Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 2
|
стр 1, 2 > |
Колебание между Outback 3.0 2001 и Forester 2003-2007
| Автор |
Съобщение |
|
Yaro
Регистриран на: Пон Окт 22, 2012 9:32 pm Постове: 102 Местоположение: София
Автомобил: TLC HDJ80, Subaru Impreza GD EJ20
Рейтинг: 21
|

Здравейте, Предварително се извинявам, ако тази тема не е за тази част на форума. Влизам рядко и може и да не съм се ориентирал добре.  Дилемата е следната. Имам Аутбек 3.0, модел 2001г., който ползваме за пътувания. Рядко за ежедневен автомобил. С прекрасни впечатления съм от автомобила, след покупка смених и ревизирах някакви неща, и оттам насетне само ползване и обслужване. Тъй като колата основно е предназначена за съпругата ми, от доста време се замислям да я заменя с Форестър модел 2003-2007г. Доводите са ми следните: За Форестър (за мен): - много по-приятен (за мен) интериор в тези години от Аутбека, който аз имам. - по-малък, което според мен значи и по-удобен за ползване в града, каквото ще е основното предназначение на който и да е от двата автомобила оттук насетне. - по предварителни проучвания - модификацията 2.0турбо 177 коня е със сходен разход на 3.0 аутбек, мисля, че горе долу върви колкото 3.0 209 коня, макар да се чувства по-различно естествено. Предполагам и със сходни разходи за експлоатация Против Форестър и За Аутбек (за мен): - Аутбека е много по-просторен вътре. Форестъра направо не става за всеки над 4-ти клас да седи на задната седалка, камо ли ако ще пътува. Според мен. - По-малък багажник на Форестъра, но това не е фатално, с оглед на това, че автомобила ще се ползва основно в града, но това не изключва и пътувания с него. Ако толкова ми трябва допълнителен обем за багаж, ще ползвам куфар на покрива. - Не се целя във Форестър 2.0 бензин 125к.с., както и 158к.с. автомат. Вероятно ще се гледа 2.0т 177г., 2.0 158к.с. но ръчка и евентуално 2.5турбо, но последното е малко вероятно. Дилема, за която ми е нужно вашето мнение: - Нямам представа с какво ще се филмирам.  Турбини, чета тука за някакви супер спец масла (за 2.5 турбо), проблеми с газта, въздушно окачване отзад. Не обичам екзотики по автомобилите си, което не значи че ги карам с масла от бакалията де.  - Да подчертая, че каквото и да остане оттук насетне, ще се кара на газ. - Обичам всичко по колите ми да е 6 и да не се занимавам с майстори всеки втори четвъртък и за момента с Аутбека определено е така.  В този ред на мисли, ако покупката на средностатистически Форестър от пазара ще се превърне в "проект" докато колата "стане", тогава тази покупка отпада. Тоест, момчета, какво според вас ще спечеля или ще загубя ако продам аутбека 3.0 и взема форестър 2003г. 2.0 турбо (ръчка или автомат?) или Форестър 2.0 156/158 коня ръчка. Всяко мнение по темата, най-вече от хора с преки наблюдения, ще ми е от полза. Благодаря предварително. 
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 1:34 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
А жена ти знае ли? Най-важното е дали тя ще я хареса Имай в предвид, че с нова стара кола си е нова котка в чувал и неясно какво ще излезе. Не мисля, че си струва, особено трябва да отчетеш факта, че Форестър са по-евтини и аскетични, а Аутбек са по-луксозни и удобни, така че ми е странно че ти е по-удобно във Форестър, но все пак си е субективен момент. Аз смених Аутбек с Фори и ми трябваше доста време да свикна...
