Отговори на тема стр <  1, 2
 Стържещ звук при движение 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 344
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Значи един ден качих в колата си моя майстор, който лекува форито, когато е болно. И се получава такъв подобен звук, когато съм на скорост, но не давам газ и оборотите падат и се чува един много лек звук, нещо от сорта "кррррр" :giggle: Каза ми, че това е специфичен звук на колите с 4х4, този звук идвал от диференциала и ми каза, че няма за какво да се притеснявам :good:

Чет Юни 26, 2014 8:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 161
Автомобил: Forester
Рейтинг: -23
Кофти...
Отговори с цитат
При мен термощита си резонира при определени обороти пробвах да го стягам, никакъв ефект после като изтърбуших катализатора почти не го забелязвам :D сигурно гърнето надделява със доста по неприятния звук.
За мен ако пробката е чиста не виждам причина за притеснения(при мен не беше чиста :( )

Чет Юни 26, 2014 11:29 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 197
Автомобил: Subaru Forester SF STurbo 2001 АТ
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колеги,някой знае ли колко време може да се кара с този шум в скоростите(със сигурност при мен не е от термо щита) и какви поражения може да отнесе кутията?Говорих с двама монтьори единия вика ''а бе карай,то няма страшно",другия-"по-добре не я карай така,кой знае какво ша стане" .По всичко личи,че проблема е някъде по първичният вал,защото при натиснат съединител шума спира,а при вдигане лоста за бавните до неутрално положение значително намалява и е по-различен.

Пон Юли 28, 2014 5:54 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2