Здравеите. От днес отново съм със вашия фен клуб. След продажбата и на 2те ми субарута дядо ми беше полудял за такова. Е днес направих покупка на е12. От Самоков до Казанлък се прибрахме с 40км защото като дигнем 50 и започва зверски да тресе. Ако някой има идея да каже от какво може да е. Иначе колата е зле има мноооого за стягане но няма как. Е да се надяваме че ще сме си полезни.
_________________ Път без препядствия обикновенно води до никаде!!!
Subaru E12 WAGON
Мисля, че темата е за Други модели, там я местя Браво, че отново си сред нас, надявам се да решиш проблема си съвсем в кратки срокове!
_________________ ...защото животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите които спират дъха!!!
Вто Юли 15, 2008 8:15 am
SUBARU
Регистриран на: Съб Юли 05, 2008 8:44 am Постове: 29 Местоположение: СОФИЯ Рейтинг: 0
евентуално мини реглаж на предния и баланс на гумите - ако тогава не става - вече ти трябва някой който разбира.инче честито за придобивката и безаварийно!!!
_________________ НАЙ-ВАЖНОТО В КОЛАТА Е "ЕМБЛЕМАТА"
Вто Юли 15, 2008 1:14 pm
barny_89
Регистриран на: Чет Яну 25, 2007 7:47 am Постове: 15 Местоположение: Казанлък Рейтинг: 0
здравейте. Днес за малко съм си в магазина и отивам пак да търся части. Значи тука в моя краи има ено хвърлено на отпадаци. Оговорил съм стартера за 30 лева не знам как е. Моя стартер за нищо не става. Вече зарадвах дядо ми с радостната новина че отново ще кара субару и яката се надъха. Сега като вклуча 4х4 и започва нещо да стърже и спира да тресе като го изключа и отново почва да тресе. Замислям се дали да взема цели главини. Не знам как е възможно да е от гумите защото моя опел също тресе защото не са балансирани и навсичко отгоре съм и с джанти с друг централен отвор и не тресе чак толкова. То тресе ама над 100 и тука още щом вдигна 50 и започва да тресе зверсеки. Дайте идей.
_________________ Път без препядствия обикновенно води до никаде!!!
Subaru E12 WAGON
Добре дошъл.Преди време имах и аз бусче,бая работи дадох за скраб.Имам жило за съединител,за километража,сервоусилител с помпата,табло и някои други дреболии.