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 2:28 pm |
|
|
|
Lazarus
Регистриран на: Пет Апр 25, 2014 9:31 am Постове: 416 Местоположение: София
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79 
|

Yaro написа: Здравейте, Предварително се извинявам, ако тази тема не е за тази част на форума. Влизам рядко и може и да не съм се ориентирал добре.  Дилемата е следната. Имам Аутбек 3.0, модел 2001г., който ползваме за пътувания. Рядко за ежедневен автомобил. С прекрасни впечатления съм от автомобила, след покупка смених и ревизирах някакви неща, и оттам насетне само ползване и обслужване. Тъй като колата основно е предназначена за съпругата ми, от доста време се замислям да я заменя с Форестър модел 2003-2007г. Доводите са ми следните: За Форестър (за мен): - много по-приятен (за мен) интериор в тези години от Аутбека, който аз имам. - по-малък, което според мен значи и по-удобен за ползване в града, каквото ще е основното предназначение на който и да е от двата автомобила оттук насетне. - по предварителни проучвания - модификацията 2.0турбо 177 коня е със сходен разход на 3.0 аутбек, мисля, че горе долу върви колкото 3.0 209 коня, макар да се чувства по-различно естествено. Предполагам и със сходни разходи за експлоатация Против Форестър и За Аутбек (за мен): - Аутбека е много по-просторен вътре. Форестъра направо не става за всеки над 4-ти клас да седи на задната седалка, камо ли ако ще пътува. Според мен. - По-малък багажник на Форестъра, но това не е фатално, с оглед на това, че автомобила ще се ползва основно в града, но това не изключва и пътувания с него. Ако толкова ми трябва допълнителен обем за багаж, ще ползвам куфар на покрива. - Не се целя във Форестър 2.0 бензин 125к.с., както и 158к.с. автомат. Вероятно ще се гледа 2.0т 177г., 2.0 158к.с. но ръчка и евентуално 2.5турбо, но последното е малко вероятно. Дилема, за която ми е нужно вашето мнение: - Нямам представа с какво ще се филмирам.  Турбини, чета тука за някакви супер спец масла (за 2.5 турбо), проблеми с газта, въздушно окачване отзад. Не обичам екзотики по автомобилите си, което не значи че ги карам с масла от бакалията де.  - Да подчертая, че каквото и да остане оттук насетне, ще се кара на газ. - Обичам всичко по колите ми да е 6 и да не се занимавам с майстори всеки втори четвъртък и за момента с Аутбека определено е така.  В този ред на мисли, ако покупката на средностатистически Форестър от пазара ще се превърне в "проект" докато колата "стане", тогава тази покупка отпада. Тоест, момчета, какво според вас ще спечеля или ще загубя ако продам аутбека 3.0 и взема форестър 2003г. 2.0 турбо (ръчка или автомат?) или Форестър 2.0 156/158 коня ръчка. Всяко мнение по темата, най-вече от хора с преки наблюдения, ще ми е от полза. Благодаря предварително.  Предимства на Аутбек: H6 са с верига - доста добър двигател; Усещане за кола, а не джип (това е важно поне за мен); По-нисък таван и по-лесен за качване на кутия на покрива; По-голям обем на багажника; Подлакътника е част от конзолата, а не от седалката; Предимства на Форестър: Турбо - по-бързо набира; Усещане за джип - по-висока позиция на водача(може да е важно за теб); Предлагам ти да си вземеш Импреза или Легаси за града, но ако ще трябва да сменяваш Аутбека..... по-добре с нов Аутбек. Няма с какво по-добро да го смениш просто. Поздрави, Лазар
_________________ If in doubt.......FLAT 6
Не карам пил и не пия карал.
... важно е да знаеш числата колко са ти...
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 2:53 pm |
|
|
|
Yaro
|

BAlexandrov написа: А жена ти знае ли? Най-важното е дали тя ще я хареса Имай в предвид, че с нова стара кола си е нова котка в чувал и неясно какво ще излезе. Не мисля, че си струва, особено трябва да отчетеш факта, че Форестър са по-евтини и аскетични, а Аутбек са по-луксозни и удобни, така че ми е странно че ти е по-удобно във Форестър, но все пак си е субективен момент. Аз смених Аутбек с Фори и ми трябваше доста време да свикна... Здрасти, жена ми не знае все още  и там ще предстоят разговори, защото тя много харесва Аутбека. Не съм казал, че във Форестъра ми е по-удобно, просто ми харесва повече.  И в двата автомобила, на шофьорското място ми е еднакво удобно, като може би седалката в аутбека ми е една идея по-удобна. Наитина Форестъра е по-пластмасов вътре, но интериора ми харесва повече. Обичам коли, в които около шофьора има място за всякакви дреболии и в този смисъл Форестър 2003-2007 ми допада повече от Аутбек 2000-2003. Бежаво/кафеникавата гама в Аутбека 2000-2003г. не ми харесва поначало. Иначе съм наясно, че като се вземе ползван автомобил, си е котка в чувал. Но всичко в рамките на нормалното обслужване и профикалтика ги считам за нормални. Въпроса е да не изпадна в екзотики с турбини, окачване, демферни маховици и други специфики за модела, които не ги знам. Ти с какво във Форестъра трябваше да свикваш?
