Отговори на тема стр <  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 75  >
 Някой има ли информация за това Легаси (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 454
Автомобил: TDI
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Хора, като вземете да гледате седалки и волан и по тях да съдите за километрите ми става едно такова забавно. Ще ви кажа защо:

1. Джамбазите са толкова умели вече, че могат да ви ги докарат до почти чисто нови, за да купите колата. В Горубляне преди гледах един Аутбек - нямаше и една забележчица нито по волан, нито по седалките - е това няма каа да стане на 8 годишна кола.
2. Моята кола е на 145к км. Взех я на 120к. Купувана е от Бг (СМТ), поддържана е пак тук, имам и пълната история кога как, на колко км и защо е ходила в сервиз. Еми на волана ми е доста избелена боята на кожата - ако някоя я погледне набързо ще заключи, че колата е на 300+ км, а беше така още като я взех. Седалките ми са като нови, с изключение на едно малко напукване на шофьорската.
3. Друг пример - имали сме и имаме 2 чисто нови коли от други марки - на около 70к на места воланите започнаха да се протриват.
4. Един близък приятел кара последният Аутбек, 2011 година си го купи нов, на 18 000 км е. Ако искате ми вярвайте - кожата му особено на шофьорската седалка вече е доста далеч от нова....

Факт е, че състояние на салон и волан (особено кожени) зависи от много фактори и най вече - поддръжка с препарати, редовно почистване, пазене от силно слънце, агресивност на потта, дрехи с които се сяда по седалките, как са минати км - предимно градско или дълги магистрални преходи....

Пон Окт 28, 2013 9:04 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Въпросното Субаро , което съм си харесал е това:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4m5i3w
Има едно, което се продава от г-н Петко Маринов , от който никой не е доволен и неговото предложение мисля да го пропусна.

Пон Окт 28, 2013 9:30 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Отговори с цитат
Ами аз лично досега не съм виждал точно такава комбинация на легаси на седалките
заводкса и затова ми е леко странно

Пон Окт 28, 2013 1:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
adddt написа:
Ами аз лично досега не съм виждал точно такава комбинация на легаси на седалките
заводкса и затова ми е леко странно

Това не е заводско изпълнение - най-вероятно продавача го е направил, заради типичното износване на шофьорската седалка, в което няма нищо лошо - спестил е едни разходи на бъдещият собственик.
По-притеснително е показанието на бордовия компютър на една от снимките - среден разход 26.6?

Пон Окт 28, 2013 1:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Отговори с цитат
колега мога да приложа снимка с 50 на сто. ROFL ROFL
това става ако е карана на кратко и е седяла със запален двигател повечко време.
и е изръчкана колата.

Пон Окт 28, 2013 8:38 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 86
Автомобил: `98 legacy 2.0AT-`02 outback H6
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги не видях инфо за това легаси http://www.cars.bg/c158142 изглежда много добре дали е на някой колега ??
Ако някой се интересува субарутата в тази къща http://nik-auto.mobile.bg/ ги гледах и са дооста захабени и далеч над написаните км

Вто Окт 29, 2013 10:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Автомобил: Audi A4
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

От доста време си търся легаси седан безуспешно в крайна сметка се чудя дали да не рискувам с едно от въпросния Петко ...
http://www.cars.bg/c370339

Някой гледал ли го е по обстойно ?

Чет Окт 31, 2013 8:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 50
Автомобил: Subaru Impreza
Нов фен
Отговори с цитат
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4nkp76
Здравейте,колеги.Никъде не видях информация за тази кола.Някой дали е ходил да я гледа и какво ви е мнението?(попринцип съм голям противник на автомобилите от горубляне,но тази ми се струва читава-може би на реални км+сервизна книжка водена до 2013 април-поне на снимките така изглежда)Ще бъда благодарен,ако някой сподели мнение.? :beer:

Пет Ное 01, 2013 10:23 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Subaru Power написа:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11382694762827426&f1=details&slink=4nkp76
Здравейте,колеги.Никъде не видях информация за тази кола.Някой дали е ходил да я гледа и какво ви е мнението?(попринцип съм голям противник на автомобилите от горубляне,но тази ми се струва читава-може би на реални км+сервизна книжка водена до 2013 април-поне на снимките така изглежда)Ще бъда благодарен,ако някой сподели мнение.? :beer:

Поне не са прикривани следите от износване на шофьорската седалка, и волана изглежда да не е претапициран.
Много дразни текста в обявата - "чисто нов автомобил", кое му е новото - 210 000км...
Задължително в сервиз, колега. С гледане на място не може да се прецени.

Иначе изглежда изпъната колата.

Пет Ное 01, 2013 10:55 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
хаха наистина с това "чисто нов автомобил" и мене ме шокира.Каза че може да я карам и да я заведа в сервиз пък ще видим какво ще излезе.Ако отида да я гледам тези дни ще напиша отзиви.

Пет Ное 01, 2013 3:52 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
В събота ходих да гледам Легасито и ми се стори в доста добро състояние.Карах го около 2 км върви доста,скоростите се сменят мн плавно,двигателят е страшно тих(незнам дали е нормално,то не се чува,че работи;нз дали няма добавки.?),нови гуми дот 0612,сервизна книжка водена до 04.2013,изглежда доста хубава кола и интериорът е запазен.
Забележки:на нулева носи надясно,което мисля,че е предпоставка за удар,на скорост това го няма;при сприране дисковете тресат,леки забележки по двете дясни врати с леко хлътване на едната,но това е трудно забележимо.
Това е,което се сещам,но като цяло мисля,че е читава кола,но тук оставам едно голямо "НО",защото все пак е от горубляне,а хората там правят чудеса...

