А те приключват е без него, ясно е че СТИ ще е по-истинската кола за каране, Голфа ще е по-добрата ежедневка, още повече може да се поръча и с DSG така, че почти нищо да не правиш. Голфа тук го оферират на 64000 лв за базов 5 врати и 6МТ, чул Господ СТИ да е по-малко, както е на повечето места по света. БТВ в този мощен хеч-бек с 4х4 клас Голф R май се явява най-смислената кола за парите си, защото всички казват, че е по-добър и приятен за каране от Ауди S3 и А45 AMG, които освен това идват доста по-скъпи. За мен от гледна точка на кеф за шофиране, само BMW М135i x-drive ще е конкуренция на STI, но пък с този автомат пак е по-скоро рафинирана кола за ежедневието, отколкото истинска бегачка...БМВ-то си е и доста пара...
Цубару Ве Ер Екс Ес Те И На този клип колата е в естествената и среда - мокри извити планински пътища и макадам. Изглежда брутално добре...не ми се мисли на живо как ще е.
Тази снимка е просто невероятна!!! Ревюто на Мотортренд е сред най-добрите досега. Още когато го прочетох бях сигурен, че и видео варианта ще е много добър. Еропейските ревюта продължават в същия дух - акцентира се, че това е най-доброто STi досега предвид отличното шаси и другите подобрения, но липсата на допълнителна мощност сякаш е основния минус. Цените като цяло също смятам, че са доста добри, макар че леко съм разочарован от тяхното равнище в Германия. Ако ги бяха свалили още идея идея, смятам, че STi-ката можеше да се превърне в изключително конкурентна дори на европейския пазар. Да добавя и аз едно клипче - неговото мнение, макар да не е сред най-обективните, имайки предвид, че работи за Subarи, все пак си има значение за мене, а и колата се кара по съвсем различен начин, отколкото от стандартните журналисти:
Повече е реклама, отколкото реално постижение, но пак е яко. Хигинс кара в Америка напоследък, поне там няма сериозна пилотска конкуренция и Субару Америка си плащат. Вижте, че колата е изцяло USDM спек. Сега вече колко хора в Европа , (които могат да си купят тази кола) се вълнуват от този факт е друга тема....
Имах щастието да видя няколко нови СТИ-ки. Колата изглежда доста добре , особено отпред.Бяла с черните джанти, които слагат за Европа май е най-яката комбинация. И задължително със задния спойлер. Мислех си, че без него ще е по-куул, но видях една без и чара и го няма с 50%.
И аз, и аз Преди няма и 2 часа я снимах тук в Щатите Харесва ми повече от хечбековата издънка, тази новата на външен вид ми е маааалко по-ниско от STi-ката от 2004-та година
Абе какво им направиха на тия форуми, трябва висше по ИТ да имаш, че да качиш 2 снимки
Съб Юни 14, 2014 4:54 am
Kenshin
Регистриран на: Сря Юли 16, 2008 10:13 am Постове: 831 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback 2.5 CVT Limited
Рейтинг: 43