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 3:06 pm |
|
|
|
Vmax
|
BAlexandrov написа: А жена ти знае ли? Най-важното е дали тя ще я хареса Имай в предвид, че с нова стара кола си е нова котка в чувал и неясно какво ще излезе. Не мисля, че си струва, особено трябва да отчетеш факта, че Форестър са по-евтини и аскетични, а Аутбек са по-луксозни и удобни, така че ми е странно че ти е по-удобно във Форестър, но все пак си е субективен момент. Аз смених Аутбек с Фори и ми трябваше доста време да свикна... Да оспамя малко - не е нужно жената да я харесва много, че после няма да му я дава...  ( особенно ако е автомат ) Субективно Фори е по широк и удобен, за хора с ръст над 180 и 80+ кг.
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 3:13 pm |
|
|
|
Yaro
|

Lazarus написа: Предимства на Аутбек: H6 са с верига - доста добър двигател; Усещане за кола, а не джип (това е важно поне за мен); По-нисък таван и по-лесен за качване на кутия на покрива; По-голям обем на багажника; Подлакътника е част от конзолата, а не от седалката;
Предимства на Форестър: Турбо - по-бързо набира; Усещане за джип - по-висока позиция на водача(може да е важно за теб);
Предлагам ти да си вземеш Импреза или Легаси за града, но ако ще трябва да сменяваш Аутбека..... по-добре с нов Аутбек. Няма с какво по-добро да го смениш просто.
Поздрави, Лазар Здравей Лазаре, благодаря за споделеното. По-високата позиция на водача за мен би било предимство. Не разбирам какво е предимството на подлакътника да бъде част от конзолата, а не от седалката. При фейслифта на Форестър, подлакътника е по-висок и е част от конзолата. Импреза и Легаси не са за мен, макар да ми допадат. Имам дълга история с джипове и на кола, чиито под е на половин педя от земята няма как да се кача. Следващият аутбек, особено фейслифт (2007-2009г.) ми допада много. Единственото, което не ми допада в него е аудио-системата. Харесвам коли, в които има място за 2-din устройство, което да си подбера по мой вкус.  По-следващият Аутбек (от 2010г. насам) ми допада също, но две неща твърдо не ми харесват в тази кола - малкия люк и рамките на прозорците. Говорейки за люкове и относно моята дилема - това е още един + за Форестъра. За мен по-добре един но голям, отколкото два малки. 
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 3:17 pm |
|
|
|
Yaro
|

Vmax написа: BAlexandrov написа: А жена ти знае ли? Най-важното е дали тя ще я хареса Имай в предвид, че с нова стара кола си е нова котка в чувал и неясно какво ще излезе. Не мисля, че си струва, особено трябва да отчетеш факта, че Форестър са по-евтини и аскетични, а Аутбек са по-луксозни и удобни, така че ми е странно че ти е по-удобно във Форестър, но все пак си е субективен момент. Аз смених Аутбек с Фори и ми трябваше доста време да свикна... Да оспамя малко - не е нужно жената да я харесва много, че после няма да му я дава...  ( особенно ако е автомат ) Субективно Фори е по широк и удобен, за хора с ръст над 180 и 80+ кг. Тя ще е за нея, така, че това не е проблем. Аз съм 1.80, но някога бях 80+ кг.  а тя е 1.70+ да кажем. Абе интериора на Форестър 2003-2007 ми харесва повече, това си е.  Някои неща в екстериора също - как да не се влюбиш в тези огромни джипови огледала във фейслифта (2005-2007). И в гората се вижда идеално през тях. В този ред на мисли - ако взема Форестър 2.0xt, дали е възможно да си сменя страничните огледала с такива от фейслифта? Някой правил ли го е?
