Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
vanc_
Пресен - пресен
|
|
| Пон Мар 18, 2013 6:50 pm |
|
|
|
bat bubi
|

Колега, ако си се насочил към газифициране на колата, по-добре се насочи към 2.5 ( става по-лесно и по-евтино, и последващото обслужване на автомобила ( след около 50 000км) е по-ленсо (има едно регулиране на клапаните)). При 3.0 , това е по-сложно и скъпо, но за сметка на това този мотор е с верига !. Ако търсиш повече динамика и удоволствие - 3.0 е твоята кола, а ако имаш по-улегнал и спокоен стил на шофиране, ще останеш доволен и от 2.5, която е малко по-мудна от 3.0. 2.5 се предлага и с ръчна и с АТ кутия (ръчката има един маховик, който с времето се поизносва), докато 3.0 е само АТ. За нашето натоварено ежедневие, като съвкупност от фактори, бих ти препоръчал АТ, а и който един път се качи на автомат, после трудно се връща на ръчка. АТ кутии са доста надеждни и безпроблемни, но това зависи много и от първоначалното състояние на колата и от къде я купуваш..ако е добре, ще ти служи дълго време..... Като цяло бих те посъветвал, намериш ли читав екземпляр, независимо дали е 2.5 или 3.0 - взимай (естествено след необходимата проверка)! Конкретно за обявата...мисля, че тази кола е закачила от фейс лифта само предните фарове и нищо друго (сам се сети защо). Ако колата е вкарана скоро, газовата уредба е сложена умишлено, за да се продаде по-бързо, което ще рече , че колата е взета за около 2000 евро максимум и това не е цена за кола в добро първоначално състояние. Има и много подвеждащи обяви в които е нанесена датата на която е закупена от първия и собственик, а не такава по номер на рама. Като цяло снимките са ужасни (ако аз тръгна да продавам автомобила си , ще му направя снимки в слънчев ден или с подходяща осветеност, а не след първата ракия, повяхнал от диагнозата на чичко доктор от сервиза  - това разбирасе е намек в кръга на шегата 
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Вто Мар 19, 2013 9:04 am |
|
|
|
RASHEV
Регистриран на: Сря Дек 15, 2010 7:22 pm Постове: 420 Местоположение: София
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
|
|
До колкото си спомням, след 07-2002, панела за CD-то е DIN-2
|
|
|
|
| Вто Мар 19, 2013 12:42 pm |
|
|
|
mitashki35
Регистриран на: Съб Яну 22, 2011 11:46 pm Постове: 517 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6 '01
Рейтинг: 66 
|
|
Даже и фаровете не са от фейслифта!
|
|
|
|
| Вто Мар 19, 2013 12:52 pm |
|
|
|
smotko
Регистриран на: Пет Апр 25, 2008 7:54 pm Постове: 17 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Legacy 2,2 AT
Рейтинг: 15
|
Колеги, моля за съдействие. Някой има ли инфо за този екземпляр: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2fl8ufГледам, че колата има стикери на форума, а тук в раздел Купува/Продава не се е появявала. Иначе в мобиле-то е от доста време. Ако е на колега от форума, нека ми пише на лични, ако иска. Макар че така или иначе ще му звънна тези дни. Благодаря предварително
|
|
|
|
| Вто Мар 19, 2013 1:59 pm |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
|
| Вто Мар 19, 2013 2:16 pm |
|
|
|
mariqno bergamo
|
Здравейте момчета , аз съм най-новия член на Субару форума. Ако имам късмет и намеря това което търся мисля сериозно да се задържа дълго сред вас.  Оглеждам се сериозно за OUTBACK. Някой да има информация относно този конкретен автомобил? http://www.cars.bg/u999451Колата е вкарана от Италия. Газовия инжекцион също е италиански Ланди рензо. Няма я и капачката за куката. Гледам също и тази обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2fjpl5Очаквам малко повече , ако знаете нещо да споделите. Живи и здрави , късмет и успех. 
|
|
|
|
| Вто Мар 19, 2013 4:17 pm |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
Втората обява е на бай Петко-има цяла тема за него във форума viewtopic.php?f=10&t=5132прочети я,а изборът си е изцяло твой.Успех.
|
|
|
|
| Вто Мар 19, 2013 4:53 pm |
|
|
|
mariqno bergamo
|
DDD написа: Втората обява е на бай Петко-има цяла тема за него във форума viewtopic.php?f=10&t=5132прочети я,а изборът си е изцяло твой.Успех. Да прочетох я малко след като пуснах запитването. Ясно е , че навсякъде има доволни и недоволни хора. 
|
|
|
|
| Вто Мар 19, 2013 4:59 pm |
|
|
|
bobi161
Регистриран на: Сря Ное 21, 2012 1:12 pm Постове: 199 Местоположение: София
Автомобил: OUTBACK H6 `02
Рейтинг: 76 
|
Ако искаш да добавиш едни нови 5 стр. /примерно/ недоволство към темата за петко, иди и си я купи.... Само да имаш предвид, че половината /минимум!/ от нещата, писани за нея не са верни! Не става въпрос за доволен-недоволен от него, а .... за това, което си прочел в темата за него и за още повече, което не си..... Ако сериозно - аз знам поне 2-ма, от които НЕ трябва да се купува кола и въпросният е един от тях! Иначе, успех в намирането на читав екземпляр! 
