Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  >
 консумативи от най-висок клас - Red Line, AMSOil, EVANS... 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 429
Автомобил: Subaru Impreza WRX MY97
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
=Alex= написа:
xander написа:
А да питам Еванс за мотори ще имате ли или ако не може ли да си поръчаме от вас и колко пари ще дойде ?

за мотори - не планираме, но можем да добавим към следваща поръчка една 5л туба, ако искаш :) Вероятно ще струва към 190-200 лв., но зависи от транспорта. Не знам какъв мотор караш, но моя в движение едва загрява до нормална температура, а ако е и по-хладно навън, като отвори термостата, пада доста осезаемо, та аз не мисля за сега да слагам Еванс... виж, за Субаруто е друга работа. Разбира се, ако караш в условия, където няма добро обдухване на радиатора, или има доста кал в/у него, може...

То не е само за моя мотор. Иначе аз карам предимно градско и на първия светофар като спра при по-висока температура и пуска перката. Даже ако се движа бавно известно време пуска перка.
А иначе става дума за 3 мотора, хонда хорнет, хонда цбр, и хайабуса. Ако кажете дали можете да поръчате, веднага ви казвам колко ще ни трябват.

Пон Сеп 02, 2013 12:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: V8 bi-turbo
Рейтинг: 504
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здрасти, няма проблем да бъде поръчан и Evans Powersports :) Как ще решите проблема с Prep.fluid-а там? Той също ще ви е необходим. Може да минете само с една туба от 5л, която да се ползва за тези байкове... и да си разделите стойността й :)
Хубавото при Prep. fluid-a е, че можеш да го ползваш многократно. След 3-4 конверсии го оставяш в широк съд на слънце, водата остава най-отгоре и след 10-на часа се е изпарила. Кажи, ако искаш, ще го поръчаме.

Пон Сеп 02, 2013 1:56 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 429
Автомобил: Subaru Impreza WRX MY97
Рейтинг: 13
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Мерси адаш, ще се консултирам с другите двама дебили и ще пиша.

Вто Сеп 03, 2013 6:31 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 162
Автомобил: Субару Аутбек Н6 3.0 2005 год
Рейтинг: 59
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте пичове!
Не знам на лично ли трябва или тук, но имате ли в наличност и ако не можете ли да доставите тези добавки
- http://www.lubegard.com/~/C-112/LUBEGAR ... Protectant
- http://www.lubegard.com/~/C-180/LUBEGAR ... Protectant

:good:

Вто Сеп 03, 2013 7:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здрасти,

по някое време през идната седмица (почти) цялата гама на ЛюбГард трябва да е налична в Родопата.

By the way, добър избор - това са два от най-хитовите им продукта. Имай предвид обаче, че ако караш с премиум масла от група 4 и 5, нямаш нужда (а и не бива) да ги слагаш (освен Platinum ATF добавката за конверсия на нормален флуид към мулти-АТФ).

Сря Сеп 04, 2013 10:47 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 599
Автомобил: Forester 2.5 STi
Рейтинг: 285
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
аз пък искам да попитам: има ли масло за скорости на ксара 1.8и автомат MY99 мноо лачена :giggle: :giggle: :beer:

Сря Сеп 04, 2013 11:29 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Всичко има бе Бадже, ама е скъпо ROFL

Сря Сеп 04, 2013 1:44 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 162
Автомобил: Субару Аутбек Н6 3.0 2005 год
Рейтинг: 59
Отговори с цитат
Цитат:
Здрасти,

по някое време през идната седмица (почти) цялата гама на ЛюбГард трябва да е налична в Родопата.

By the way, добър избор - това са два от най-хитовите им продукта. Имай предвид обаче, че ако караш с премиум масла от група 4 и 5, нямаш нужда (а и не бива) да ги слагаш (освен Platinum ATF добавката за конверсия на нормален флуид към мулти-АТФ).

Ами от прочетено до момента мисля, че съм с група 3 масла - Motul Xcess 5-40 на двигателя и Statoil за скоростите. Съвсем скоро ги смених и не ми се иска да ги сменям сега. Освен това живот и здраве съвсем скоро ще сложа и ГИ, затова реших, че ще е добре да покарам до следваща смяна на маслото на ДВГ с тази добавка.

А и понеже не съм от Сф проблем ли ще е за доставка с Еконт?

Сря Сеп 04, 2013 3:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Да, този Мотул е група 3, на него ще му се отрази много добре, за скоростите също. Няма проблем за Еконт. Вероятно Краси ще се похвали като дойдат :)

Сря Сеп 04, 2013 4:11 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 599
Автомобил: Forester 2.5 STi
Рейтинг: 285
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
и като той си дойде, че бая дълга отпуска го пуснахме май, взех да съжалявам и мисля да я спирам. ROFL ROFL

Сря Сеп 04, 2013 5:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
хаха, да, много сериозно сбъркахме, че го пуснахме толкова време "градска" ROFL Ама нищо, после - денонощно, за изкупуване на греховете, че много се насъбра, турбини, охладителни с-ми, гарнитури, тралала, и между другото 1-2 рибилда :D Колко му е - работа за има няма половин ден, че бързаме :giggle:

