Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари?
| Автор |
Съобщение |
|
Zlob1l
|
Благодаря за отговора, наистина опитното око си казва думата.Аз не бях забелязъл нито подрева на седалките, нито шибидах-а ... само видях , че е малко странно разположена газовата. Тия дни ще отида да я погледна на място, ако наистина е толкова добра, колкото пишат - водя я на сервиз и ставам един от вас 
|
|
|
|
| Пон Авг 12, 2013 8:45 pm |
|
|
|
nelim
Регистриран на: Нед Окт 14, 2012 11:05 pm Постове: 122 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Forester 2.0 "00 MT
Рейтинг: 21
|
Zlob1l написа: Благодаря за отговора, наистина опитното око си казва думата.Аз не бях забелязъл нито подрева на седалките, нито шибидах-а ... само видях , че е малко странно разположена газовата. Тия дни ще отида да я погледна на място, ако наистина е толкова добра, колкото пишат - водя я на сервиз и ставам един от вас  Гледам че обявата вече я няма.. някой да не е пропуснал да се похвали? 
_________________ Subaru Forester '00MY Facelift COLOR: RED MICA/WARM GRAY ENGINE: 2000CC EMPI SOHC 125hp (EJ202) TRAIN: FULLTIME 4WD (F4WD) MISSION: MANUAL TRANSMISSON (MT)
|
|
|
|
| Чет Авг 15, 2013 10:38 am |
|
|
|
Zlob1l
|
Колата явно е биха хубавичка, защото се е продала бързо. Честито на новият и собственик. За мен остава някоя друга 
|
|
|
|
| Нед Авг 18, 2013 2:06 pm |
|
|
|
scot_1659
Пресен - пресен
Рейтинг: 0
|
Здравейте, субару фенове ! Отдавна искам да карам FORESTER 2,0i - 125 cc и сега съм вече на последна фаза дилемата кое да избера. Колебая се между две опции .... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3tfkmy и http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3tfl28. Искам да Ви попитам дали случайно някой не е ходил да ги гледа и да има мнение дали си заслужава и дали не и защо. А и дилемата ми е дали да взема по евтиното и да оправям или да дам повече и да се надявам това уж по-стегнатото да не роди нещо... Благодаря Ви предварително за съдействието и отвеленото време, но мисля че Вие сте правилните хора, който могат да ме посъветват , за да бъда поне по-малко излъган 
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2013 8:17 am |
|
|
|
Vmax
|

scot_1659 написа: Здравейте, субару фенове ! Отдавна искам да карам FORESTER 2,0i - 125 cc и сега съм вече на последна фаза дилемата кое да избера. Колебая се между две опции .... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3tfkmy и http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3tfl28. Искам да Ви попитам дали случайно някой не е ходил да ги гледа и да има мнение дали си заслужава и дали не и защо. А и дилемата ми е дали да взема по евтиното и да оправям или да дам повече и да се надявам това уж по-стегнатото да не роди нещо... Благодаря Ви предварително за съдействието и отвеленото време, но мисля че Вие сте правилните хора, който могат да ме посъветват , за да бъда поне по-малко излъган  Първото изглежда сякаш е на предсмъртен одър - ръжди, удари, снимано е по диагонал - най-вероятно му е клекнала задницата / 500 кинта поне /, освен за килер на колела, за друго не става. Второто поне е снимано като хората и задницата изглежда ок, в Пловдив има читав сервиз на субару, така че се насочи към преглед на тая кола, и задължително през газаджиите от БРЦ / Стоян Пловдив /, да ти кажат по газовото какво има да се прави.
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2013 9:37 am |
|
|
|
scot_1659
Пресен - пресен
|
|
Благодаря много Vmax !!! Ще се ориентирам към това в Пловдив
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2013 11:37 am |
|
|
|
vankata_fly
|
|
| Чет Авг 22, 2013 11:53 am |
|
|
|
Geo_Plam
Регистриран на: Вто Яну 24, 2012 9:47 am Постове: 259 Местоположение: София
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80 
|

Vmax написа: scot_1659 написа: Здравейте, субару фенове ! Отдавна искам да карам FORESTER 2,0i - 125 cc и сега съм вече на последна фаза дилемата кое да избера. Колебая се между две опции .... http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3tfkmy и http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3tfl28. Искам да Ви попитам дали случайно някой не е ходил да ги гледа и да има мнение дали си заслужава и дали не и защо. А и дилемата ми е дали да взема по евтиното и да оправям или да дам повече и да се надявам това уж по-стегнатото да не роди нещо... Благодаря Ви предварително за съдействието и отвеленото време, но мисля че Вие сте правилните хора, който могат да ме посъветват , за да бъда поне по-малко излъган  Първото изглежда сякаш е на предсмъртен одър - ръжди, удари, снимано е по диагонал - най-вероятно му е клекнала задницата / 500 кинта поне /, освен за килер на колела, за друго не става. Второто поне е снимано като хората и задницата изглежда ок, в Пловдив има читав сервиз на субару, така че се насочи към преглед на тая кола, и задължително през газаджиите от БРЦ / Стоян Пловдив /, да ти кажат по газовото какво има да се прави. Другото можеш да си го вземеш за части, след сериозен коментар на цената. 
