 pm |
|
|
|
bobi161
Регистриран на: Сря Ное 21, 2012 1:12 pm Постове: 199 Местоположение: София
Автомобил: OUTBACK H6 `02
Рейтинг: 76 
|
=Alex= написа: ....Този, сивият бил много хубав екземпляр - с пълна сервизна история, със сериозно обслужване преди 10-на хил. км. Утре ще пиша пак след като видя колата. Ти гледай само да не те преваря..... В кръга на шегата, де - за съжаление не е в обхвата на моите "финикийци" и затуй не искам и да го поглеждам - само ще се дразня! Обаче, дано е такъв, какъвто ми се вижда от снимките и да ти допадне - после ще искам обезателно едно кръгче....! 
|
|
|
|
| Чет Ное 22, 2012 9:38 pm |
|
|
|
=Alex=
|
Боби, имаш го! @valadares - Благодаря, дано. Ще се разбере утре.
|
|
|
|
| Чет Ное 22, 2012 9:42 pm |
|
|
|
bobi161
|
Хм, усещам, че ще има кръгче, м....!? 
|
|
|
|
| Съб Ное 24, 2012 9:40 am |
|
|
|
=Alex=
|
Аммм, най-вероятно да. Сивият е доста приличен, въпреки, че външно си има малки забележки + дясно огледало за смяна. Но на този автомобил като, че ли дори му отиват някакви "офроуд" следи по него  Ще ходим да се "прегледаме" със Сивчо в пон/вторник. Човекът ми допадна, макар в началото да ми изкиселя повече от необходимото. 
|
|
|
|
| Съб Ное 24, 2012 12:27 pm |
|
|
|
bobi161
|
Алекс, нещо си мълчиш подозрително - може би искаш да се измъкнеш тънко от кръгчето, м!? 
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 10:46 am |
|
|
|
=Alex=
|
Боби, ни най-малко Чакам си кротко часът за "прегледа" на машината. А и нещо ми влизат перверзни мисли в главата за Легаси 3.0 2004/2005-та. Много ми допада като визия, та съм още в дилема.
|
|
|
|
| Сря Ное 28, 2012 10:59 am |
|
|
|
bobi161
|
Е, то дилема, ама колата вече е без обява...... 
|
|
|
|
| Чет Ное 29, 2012 2:14 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
=Alex= написа: Боби, ни най-малко Чакам си кротко часът за "прегледа" на машината. А и нещо ми влизат перверзни мисли в главата за Легаси 3.0 2004/2005-та. Много ми допада като визия, та съм още в дилема. ako е и 6-степенна ръчка има към това легаси...ммммедец
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Чет Ное 29, 2012 4:59 pm |
|
|
|
=Alex=
|
Боби, налична си е  Имаме 2 що-годе читави Аутбека и едно доста читаво Легаси. Колегата, за какво ти е Легасито с ръчка?  Нали по-правилното задвижване е с автомата (а и на мен ми е крайно нелюбезно да бучкам скорости из задръстванията). Изпускам ли нещо? Утре ще гледам и Легасито и решаваме.
|
|
|
|
| Чет Ное 29, 2012 5:03 pm |
|
|
|
bobi161
|
Хм, а кои са другите 2 читави Аутбека, ако не е тайна....че аз май съм ги пропуснал!? 
|
|
|
|
| Чет Ное 29, 2012 8:20 pm |
|
|
|
bobi161
|
Алекс, хич не се похвалваш какво направи с покупката - види ми се, че искаш да скатаеш кръгчето.....!? 
|
|
|
|
| Пет Дек 21, 2012 10:11 pm |
|
|
|
=Alex=
|
Боби, нищо все още - търся и гледам, но нищо читаво не ми попада. Сивия, в който се бяхме огледали, се оказа продаден докато ми дойде часа за прегледа, а човека дори не ми се обади. Има един черен на Горубляне, който отвътре е перфектен, а отвън - дизастър. Тъжно, мислех си, че за Коледа ще се зарадвам, ама като гледам, май няма да ме огрее... 
|
|
|
|
| Съб Дек 22, 2012 12:44 am |
|
|
|
bobi161
|
|
А аз реших, че ти си я отнесъл - жалко, щото беше хубава бройка. Но пък нали знаеш - което трябва, ще стане - явно те чака нещо още по-добро и изгодно за Новата Година! Стискам палци!
|
|
|
|
| Съб Дек 22, 2012 1:44 am |
|
|
|
=Alex=
|
явно не е била нашата кола. Друга ще намерим. Сега гледам американките в Павлово, има прилични, но не са Н6  явно ще трябва търпение...
|
|
|
|
| Съб Дек 22, 2012 1:47 am |
|
|
|
=Alex=
|

Свършиха ми нервите в търсене на читав Аутбек и днес капарирах едно чудно Легаси Н6, 2006-та. Утре ще действаме по каналния ред и още утре вечер смятам да пробвам да го вкарам в спалнята за първа брачна нощ Водих го при Митко, казаха, че е изключително запазена и има само 2 тампона на носачите за смяна + задължителните всички масла и почистване на дросела. И това му било. В този ред на мисли, а и да не отварям нова тема, какви са най-правилните масла за таз красавица? ДВГ, дифове, скорости... какво друго - масло хидравлика, антифриз и сп. течност да сменяме ли? Искам да му сложа възможно най-добрите консумативи и се чудя производителя какви масла му дава по спецификация? По сервизна книжка на 100,000 му е правено някакво "голямо" сервизно обслужване в Швейцария. След това само масла и филтри са сменяни през къде 10, къде 15,000 км. (доколкото може да се вярва изобщо на тази сервизна книжка). Колата е много екстрова, но няма ксенонови фарове и парктроник. Има ли опция да му сменя фаровете с ксенонови такива от фейслифт или да поръчвам от Германия истински сет на Филипс? Китайски HID китове няма да му сложа. Парктроник ми препоръчаха на Кобра някакъв "самонастройващ се". Благодаря предварително. П.С. Ако някой от модовете прецени, че е нужно и по-прегледно, нека сплитне темата и премести това в друг раздел. Явно не ми е било писано да се радвам на свестен Аутбек.
|
|
|
|
| Пон Яну 07, 2013 9:30 pm |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
 снимки
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Пон Яну 07, 2013 10:04 pm |
|
|
|