Отговори на тема
 Моля помогнете за амортисьори на FORESTER MY98 ! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 42
Автомобил: SUBARU FORESTER 2.0 MY98 KH 2774 BB
Телефон: 00359876070747
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Амортисьорите на машината се предадоха окончателно #-o .... Моля ви колеги, да ми препоръчате надежден търговец за да закупя ВТОРА УПОТРЕБА ,понеже финансите са в окаяно състояние! От доста време и от около 2-3000 км. вече ударя на тампоните,а и на завои и/или неравности не се държи на пътя! Возя всекидневно и синчето / 4 год. хулиганче :-~ / и направо се страхувам да пътувам. Интересува ме ,дали ще се намери нещо сносно за разумни цени с ваша помощ?! Ако сте търговец и може да ми ги изпратите по куриер до Дупница - ще съм много благодарен,а ако сте от град на около 100 - 150 км. максимум , бих могъл и да дойда да ги взема! Надявам се да проявите разбиране в този труден момент и да помогнете , драги съфорумници и колеги ! Благодаря предварително ! Желая безаварийни пътувания на всички ви ! :hello:

Съб Авг 08, 2015 7:20 am
Върнете се в началото
Профил YIM
Напуснал форума
Аватар

Постове: 338
Рейтинг: 20
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здрасти колега,
Защо не погледнеш в раздела, Продава - авточасти. Там винаги съм виждал много части и има добри попадения на добри цени :) Например:
viewtopic.php?f=12&t=18710
Поздрави и успех в търсенето!
 8

Нед Авг 09, 2015 8:34 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 42
Автомобил: SUBARU FORESTER 2.0 MY98 KH 2774 BB
Телефон: 00359876070747
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
pnikolaev написа:
Здрасти колега,
Защо не погледнеш в раздела, Продава - авточасти. Там винаги съм виждал много части и има добри попадения на добри цени :) Например:
viewtopic.php?f=12&t=18710
Поздрави и успех в търсенето!

Благодаря! Просто време и финанси малко ме притискат и се надявах на бързи резултати .... :-? Всичко добро колега!

Нед Авг 09, 2015 10:10 pm
Върнете се в началото
Профил YIM
Отговори на тема