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 3:26 pm |
|
|
|
Popimoni
Регистриран на: Нед Май 13, 2012 9:08 am Постове: 162 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Субару Аутбек Н6 3.0 2005 год
Рейтинг: 59 
|
|
Аз бих ти предложил и друга алтернатива - Аутбек 3.0 след 2003 година. Отлична динамика, приемлив разход, надежден мотор и останалите предимства на предишното поколение, плюс по - съвременен и интересен дизайн дизайн.
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 7:02 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
|
Привет. За кола за града аз бих избрал Форестъра. В годините 2003-2007 обаче има два модела. Ако можеш да отделиш малко повече пари, модела от 2006-2007-ма е чудесен избор. Мотор 2.0 турбо като цяло се внасят в България вече за 3-ти живот. Още в чужбина са "уморени". 2.0 без турбо е 158 к.с. , които са напълно достатъчни и са карани далеч по-внимателно. Имат бавни, а турбото няма. Аз смених Форестър с Легаси, защото имах нужда от повече обем и по-голям багажник. Клиренсът остана на заден план. Позицията на водача при Форестър обаче е по-удобна за града. Иначе няма нещо екзотично по колата. Маховика е демпферен и има гарантиран живот около 100 хил км. Обаче повечето коли след 2004та г. са с таква и няма как. При предния модел от 2003 до 2006-та моторите са други. Двулитровия е 125 к.с.
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 7:02 pm |
|
|
|
Yaro
|

Popimoni написа: Аз бих ти предложил и друга алтернатива - Аутбек 3.0 след 2003 година. Отлична динамика, приемлив разход, надежден мотор и останалите предимства на предишното поколение, плюс по - съвременен и интересен дизайн дизайн. Таблото с уредите на модела от 2003г. не ми харесва. От този модел много ми харесва фейслифта от 2007г. и това е много силен кандидат за мен и е твърде вероятно ако Аутбека остане, просто след време да го сменя с такъв. Както писах по-горе, единственото, което от пръв поглед не ми харесва в този автомобил е как е решена аудио-системата - интегрирана в общ панел с всичко останало. За мен много по-удачно решение е (както при Форестър) да има място за 2din главно устройство по мой избор. ComingSoon написа: Привет. За кола за града аз бих избрал Форестъра. В годините 2003-2007 обаче има два модела. Ако можеш да отделиш малко повече пари, модела от 2006-2007-ма е чудесен избор. Мотор 2.0 турбо като цяло се внасят в България вече за 3-ти живот. Още в чужбина са "уморени". 2.0 без турбо е 158 к.с. , които са напълно достатъчни и са карани далеч по-внимателно. Имат бавни, а турбото няма... Тук имам няколко въпроса/коментара. Какво имаш предвид под трети живот за турбинираните модели? Турбината е с определен живот/пробег, това е ясно. Но аз говоря за покупка на автомобил с доказан произход и пробег, а на не 164 568км, както са повечето от Горубляне, Дупница, Враца и прочие. Има напредък, преди всички бяха на 120 до 131 хиляди.  Тоест ако се вземе хубав, чист и жив автомобил, смятам, че ще има добра основа за развитие. Друго - карал съм 2.0 158 коня автомат на приятел няколко пъти. Автомобила е купен от нов в България. Не съм пробвал ръчката с този двигател, но силно се надявам да върне автомобила при живите.  Не искам да обидя никого, 158 коня с автоматик е прекрасен за града, но за извънградско за мен е много изнервящо муден и бавен. не бих взел 125к.с. или 158к.с. в комбинация с автоматик. Единствената смислена за мен комбинация с автомат е 177к.с. Както писах по-горе от 2.5xt се интересувам най-малко. Така, че ако говорим за смяна към Форестър, най-вероятно ще става дума за 158к.с. ръчка, или 177к.с. автомат или ръчка. Относно бавните. Като за лека кола, това е приятна екстра, но това не са реални бавни предавки за мен и не смятам, че ще има нужда да се ползват като такива. Така, че за мен това не е от голямо значение. ComingSoon написа: ... Аз смених Форестър с Легаси, защото имах нужда от повече обем и по-голям багажник. Клиренсът остана на заден план. Позицията на водача при Форестър обаче е по-удобна за града. Иначе няма нещо екзотично по колата. Маховика е демпферен и има гарантиран живот около 100 хил км... Благодаря, това е ценна информация.
