Егати и майтапа, днес тъкмо карам към колегата от STI.bg/SubaruParts да почерпя за колата и на завоя към Кауфланд за към колегата и я вкарвам в Boost и как я държа на първа предавка в Boost-а и нещо каза ПУУУУФФФФ все едно балон се спука и после ... няма Boost на 1-2 psi горкото субарче и не вдига и това си е, стана си стоковица
Преди 3-4 часа разглобих интеркулера да видя дали нещо не е по него, и една фалшива подвивка на късата дебела тръба от интеркулера към throttle-а ме подведе та свалях целия интеркулер, оправих скобите всичко и запалих покарах и пак 1-4 PSI и пак няма душа
Преди 20-30 минути шестото вътрешно чувство ми проговори да ходя в тъмницата да проверя да не е проблема Stuck-Wastegate Arm (Actuator) и .... КАКВО ДА ВИДЯ
Меката част на пластмасовата тръба, която обхваща засмукващата част на турбото се извадила

не знам от какво ... по - голямата глупост е че майсторът ми дори не е сложил скоба за да стисне там WTF
Всички се сещате че турбото, колкото и да смука този въздух щом не минава през MAF сензора BOOST = ПАЦА

(Извинявам се на модераторите за неприличната дума предварително)
Утре ще ходя до майстора да му тресна още нещо идиотско, което е направил и то е че ми е срязал оригиналния Oil Temperature Sensor H5010FC025 на стойност 410 лева
Идиота му с идиотите взел, че изскубал кабела на този сензор, явно защото е искал да ползва камък на тресчотката, вместо да го развърти със ключе