Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
Бял списък за сервизи и магазини
| Автор |
Съобщение |
|
Alxx
|
|
Съгласен, просто не се сдържах. Най - обичам да ме квалифицират няк'ви граждани.
П.П. Не е епитет, а сравнителна степен.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Пон Апр 06, 2015 7:55 pm |
|
|
|
petko 69
|
|
Преди време един спор завърши зле между колеги,нека темата си остане само за инфо.Личните спорове на лични съобщения или нова тема за решаване на спора.Тук просто се пише къде да открием добър сервиз,магазин.Нека не забравяме че темата се чете и от колеги от други форуми ,а най вече от новопостъпили кандидат купувачи на СУБАРУ.Извинявам ви се за офтопика,но нека по темата.
|
|
8
|
|
| Пон Апр 06, 2015 9:35 pm |
|
|
|
nedka27
Регистриран на: Пон Мар 07, 2011 4:17 pm Постове: 44 Местоположение: добрич
Автомобил: subaru impreza
Рейтинг: 0
|
Препоръчайте добър майстор в Добрич 
|
|
|
|
| Сря Апр 08, 2015 1:03 pm |
|
|
|
denislav971
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Мар 26, 2010 11:11 pm Постове: 875 Рейтинг: 60 
|
nedka27 написа: Препоръчайте добър майстор в Добрич  за какво ти е майстор в Добрич
|
|
|
|
| Сря Апр 08, 2015 5:53 pm |
|
|
|
ikrasimir
Автомобил: Subaru Impreza STI, Type UK
|
Здравейте, Препоръчайте къде да закарам звяра в София за смяна на масла и течности, може и диагностика. Колата е ок поне така мисля; просто е време за сервиз. Subaru Impreza Sti, 2006, Type UK Впечатления за тези 2 места: Dunev Motor Sport http://www.submotorsbg.com/Мерси!
|
|
Последна промяна ikrasimir на Пон Апр 20, 2015 4:07 pm, променена общо 4 пъти
|
|
| Пон Апр 20, 2015 3:54 pm |
|
|
|
1040
|
Колега, напиши от къде си и ще те упътим веднага 
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Пон Апр 20, 2015 3:57 pm |
|
|
|
ikrasimir
|
1040 написа: Колега, напиши от къде си и ще те упътим веднага  В момента съм в района на София...
|
|
|
|
| Пон Апр 20, 2015 4:02 pm |
|
|
|
plaskom
|
Едното място от тези които си посочил, е "официалния" сервиз и почти никой не ходи там. Аз ходех по задължение докато едното ми Субару беше в гаранция, но щом изтече - крака ми не е стъпвал там. За "Дунев спорт" - Там си обслужвах колите, беше ми наблизо до офиса. Но откакто минах на Субару се разочаровах от тях, въпреки че Румен е готин пич и винаги е вежлив и се опитва лично да помогне. 
_________________ www.plaskom.com
|
|
|
|
| Пон Апр 20, 2015 4:14 pm |
|
|
|
ikrasimir
|
plaskom написа: Едното място от тези които си посочил, е "официалния" сервиз и почти никой не ходи там. Аз ходех по задължение докато едното ми Субару беше в гаранция, но щом изтече - крака ми не е стъпвал там. За "Дунев спорт" - Там си обслужвах колите, беше ми наблизо до офиса. Но откакто минах на Субару се разочаровах от тях, въпреки че Румен е готин пич и винаги е вежлив и се опитва лично да помогне.  Ами сега? 
|
|
|
|
| Пон Апр 20, 2015 4:28 pm |
|
|
|
balbeck
|
|
| Пон Апр 20, 2015 4:43 pm |
|
|
|
andrey
Регистриран на: Пон Юли 25, 2011 11:13 am Постове: 63 Местоположение: София
Автомобил: Forester
Рейтинг: 34
|
За ремонт на шибидах мога да препоръчам Пламен - разбира си от работата и има опит с шибидасите на Субару. За контакт: GSM: 0887 28 66 90 GSM: 0898 54 31 45 Адрес: гр. София ул. "Кортен" бл. 36 Сайт: vento.free.bgЛице за контакт: Пламен
|
|
|
|
| Съб Май 02, 2015 1:34 pm |
|
|
|
4i4o Gosho
|
Здравейте , Колеги ! От година и половина си ремонтирам всичко по колата в сервиза на Тенчо Владев , Изключително точни диагнози прави . Има богат опит и не му трябва много време да открие болежките на колата . Всичко , което е правил по моето Субару не е мръднало . Часовникар е когато става дума за Субару  Много съм доволен и го препоръчвам горещо . Точен , ясен и без празни приказки . Разбира си много добре от работата и което е , може би най-важното - работи с желание и хъс . Субару Импреза 2.0 , 125к.с. автоматик .