Пон Ное 04, 2013 9:55 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 131
Автомобил: LEGACY 3.0 RB
Телефон: 0885853102
Рейтинг: 69
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Хубаво е да се отбележи, че става въпрос за спец. Б. Не за първи път виждам да се продават такива, но явно дори и на търговците не им е ясно - 6 скорости, 18 цола джанти, алуминиеви педали. Иначе колата я гледам само на картинката - нямам идея какво и е техническото състояние.

Пон Ное 04, 2013 5:36 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Автомобил: Японски
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, ето я моята дилема.

Субарото, което аз искам да купя е:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4vm0tn

И да направя бартер за моя Акорд:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4vmu09

Субару-то има ГИ Ловато монтиран в Италия. Човека ми иска 4500лв+моя Акорд

Колеги,
Моля за съвет - > това може ли да бъде реална сделка?

Благодаря,
Радко

Нед Ное 24, 2013 3:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 197
Автомобил: Subaru Forester 2.5XT
Телефон: 0887297840
Рейтинг: 111
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мое мнение без да ангажирам някого,аз не бих се съгласил на на тази сделка. ](*,)

Нед Ное 24, 2013 4:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 459
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GX 00`
Телефон: 0878934770
Рейтинг: 83
Отговори с цитат
Сделката може да стане , за мен още едни 500 лв може да ти смъкне. Но за Субаруто ... Хм не ми изглежда най-лаченото , пък да му иска толкова пари. Задължително на сервиз да се огледа.
Моята преди да я купя огледах 4 , всички бяха 2000-01 год. Нямаше кола без течащи гарнитури на главите. В крайна сметка се примирих че ще ги правя и с това свалих доста от цената. Така че колкото и да си мераклия:) Потърпи , закарай я в сервиз да я огледат, какво аджеба и струва 6800 :))за тези пари трябва да е в топ състояние. Вземи ВИН-а и го провери в нета. Да не се окаже 99-00 г :) И така. Успех!

Нед Ное 24, 2013 4:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 59
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Няма касетофон, няма стелки, няма и гуми май, ръчка е, цялото е измазано, като гледам цвета на вратите е различен, не е регистрирано ...
Тази цена е огромна според мен.

За сравнение само ще кажа, че аз продавах легаси комби автомат,със сменено конвенционално окачане, газово брц дето само то струва 2000 лева, биксенон, чисто нови радиатор и водна помпа, спортни дискове, cd плеър alpine (1000 лв), два комплекта гуми,сменени кнок сензор и всичко друго каквото се е появявало за 7000, вися 3 месеца на обяви и накрая го дадох за 5500!

Нед Ное 24, 2013 5:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Автомобил: Японски
Нов фен
Отговори с цитат
takev написа:
Сделката може да стане , за мен още едни 500 лв може да ти смъкне. Но за Субаруто ... Хм не ми изглежда най-лаченото , пък да му иска толкова пари. Задължително на сервиз да се огледа.
Моята преди да я купя огледах 4 , всички бяха 2000-01 год. Нямаше кола без течащи гарнитури на главите. В крайна сметка се примирих че ще ги правя и с това свалих доста от цената. Така че колкото и да си мераклия:) Потърпи , закарай я в сервиз да я огледат, какво аджеба и струва 6800 :))за тези пари трябва да е в топ състояние. Вземи ВИН-а и го провери в нета. Да не се окаже 99-00 г :) И така. Успех!

Той каза, че цената му била твърда и не може да свали още.
Колата се намира в Шумен, аз живея в София... Май сделката отива към провал...

Но много трудно като гледам се намира Легаси седан :(

Нед Ное 24, 2013 6:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Отговори с цитат
...

Нед Ное 24, 2013 9:33 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 459
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GX 00`
Телефон: 0878934770
Рейтинг: 83
Отговори с цитат
lifeguard1810 написа:
takev написа:

Той каза, че цената му била твърда и не може да свали още.
Колата се намира в Шумен, аз живея в София... Май сделката отива към провал...

Но много трудно като гледам се намира Легаси седан :(

А защо държиш да е седан ? Ако е само заради въздушното , ето ти една алтернатива която е комби. viewtopic.php?p=184986#p184986 и колегата изглежда доста свестно момче ;))

Пон Ное 25, 2013 1:05 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 71
Рейтинг: 68
Отговори с цитат
Тези дни гледах това Субару -> http://www.cars.bg/c433714
Разбира се първо се гледа външния вид, нямаше следи от удар, съдя по това, че нямаше луфтове по калниците и предния капак, само ми направи впечатление, че 2 копки на бронята пред радиатора, където е гредата (когато отвориха капака) бяха леко счупени :-? Двигателя разбира се беше измит, не можах да видя дали е текло нещо, запалихме го от първия път с подаване на ток, не била палена скоро, в началото си беше типичния боксер (изобщо нямам опит с тях), дадоха ми да го покарам, но вътре в борсата (няма номера), има си ряз като му дадеш газ, като тръгнах нарочно го задържах на 1800 оборота, смени на 2-ра без изобщо да се усети, без тласък без нищо, но по-интересното стана като го паркирах на мястото му, отворих пак капака и сякаш беше сменил звука двигателя - все едно някакъв малък тих дизел работи, като 1.4 tdi на поло или 1.2 тди на Ауди А2, не знам това нормално ли е или не... Салона няма да го коментирам, повече от запазен е, но той не е критерии.

Как може да се познае на такъв автоматик, дали всичко му е наред с диференциалите ?

Вто Дек 10, 2013 1:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 75  >