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 7:22 pm |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
Имах предвид само ръчните кутии. АТ може би са по-слаби, но нямам наблюдения. Що се отнася до турбото... трудно ми е да си представя как накой си купува турбо кола и после я кара внимателно с до 3500 оборота до магазина и обратно. Това обаче е съвсем друга тема Проверен автомобил Субару с доказана история на малко км се намира мноооооого трудно не само в бг,а в цяла Европа. Ако се намери цената му е по 2 спрямо останалите на пазара от същата година , така че покупката е въпрос на преценка на приоритетите и бюджет. 
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 9:23 pm |
|
|
|
krismarg
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 7:55 am Постове: 659 Местоположение: Шуменско
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57 
|
Yaro написа: Таблото с уредите на модела от 2003г. не ми харесва. От този модел много ми харесва фейслифта от 2007г. и това е много силен кандидат за мен и е твърде вероятно ако Аутбека остане, просто след време да го сменя с такъв. Както писах по-горе, единственото, което от пръв поглед не ми харесва в този автомобил е как е решена аудио-системата - интегрирана в общ панел с всичко останало. За мен много по-удачно решение е (както при Форестър) да има място за 2din главно устройство по мой избор. Има си панели за 2din. Някой по скъпи марки, модела за Аутбек си върви с такъв панел с кабелите.
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 9:29 pm |
|
|
|
Yaro
|

ComingSoon написа: Имах предвид само ръчните кутии. АТ може би са по-слаби, но нямам наблюдения. Що се отнася до турбото... трудно ми е да си представя как накой си купува турбо кола и после я кара внимателно с до 3500 оборота до магазина и обратно. Това обаче е съвсем друга тема Проверен автомобил Субару с доказана история на малко км се намира мноооооого трудно не само в бг,а в цяла Европа. Ако се намери цената му е по 2 спрямо останалите на пазара от същата година , така че покупката е въпрос на преценка на приоритетите и бюджет.  Съгласен съм с всичко в този пост. Но това не означава задължително, че всички турбинирани са с много изразходван ресурс. Хората продават и защото колите им писват, излиза новия модел или за пари. Ще потърся да пробвам 158к.с. ръчка. krismarg написа: Yaro написа: Таблото с уредите на модела от 2003г. не ми харесва. От този модел много ми харесва фейслифта от 2007г. и това е много силен кандидат за мен и е твърде вероятно ако Аутбека остане, просто след време да го сменя с такъв. Както писах по-горе, единственото, което от пръв поглед не ми харесва в този автомобил е как е решена аудио-системата - интегрирана в общ панел с всичко останало. За мен много по-удачно решение е (както при Форестър) да има място за 2din главно устройство по мой избор. Има си панели за 2din. Някой по скъпи марки, модела за Аутбек си върви с такъв панел с кабелите. Може ли малко повече информация, линк или нещо. 
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 9:44 pm |
|
|
|
srg
|
Линк за секцията в сайта с май единственото читаво 2din aftermarket B13 решение - ЦЪК. Vmax написа: BAlexandrov написа: А жена ти знае ли? Най-важното е дали тя ще я хареса Имай в предвид, че с нова стара кола си е нова котка в чувал и неясно какво ще излезе. Не мисля, че си струва, особено трябва да отчетеш факта, че Форестър са по-евтини и аскетични, а Аутбек са по-луксозни и удобни, така че ми е странно че ти е по-удобно във Форестър, но все пак си е субективен момент. Аз смених Аутбек с Фори и ми трябваше доста време да свикна... Да оспамя малко - не е нужно жената да я харесва много, че после няма да му я дава...  ( особенно ако е автомат ) Субективно Фори е по широк и удобен, за хора с ръст над 180 и 80+ кг. Абе аз съм 187/93 и в B13 не страдам от липса на място 
