joanna, абе за 18 годишна кола добре изглежда. Има някои дребни забележки, но не е фатално. А на колко хиляди км е според километража?
Но не разбирам какво искате от оня човечец, не я е мил 1 месец сигурно и вие айде боклук. Чакай бре, какво му има на двигателя му? Нищо особено, черните пластмаси малко побелели. И с влажен парцал може да се забършат. Аз примерно никога не бих държал на това, дали е чиста или малко изцапана. Повече държа на това всичко да работи и да е в добро техническо състояние.
Но има хора дето гледат колко е излъскана, и каква музика има вътре. Другото не е важно, щом се търкаля и е лъскава и музиката като на сватба колата е идеална. Е аз не съм така.
Аа, нещо се сетих да вметна на края, преди тука на субарутата са казали Subarouille. Малко словосъчетание, където само ще поясня че думата "rouille" е ръжда във френския език. И като гледам моделите от 95-96 надолу, включително и моята имат доста надигнато под боята, че и на места яко изгнило. Абе кошници, ама ги търкаляме, няма как