Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Кой ще ми продаде аутбека си ? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 269
Автомобил: Subaru Outback 2.5, `05, TLC `02
Рейтинг: 59
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте! Вече десет месеца търся читав Аутбек 2.5 произведен след 2004 година, тъкмо се появи един тук във форума обаче 3.0 и докато се обадя, продавача се отказа да го продава. В Пловдив се появяват единици от модела, обикновено италианки от морги, но нищо читаво. В сайтовете за продажба на автомобили има около десетина автомобила по краищата на България, но факта, че "висят" от месеци там ми е достатъчен за да не бия път да ги гледам. Молбата ми е ако някой реши да продава колата си или знае за такава от продавач извън форума да пише тук или на ЛС.

Пон Юли 15, 2013 9:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 35
Автомобил: Reno Kango , мераклия за Outback
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
BLUE 1 написа:
Здравейте! Вече десет месеца търся читав Аутбек 2.5 произведен след 2004 година, тъкмо се появи един тук във форума обаче 3.0 и докато се обадя, продавача се отказа да го продава. В Пловдив се появяват единици от модела, обикновено италианки от морги, но нищо читаво. В сайтовете за продажба на автомобили има около десетина автомобила по краищата на България, но факта, че "висят" от месеци там ми е достатъчен за да не бия път да ги гледам. Молбата ми е ако някой реши да продава колата си или знае за такава от продавач извън форума да пише тук или на ЛС.

А не се ли замисляш за внос от Германско например,Bat_Bubi ще ти свърши точно,читаво,внимателно и коректно работа !

Вто Юли 16, 2013 5:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Аз отдавна съм се замислил и търся кола от Германия, Швейцария или Италия, но приятеля които се е ангажирал с това търсене е доста ограничен като район в който може да проверява обявите и за сега нямаме успех. Иначе вече се свързах по предложение на колега от форума с Румен, който вкарва от Швейцария и вече имам една оферта.....За съжаление нямам честта да познавам Bat_Bubi, а и не мога да открия тема която да засяга тази му дейност.

Вто Юли 16, 2013 5:38 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
BLUE 1 написа:
Аз отдавна съм се замислил и търся кола от Германия, Швейцария или Италия, но приятеля които се е ангажирал с това търсене е доста ограничен като район в който може да проверява обявите и за сега нямаме успех. Иначе вече се свързах по предложение на колега от форума с Румен, който вкарва от Швейцария и вече имам една оферта.....За съжаление нямам честта да познавам Bat_Bubi, а и не мога да открия тема която да засяга тази му дейност.

Бат Буби-Боян е внесъл доста коли СУБАРУ,част от които са и във форума,също и други марки на хора,които не са в този форум,внасял е и коли на хора от други градове с които е контактувал само по телефон,на нашето семейство също е помогнал по този начин,общото е ,че всички са доволни,поне аз които знам и съм говорил-няма недоволни,мога да кажа,че не ми е близък или приятел в смисъла на *близък приятел*,запознахме се по повод на моето търсене на автомобил и в тоя смисъл предложих,защото знам ,че може да помогне ! Успех с търсенето и дано попаднеш на каквото искаш !!!

Вто Юли 16, 2013 5:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Привет, колега, ето тук има телефон на човека, свържи с него, поговори и прецени дали ще ти свърши работа. Аз също не го познавам, но от форума има колеги, които са го ползвали и са доволни. Никой не е написал нещо отрицателно.
http://www.subaruclubbg.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2219
Успех!

Сря Юли 17, 2013 3:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Благодаря за съветите, вече задочно се запознах с Bat_Bubi и водим кореспонденция на ЛС.

Сря Юли 17, 2013 7:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Темата е за коша! Вече съм щастлив собственик на Субару Аутбек!!!! ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL

Сря Авг 07, 2013 8:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
BLUE 1 написа:
Темата е за коша! Вече съм щастлив собственик на Субару Аутбек!!!! ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL

А честито!Здрав и не много лаком да е :good:
Ама снимки,от къде е,как е ... :beer:

Сря Авг 07, 2013 9:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.