Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  >
 Бензиностанции - качество на горивата! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 866
Автомобил: Impreza2.2Т ,Impreza H6,Subaru SVX
Рейтинг: 170
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не се лъжете,колеги по ниски цени! Те си намират начини да компенсират с количеството в своя полза.
По мои наблюдения не се лъже с количеството (за газта говоря),на една газстанция("Летящ старт") близо до PARADISE мол,зад ЕКО.
Качеството е много добро на газстанцията зад караулката на Горубляне.Много добър разход :good:

Пон Ное 16, 2015 1:22 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Бе той да дойде тука и да бутне цените аз има къде да сипвам.

Пон Ное 16, 2015 6:42 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 95
Автомобил: Forester 2006/ 2.0/ AT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
petko 69 написа:
Тук в Пловдив този Марешки(познавам го лично,голяма циция.)сме го изпили на сода .Нафта 1.70лв и бензин 95-1.70 за литър на бензиностанциите на мои приятели .Който от Пловдив желае да зарежда да ми звънне.Карам си колите от години при тези момчета без проблем.За фирми с фактура 1.85л. :cool:

Другия път до Пловдив идвам с празен резервоар, фактури не ми трябват :D

Пон Ное 16, 2015 4:20 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 261
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
Рейтинг: 36
От звездите одобрен
Отговори с цитат
]
petko 69 написа:
Тук в Пловдив този Марешки(познавам го лично,голяма циция.)сме го изпили на сода .Нафта 1.70лв и бензин 95-1.70 за литър на бензиностанциите на мои приятели .Който от Пловдив желае да зарежда да ми звънне.Карам си колите от години при тези момчета без проблем.За фирми с фактура 1.85л. :cool:

Абе циция но добре разлая кучетата =D>,както направи преди години с лекарствата,че ние сме крайните потребители ](*,)

Пет Ное 20, 2015 2:08 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Не зареждайте на Ромпетрол в София на булеварда за Илиенци,от страната на стадион Локомотив.Напълниха бутилка която никога не е събирала повече от 45 л. цели 52 л. газ.След като им казах че са измамници касиерката ми отговори че не ме лъжела тя(демек собствениците).Успех

Нед Ное 22, 2015 10:20 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 106
Автомобил: Subaru Legacy '04 2.0 5МТ
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Marlin написа:
petko 69 написа:

Другия път до Пловдив идвам с празен резервоар, фактури не ми трябват :D

Екстра е бензина! Цената обаче е 1.89лв/л и то при зареждане над 30литра.. Редовната цена е 1.94лв/л.

Съб Ное 28, 2015 5:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 255
Автомобил: Legacy III '99 SW 2.5L 156bhp AT
Телефон: 0885078788
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Аз просто ще оставя това клипче тук и се изнизвам по терлички! :)

И този

Съб Ное 28, 2015 8:53 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Адреса в Пловдив

Сря Дек 02, 2015 12:21 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 147
Автомобил: Subaru Outback 2.5 99г
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
100-цата на Марешки би турбото много я хареса. В сравнение с 95 на ОМВ е чувствителна разлилата.

Пет Дек 04, 2015 1:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 221
Автомобил: Метрополитен
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Бензиностанция Еко Перник ул.Скоростна магистрала в посока Кюстендил днес успяха да ми сипят 52,300 литра газ като в бутилката имаше останало гориво за около още 40-60 км. (около 10 литра) при бутилка с капацитет 59 л.Предишния ден беше ходено до Банско като на излизане от София пълен резервоар газ отново от Еко Люлин само извън градско със скорост 120-130 км/ч. като с това темпо и количество се изминава около 400-420км.Тея са по-добри и от Астор :idea: :idea: :shock: :shock: :cry: .И друг път съм сипвал там защото минавам сравнително честно и ми е правило впечатление,че газта свърша по-бързо но такова нещо не бях виждал...Въпреки примамливата цена от 86ст. главата пада не от кръста а от глезените..

Сря Дек 09, 2015 11:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Докато сипвах на Еко в Люлин, разхода на газ ми беше 2 литра над показанието на борда. Сега слагам газ на СНГ Люлин и разхода съвпада с борда. Изпразних вече три резервоара. Явно преди Еко са ме лъгали в количеството. Няма как да разбера това, защото никога не пълня догоре. Карам докато свърши газта и наливам винаги по 50литра.