_________________ Subaru Forester SF first love Subaru Forester SH Subaru Outback Wilderness
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2013 11:55 am |
|
|
|
steling
|

О даа, ако собственика беше умен вече да го е продал ( на мен). Като цяло колата изглежда добре. Обслужена е изцяло. Ангренажа е нов. Гумите са хубави (летни). Мотора работи като часовник. Има леко натиснато на единия калник и на задната врата, НО тече от семерингите на мотора отпред и отзад. Тече много, беше измит като отидохме, и пак беше направила следи. На ангренажния ремък има следа(линия) от нещо, което с е е трило в него. Иначе колата е регистрирана Юни месец, но собственика е такава скръндза, че не бих разчитал на частите които е вложил в нея. Има лек теч на хидравликата - от единия маркуч. Задните тампони на предните носачи са пуснали маслото и съединителя е доста твърд. Следата на ангренажа вероятно е от спестена водна помпа ( за смяна) или динамичен обтегач. Има годишна застраховка и винетка, няма я едната пръскалка на фаровете. Коментарът на цената е от 50 до 100лв. максимум. По евтино не я дава( а за теча на масло знаеше, но ни го каза като я качихме на канала). Деня след като я гледах я беше писал на 5300лв. явно за да свали расходите по ремонта. На 4500 които му предложих отказа, и не и е плащал данък( а иска да го плати новия собственик). Според мен човека иска да се отърве бързо без да губи много пари, защото нито аз нито майстора разбра защо продаваш кола обслужена преди 900км. Дано съм ти помогнал.
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
7
|
|
| Чет Авг 22, 2013 12:30 pm |
|
|
|
nelim
Регистриран на: Нед Окт 14, 2012 11:05 pm Постове: 122 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Forester 2.0 "00 MT
Рейтинг: 21
|

steling написа: О даа, ако собственика беше умен вече да го е продал ( на мен). Като цяло колата изглежда добре. Обслужена е изцяло. Ангренажа е нов. Гумите са хубави (летни). Мотора работи като часовник. Има леко натиснато на единия калник и на задната врата, НО тече от семерингите на мотора отпред и отзад. Тече много, беше измит като отидохме, и пак беше направила следи. На ангренажния ремък има следа(линия) от нещо, което с е е трило в него. Иначе колата е регистрирана Юни месец, но собственика е такава скръндза, че не бих разчитал на частите които е вложил в нея. Има лек теч на хидравликата - от единия маркуч. Задните тампони на предните носачи са пуснали маслото и съединителя е доста твърд. Следата на ангренажа вероятно е от спестена водна помпа ( за смяна) или динамичен обтегач. Има годишна застраховка и винетка, няма я едната пръскалка на фаровете. Коментарът на цената е от 50 до 100лв. максимум. По евтино не я дава( а за теча на масло знаеше, но ни го каза като я качихме на канала). Деня след като я гледах я беше писал на 5300лв. явно за да свали расходите по ремонта. На 4500 които му предложих отказа, и не и е плащал данък( а иска да го плати новия собственик). Според мен човека иска да се отърве бързо без да губи много пари, защото нито аз нито майстора разбра защо продаваш кола обслужена преди 900км. Дано съм ти помогнал. Не виждам как ще я продаде без да плаща данък  Ти данъка си го плащаш за периода след като придобиеш колата (аз на моята платих за ноември и декември 2012), а той не може да я мине през нотариус без да си е платил данъка (освен ако нотариуса не е някъв измамник). Карахте ли я по-дълго тая кола, да не иска да я продава заради прецакана фиско муфа? Иначе мен не ме кефи... изглежда ми тоя некоректен.. отделно като му гледам правописа.. писал е ЕВРО6, екстри: бордови компютър и мултифункционален волан.. въобще това си е неграмотност  ПС. А за тая от 2900 сивата с ръждите, колега не падай толкова ниско, ако наистина си мечтал за форестър, не взимай някоя кошница дето ще те накара да ги намразиш и да останеш с впечатление колко са зле..