|
|
|
|
| Вто Мар 19, 2013 8:34 pm |
|
|
|
smotko
|
Благодаря на колегата evg3 за бързата реакция. Пропуснал съм обявата във форума. Изглежда автомобила вече е продаден щом продавачът е поискал темата да бъде преместена в архив.
|
|
|
|
| Вто Мар 19, 2013 9:00 pm |
|
|
|
mariqno bergamo
|
mariqno bergamo написа: Здравейте момчета , аз съм най-новия член на Субару форума. Ако имам късмет и намеря това което търся мисля сериозно да се задържа дълго сред вас.  Оглеждам се сериозно за OUTBACK. Някой да има информация относно този конкретен автомобил?http://www.cars.bg/u999451Колата е вкарана от Италия. Газовия инжекцион също е италиански Ланди рензо. Няма я и капачката за куката. Гледам също и тази обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2fjpl5Очаквам малко повече , ако знаете нещо да споделите. Живи и здрави , късмет и успех. 
|
|
|
|
| Вто Мар 19, 2013 10:50 pm |
|
|
|
bat bubi
|
Колега, разбирам желанието ти да станеш притежател на Аутбек, но макар, че се замисляш "сериозно" - не е достатъчно.....Колите които гледаш са взети за не повече от 1000 евро максимум (говоря конкретно за първата , бай ти Петко въобще няма да го коментирам)....та ако възможностите ти са 5 000 лв, дори и да минеш през титулните местнио сервизи, те чакат още поне толкова пари да налееш в рамките най-много на година (даже ще е чудо, ако се спреш на само още 5К).....отделно , че "лафа" заводско газово е крайно смешен...колата най-вероятно има сериозни проблеми с мотора, а и предната броня е сваляна....задницата е клекнала доста и това е само на първо четене.....Като съвет - откровенно за такива пари Аутбек - стъпваш на много тънак лед. Все пак ти желая успех в търсенето 
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
6
|
|
| Сря Мар 20, 2013 8:42 am |
|
|
|
Greg4o
|
|
За тези пари можеш да вземеш Бека на колегата Mimo13,и поне ще си спокоен.
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Сря Мар 20, 2013 11:07 am |
|
|
|
smotko
|

bat bubi е много прав, но в момента за бюджет дори 6000 лв, пазара в БГ не предлага читави екземпляри. От декември миналата година следя обяви за Аутбек 99 - 2003. Вече имам 5 гледани автомобила (1 каран година и половина в БГ и 4 "нов внос") и у мен се загнезди впечатлението, че у нас се вкарват коли, които в Италия и Швейцария ги събират по моргите.  . Не искам да ви разказвам на какви кочини се нагледах - километражи в мили, за които търговеца те убеждава, че са в километри; пребоядисвани и после недобре напаснати детайли, дупки от фасове и зъби на домашни любимци по салона, "заводски газови, одобрени от Субару" и т.н. Ясно ми е, че не съм тръгнал да купувам кола от магазина, но Легасито, което карам от 2007-ма и вече е на 21 години и 303К км, изглежда много, ама много по-добре от някои тия дето гледах. Ако не беше ръждата и липсата на еърбеци, изобщо нямаше да тръгна да си губя времето и да търся нов автомобил. И човек започва да се чуди за колко ги е взел търговеца там, че тук да идват на цена до 6к лв? И кой ще ги купи? Е, bat bubi отговори на първия въпрос. На втория може да си отговори всеки, който следи обявите в cars и mobile.
|
|
|
|
| Сря Мар 20, 2013 9:34 pm |
|
|
|
kerpi134
Регистриран на: Съб Дек 01, 2012 2:46 pm Постове: 197 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Forester 2.5XT
Телефон: 0887297840
Рейтинг: 111  
|
|
| Чет Мар 21, 2013 2:03 am |
|
|
|
alexmitev
Регистриран на: Сря Мар 06, 2013 2:50 pm Постове: 155 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0 AT 2002 бенз.
Рейтинг: -47 
|
|
| Пет Мар 22, 2013 4:08 pm |
|
|
|
Soflab
Регистриран на: Сря Авг 03, 2011 8:26 am Постове: 599 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.5 STi
Рейтинг: 285      
|
|
Ми най-близо му е.
_________________ www.soflab.eu www.torcousa.com www.redlinezone.eu
|
|
|
|
| Пет Мар 22, 2013 4:19 pm |
|
|
|
Vmax
|
Ако нещо е подозрително - това е волана, загледай се по-  внимателно...
|
|
|
|
| Пет Мар 22, 2013 4:29 pm |
|
|
|
alexmitev
Регистриран на: Сря Мар 06, 2013 2:50 pm Постове: 155 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback H6 3.0 AT 2002 бенз.
Рейтинг: -47 
|
Soflab написа: Ми най-близо му е. Е то аз като и без това ще дам 80лв. за пътна помощ, какво значение има за него къде ще я водя?  Може да си имам предпочитан майстор примерно...
|
|
|
|
| Пет Мар 22, 2013 4:30 pm |
|
|
|