_________________ For every action there is an equal opposite malfunction!
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 10:18 pm |
|
|
|
subarist
Автомобил: Subaru Legacy H6 2004
Рейтинг: 244     
|
Това със подлакътника като част от централната конзола ... трябваше ми много време да свикна и ми се виждаше много смотано направен, но накрая разбрах за какво са го направили. Свикнах да карам с левия крак прибран до седалката защото просто няма какво да правя с него  (Изключваме случаите , когато спортувам по завоите някъде.. тогава се подпирам) Получава се някаква гръцко - римска излегната поза (малко стил Голф 2) и тогава може да се опреш на подлакътника. http://gb.fotolibra.com/images/previews ... rapes.jpegЗабележете как е прибран левия крак. 
|
|
|
|
| Вто Апр 14, 2015 10:34 pm |
|
|
|
antonarset
Регистриран на: Пон Мар 31, 2014 9:16 pm Постове: 353 Местоположение: София/Варна
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
|
Хахаха, и аз съм така с легасито  На моменти забравям, че карам, щото то само върви, само дет не спира само...
|
|
|
|
| Чет Апр 16, 2015 1:37 pm |
|
|
|
ф-008
Регистриран на: Пет Сеп 26, 2008 12:02 pm Постове: 596 Местоположение: София
Автомобил: ПIV'14; ТЛК200'14; SF2,0XT'2017
|
Здравей колега! Аз съм с фори 2007-а, 2,0, 158 коня, ръчка. Колата си върви добре - 9,7 сек. е динамиката от 0-100. Разхода със сигурност е доста по-нисък в сравнение с 3,0 литровия шестак. Наистина автоматите на субару много спъват ускорението. Примерно чудесния резултат на 2,5ХТ 2007 ръчка - 6,0сек се помрачава донякъде с резултатите на автомата на 2,5ХТ - 7,1сек. Иначе моето фори сега прехвърли 100 000 км и до момента не е сменяно абсолютно нищо по него. Дано така да е и занапред. 
|
|
|
|
| Чет Апр 16, 2015 11:57 pm |
|
|
|
Yaro
|
|
Разхода какъв е при Форестър 158к.с. ръчка?
При мен средният разход дотук е 13/100, като най-малко е около 10/100. Което ме устройва напълно. В града е повече със сигурност, но за мен градския разход не е от такова значение в този случай.
|
|
|
|
| Съб Апр 18, 2015 5:13 pm |
|
|
|
ф-008
Регистриран на: Пет Сеп 26, 2008 12:02 pm Постове: 596 Местоположение: София
Автомобил: ПIV'14; ТЛК200'14; SF2,0XT'2017
|
Yaro написа: Разхода какъв е при Форестър 158к.с. ръчка?
При мен средният разход дотук е 13/100, като най-малко е около 10/100. Което ме устройва напълно. В града е повече със сигурност, но за мен градския разход не е от такова значение в този случай. На бензин по гръцките магистрали със 110-120, пълен автомобил, на климатик + къси светлини и багажна кутия дава 7,6. В София градско стига до 12,9. Сега съм на газ и извънградско със 120-130 е 10,4, а градско около 12,5-14,0.
|
|
|
|
| Нед Апр 19, 2015 12:23 pm |
|
|
|
Yaro
|
ф-008 написа: Yaro написа: Разхода какъв е при Форестър 158к.с. ръчка?
При мен средният разход дотук е 13/100, като най-малко е около 10/100. Което ме устройва напълно. В града е повече със сигурност, но за мен градския разход не е от такова значение в този случай. На бензин по гръцките магистрали със 110-120, пълен автомобил, на климатик + къси светлини и багажна кутия дава 7,6. В София градско стига до 12,9. Сега съм на газ и извънградско със 120-130 е 10,4, а градско около 12,5-14,0. Ще ме разплачеш.  Не, че искам да подложа думите ти на съмнение, но 7.6/100 с кутия отгоре, 110-120 и пълен автомобил с климатик ми звучи доста доста добре. И аз съм постигал 9.2/100 на газ, едно лято в Италия. 
|
|
|
|
| Нед Апр 19, 2015 5:20 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 2
|
стр 1, 2 > |