Сря Сеп 04, 2013 5:16 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 148
Автомобил: Subaru Forester SH 2.0 MT
Рейтинг: 60
Отговори с цитат
Каква беше онази мъзга дето ми я продаде, че не обърнах много внимание :lipseal: - кой от 'сичките клиинъри на RedLine, че те не е като да нямат... Много добра работа свърши - пет дни непалене (бях на почивка) и в подземен паркинг - 'сичкото оборот е като по книга ... Мисля да взимам на 10тина хил. км да "продухвам" :good:

Съб Сеп 07, 2013 10:30 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Liv написа:
Каква беше онази мъзга дето ми я продаде, че не обърнах много внимание :lipseal: - кой от 'сичките клиинъри на RedLine, че те не е като да нямат... Много добра работа свърши - пет дни непалене (бях на почивка) и в подземен паркинг - 'сичкото оборот е като по книга ... Мисля да взимам на 10тина хил. км да "продухвам" :good:

радвам се че е свършило работа, явно диагнозата е била правилна :)

SI-1 Complete Fuel System Cleaner

много полезно - дори при нови автомобили, които се карат градско и на къси разстояния. горивната им система не може да се самопочиства - затова переодично трябва да се "продухват".

http://www.redlineoil.com/product.aspx?pid=80&pcid=12

Изображение

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Нед Сеп 08, 2013 2:19 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 610
Автомобил: Outback 09
Рейтинг: 77
Отговори с цитат
Каква е цената на тази добавка?

Нед Сеп 08, 2013 5:14 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Red Line SI-1 - 35лв

0899 612 719 - Венци

Нед Сеп 08, 2013 10:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Отговори с цитат
скоро освен за редлайн, ще има и ценова листа за специализираните химикали на Lubegard и AMSOil - когато пристигне доставката. става дума за препаратите със специфично приложение, при проблемни двигатели или автоматици - те са много по-агресивни от конвенционалните, и се прилагат само след прецизна диагностика, и внимателно наблюдаване на автомобила

при преминаване към масла от висок клас е препоръчително при смяна на старото масло от нисък клас двигателят или скоростната кутия да се третират с почистващ препарат - така новото синтетично масло сработва по-бързо и се съкращава процесът на отлагане на компонентите му по железата. предлаганите в бг почистващи продукти не са достатъчно висок клас - затова премуим гамата на маслата ще я разширим и с премиум добавки за подготовка на железата за качествено масло

вече има записани няколко проблемни коли за третиране с пяната на AMSOil - при особено съсипани сегменти и много отлагания по хонинга. получава се или при използване на кофти масло, или при неправилно разработване на нов двигател - примерно разработване със синтетично масло, или минерално с много фрикшън модификатори. резултатът е ниска компресия и мощност, много сериозни картерни газове, висока работна темпратура, разход на масло - възможно е дори масло от класът на MOTUL 300V да бъде разсипано и прегрято, от проникващата висока температура през сегментите. дори подмяна на сегментите не помага много - защото е съсипан най-вече хонинга. това се оправя или с преминаване към бутала на ремонтен размер - или третиране на двигателя със специални препарати и после смяна на маслото. използване на масло от типа на Редлайн 0w40 помага, но процесът е бавен, може да продъжи и над 10 000км - при това колата трябва да се гази безпощадно, за да има натиск на сегмента към стената на цилиндъра и да се почисти хонинга. пяната на AMSOil действа много по-агресивно, и в комбинация с Редлайн 0w40 доста ускорява нещата. тези продукти са приложими с еднаква ефективност както при автомобили със силни двигатели, така и при нормални ежедневки с проблемни двигатели.

някои от добавките не могат да се смесват с масло от висок клас! затова използването им се прави само след консултация със специалист. освен самият продукт, ще предложим и достатъчно ноу хау за приложението му.

смесването на масло от висок клас с някаква добавка - подобрител на масло - води до неговото унищожаване. подобрителите са само за масла от нисък клас.

0899 612 719 - Венци

Съб Сеп 14, 2013 1:38 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 91
Автомобил: Импреза 1,6 '99; Легаси 2.0 2005
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
agent dust написа:
ценова листа AMSoil и EVANS:

Тези цени за литър ли са?
Не ми стана ясно.

Нед Сеп 15, 2013 11:37 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Отговори с цитат
за маслата АМСОил и Редлайн са за кварта - 0.946л. Опаковките са по американски стандарт, а той не е в литри. останалите цени са за една опаковка - на добавките.

0899 612 719 - Венци

Пон Сеп 16, 2013 12:51 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 256
Автомобил: Subaru Forester 2.0 Diesel MY2009
Рейтинг: 120
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Краси, днес ходих до Митака сервиз да си поръчам Амсойл за скоростна кутия и момичето на рецепцията каза, че не си вече там, променя ли това с нещо ценовата листа и поръчките?

Сря Сеп 18, 2013 5:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 97
Автомобил: STI
Рейтинг: 38
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Jores написа:
Краси, днес ходих до Митака сервиз да си поръчам Амсойл за скоростна кутия и момичето на рецепцията каза, че не си вече там, променя ли това с нещо ценовата листа и поръчките?

Колега,
Действително малко си поизостанал с информацията и момичето не те е излъгало.
Митака няма нищо общо с вноса на Red Line, Amsoil и т.н, за които Краси говори.
Затова за повече информация с кого да се свържеш, виж първия му пост в темата - цък :)

Чет Сеп 19, 2013 12:36 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  >