|
|
|
|
| Пон Май 11, 2015 8:14 am |
|
|
|
Mitaka FU
Регистриран на: Вто Авг 12, 2014 11:52 am Постове: 346 Местоположение: Germany
Автомобил: Legacy 2,0R Activ, 2006
Рейтинг: 171   
|
4i4o Gosho написа: Здравейте , Колеги ! От година и половина си ремонтирам всичко по колата в сервиза на Тенчо Владев , Изключително точни диагнози прави . Има богат опит и не му трябва много време да открие болежките на колата . Всичко , което е правил по моето Субару не е мръднало . Часовникар е когато става дума за Субару  Много съм доволен и го препоръчвам горещо . Точен , ясен и без празни приказки . Разбира си много добре от работата и което е , може би най-важното - работи с желание и хъс . Субару Импреза 2.0 , 125к.с. автоматик . Колега, а ти колко пъти си бил на ремонт за тази година и половина( аз си взех Субару, че да ходя мнооого рядко по майстори  ) ...??  Явно често...?! Шегата на страна- явно е по отзивите, че е точен майстор  ... Смятам и аз да го навестя лятото...
_________________ Моля не стреляйте по пианиста! Той толкова си може.
|
|
|
|
| Пон Май 11, 2015 3:16 pm |
|
|
|
1040
|
|
7 пъти е идвал при нас.
- смяна масло двигател + масло трансмисия и всички филтри - ъпгрейд визуален на предния капак - смяна двигател понеже му бяха продали кола с хлопащо бутало (новият мотор е на 50к км) - ъпгрейд на задните барабани с дискови спирачки - смяна масло двигател + всички филтри - смяна ръчна спирачка (бяха му продали колата със развалено копче на ръкохватката) - смяна крушка на осветлението на скоростния лост
Поздрави на всички!
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Пон Май 11, 2015 3:30 pm |
|
|
|
quietriot
|

4i4o Gosho написа: Здравейте , Колеги ! От година и половина си ремонтирам всичко по колата в сервиза на Тенчо Владев , Изключително точни диагнози прави . Има богат опит и не му трябва много време да открие болежките на колата . Всичко , което е правил по моето Субару не е мръднало . Часовникар е когато става дума за Субару  Много съм доволен и го препоръчвам горещо . Точен , ясен и без празни приказки . Разбира си много добре от работата и което е , може би най-важното - работи с желание и хъс . Субару Импреза 2.0 , 125к.с. автоматик . Тенчо е пич , работи и в неделя , разкостихме половината окачване на легасито + дюзите+ маско скорости. В неделя е почнал да разглобява и днес я събира вече го събира и утре ще е готово, Дунев изчистиха дюзите и са чук, не че имало много какво, но беше нужно според Прада бг, Феликс Низ проверяват полуоски и кардана. Стани, не позна не е вътрешно каре на полуоска, сменяме маско и филтър скорости и утре си я вземам готова, за качеството ще кажа по натам, но на прима виста ми прави много добре впечатление, а аз съм кисел на майстори много!
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Пон Май 11, 2015 4:13 pm |
|
|
|
harrryb
Регистриран на: Пон Май 21, 2012 8:02 pm Постове: 90 Местоположение: София
Автомобил: Outback H6 2008
Рейтинг: 6
|
|
И аз ходих няколко пъти при Тенчо за смяна на масла (скорости, двигател, дифове и хидравлика) и малък ремонт на задно окачване. Много е точен, коректен, компетентен и определено го препоръчвам. Изпипва нещата в детайли и много се старае.
|
|
|
|
| Пон Май 11, 2015 6:53 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
И аз съм не кисел на "майстори", ами не знам. Тенчо е фен и работи със сърце. Имам един ремонт при него и безброй обаждания по телефона за "жокери" как сам да си поправя нещо. Е, няма човек с такова търпение.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Пон Май 11, 2015 8:56 pm |
|
|
|
subaruhipo
Регистриран на: Пет Яну 24, 2014 3:48 pm Постове: 198 Местоположение: СОФИЯ
Автомобил: subaru outback 2.5
Рейтинг: 24
|
|
| Вто Май 12, 2015 1:27 pm |
|
|
|
fenix
Регистриран на: Съб Апр 02, 2011 9:36 pm Постове: 356 Местоположение: София
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105  
|
|
Не е точно сервиз,но човека се занимава с ремонт на счупени автомобилни щори.Намира се в Пловдив,бул.6-ти Септември 55.Много е отзивчив и коректен,тел.0889383521.В София не можах да намеря кой да ми я поправи и по случайност го открих....
|
|
|
|
| Пет Май 22, 2015 7:38 pm |
|
|
|
svilenel
Регистриран на: Пон Ное 16, 2009 8:10 pm Постове: 75 Местоположение: Варна
Автомобил: wrx 01
Рейтинг: 15
|
|
Здравейте колеги, искам да кажа едно огромно благодаря на Радо (pradabg).Изключително точен човек(рядко срещам напоследък такива хора) и много си разбира от работата.Ако ви трябва газаджия,той е човекът.
|
|
15
|
|
| Съб Май 30, 2015 10:21 pm |
|
|
|