_________________ Subaru Forester '00MY Facelift COLOR: RED MICA/WARM GRAY ENGINE: 2000CC EMPI SOHC 125hp (EJ202) TRAIN: FULLTIME 4WD (F4WD) MISSION: MANUAL TRANSMISSON (MT)
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2013 12:41 pm |
|
|
|
steling
|
Човека иска да я продаде, но ние да му даден пари да си плати данъка. Казах му, че щом е придобита Юли дължи за 6 месеца данък 60-70лв. при което той ги искаше от нас. Иначе я карахме, колата върви добре, не се усеща или забеляза проблем с окачване или трансмисия. Но съединителя е като на краз 
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2013 12:47 pm |
|
|
|
vankata_fly
|
Много благодаря за информацията колега и за бързия отговор.Говорих преди два дни с въпросния собственик и каза ,че бил много на зор а мен лично такива ме притесняват та след разговора ми звънна и ми предложи да дойде до Търново и да се види колата в сервиз при мой майстор,явно бърза да я продаде не отказа коментар на цената но... малък.Притеснява ме краткия период на регистрацията и продажбата,трябвали му пари и мислел да си вземе импреза на газ,препоръчах му една на колега от форума а той не знаел за такъв форум  иначе само Субару карал!
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2013 1:43 pm |
|
|
|
dilinger
Автомобил: Subaru Forester 2.0
|
|
| Вто Сеп 03, 2013 4:58 pm |
|
|
|
jorobesnia
Регистриран на: Чет Окт 11, 2012 7:58 am Постове: 59 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Legacy
|
Здравейте, Някой да е гледал и да има впечатление от този Форестър. Прави ми впечатление, че цената ми се вижда ниска за 2005г. с газ. http://www.cars.bg/c141868Благодаря,
|
|
|
|
| Пон Сеп 30, 2013 11:08 am |
|
|
|
Geo_Plam
Регистриран на: Вто Яну 24, 2012 9:47 am Постове: 259 Местоположение: София
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80 
|
Гледал съм я само на снимки, а те са от миналата зима. Тогава цената беше, доколкото си спомням, ок. 10К лв. Защо ти се струва ниска сега?! Като вземеш едни нови зимни гуми, алуминиеви джанти, като й позакърпиш прокъсания под(139000 км. -  ), първа експлоатация, регистрация и т.н. и тя цената ще си стане "прилична". Това е дето се вика на прима виста само от снимките. Недай си Боже в сервиза да ти кажат и нещо друго Ако мотора и купето са в добро състояние, цената си е що годе нормална за 8 - 9 годишен автомобил, без много екстри, НО 4Х4 и то SAWD.
_________________ Subaru Forester SF first love Subaru Forester SH Subaru Outback Wilderness
|
|
|
|
| Пон Сеп 30, 2013 5:03 pm |
|
|
|
Vmax
|
Geo_Plam написа: Гледал съм я само на снимки, а те са от миналата зима. Тогава цената беше, доколкото си спомням, ок. 10К лв. Защо ти се струва ниска сега?! Като вземеш едни нови зимни гуми, алуминиеви джанти, като й позакърпиш прокъсания под(139000 км. -  ), първа експлоатация, регистрация и т.н. и тя цената ще си стане "прилична". Това е дето се вика на прима виста само от снимките. Недай си Боже в сервиза да ти кажат и нещо друго Ако мотора и купето са в добро състояние, цената си е що годе нормална за 8 - 9 годишен автомобил, без много екстри, НО 4Х4 и то SAWD. Добави и 500лв за задни амове и пружини, ревизия на ГИ-то - около 300лв / изпарител и инжектори /...
|
|
|
|
| Вто Окт 01, 2013 8:39 am |
|
|
|
pimplikeme
Автомобил: impreza
|
|
| Пет Окт 04, 2013 7:49 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
|
На пръв поглед: задни пружини и амортисьори за смяна, претапициран салон, лошо напасната предна броня, пребоядисвана предна решетка. На втори поглед (ако ще има такъв ) трябва да се гледа на място.
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
|
|
|
|
| Пет Окт 04, 2013 8:23 pm |
|
|
|
pimplikeme
Автомобил: impreza
|
ComingSoon написа: На пръв поглед: задни пружини и амортисьори за смяна, претапициран салон, лошо напасната предна броня, пребоядисвана предна решетка. На втори поглед (ако ще има такъв ) трябва да се гледа на място. при отворен капак се вижда и не напасната предна решетка
|
|
|
|
| Пет Окт 04, 2013 10:03 pm |
|
|
|
promoe
|
Здравейте фенове на Forester ! Какво Ви е мнението за този автомобил (до колкото може да се прецени от снимките, разбира се) ? P.S. До сега не съм имал Субару, а и като цяло не съм от "разбирачите" по коли, така че моля, простете ми невежеството. http://www.mobile.bg/11379494454860281
|
|
|
|
| Пон Окт 07, 2013 1:58 pm |
|
|
|