Чет Дек 10, 2015 9:59 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 31
Автомобил: Honda CR V 98г.
Телефон: 0898429733
Нов фен
Отговори с цитат
Аз все още не съм със Субару,но мога да кажа че Хондата(аз също) е доста по-доволна от SNG газта отколкото от Еко.А последните две зареждания на Лукойл преди тунела на Люлин минавам по 20 км.по-малко отколкото когато заредя на SNG.

Чет Дек 10, 2015 10:17 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
CaesarVarna написа:
100-цата на Марешки би турбото много я хареса. В сравнение с 95 на ОМВ е чувствителна разлилата.

Кажете му да идва в София, че тия пак подкараха газта нагоре, гледам я на 92 ст. по омв и еко, ебаси лакомия народ, ебаси чудото, що не се сипва в туби, щяха да видят кон боп яде ли .

Чет Дек 10, 2015 12:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 416
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тъкмо идва колегата и го питам "А ти защо си без кола?" и той се смее. Снощи му изгаснала в движение (гаранционен автомобил Пежо 308 дизел). Изчакал 1 мин. и запалил, след 500метра същото. Обажда се в Пежо асистънс и го питат "А да сте зареждали скоро от Шел?" - "Да, снощи" - "От това ще да е. Вие сте 20тата кола за една седмица...."

Шел на бул.Сливница, София. Гориво: Дизел.

Поздрави,
Лазар

Не карам пил и не пия карал.

... важно е да знаеш числата колко са ти...

Чет Дек 10, 2015 1:52 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 31
Автомобил: Honda CR V 98г.
Телефон: 0898429733
Нов фен
Отговори с цитат
Преди 3-4 години си купих от Лукойл към 5:00 часа декември месец някъде добавка тяхно си производство за дизел през зимата и забравих да я сипя.Като си тръгвах от работа в 14:00ч.беше станала на блокче лед. :-? :shock: :shock: :shock: Познат ми обясняваше нещо че като се смеси с нафтата и пречела да се сгъсти и замръзне,обаче в Лукойл не съм стъпил вече.
#-o #-o #-o

Чет Дек 10, 2015 2:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Преди 5 години тамън бях взел легасито , пътуваме за състезание в Русе , колата още беше с малката бутилка -40 литра събира 33 макс , спираме в 6 сутринта на лукойла на Бяла, вземам си кафе и почват да сипват , по едно време влизам , те сипали 45 литра , стана скандал , чакахме управителката един час и накрая платих 40 литра колкото била бутилката , няма значение че събира 33 , мислех да си тръгна , но полицаите седяха отвън на бензиностанцията и се хилеха и единия ми обясни, че ако си тръгна и натиснат паник бутона , което ще стане , тръгват веднага да ме гонят и ...........Лук ойл оттогава никога повече.....

Мъжко дупе един път се е...е , освен ако не му хареса!

Чет Дек 10, 2015 2:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 344
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
От месец и половина имам и аз газов инжекцион, та от тогава зареждам само от Лукойла в Стара Загора, преди да премина на газ зареждах само бензин 95 от OMV без никакви проблеми, та ако някой има впечатления от газта им ще съм благодарен да сподели, за да покарам и на "тяхната" газ да видя колата как ще е. За сега от Лукойла нямам оплакване всичко е точно, но като чета такива мнения като горния пост и се замислям занапред :good:

Чет Дек 10, 2015 3:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
SuBaRu_FoReSteR написа:
От месец и половина имам и аз газов инжекцион, та от тогава зареждам само от Лукойла в Стара Загора, преди да премина на газ зареждах само бензин 95 от OMV без никакви проблеми, та ако някой има впечатления от газта им ще съм благодарен да сподели, за да покарам и на "тяхната" газ да видя колата как ще е. За сега от Лукойла нямам оплакване всичко е точно, но като чета такива мнения като горния пост и се замислям занапред :good:

Аз нямам оплаквания от газта на ОМВ като качество а и в грамажа не са ме лъгали, същото важи и за Шел като качество, ужасна е на Петрол "блу нещо си" , колата заспа и на Еко като лъжене в грамажа, макар че в Стара Загора на екото на излизане към магистралата си ми сипаха колкото си трябва, същото важи и за ЛУк ойл като пълнене с въздух вмсето газ. Ромпетрол бяха добри в началото сега са бг качество вече.
В България за мен хубава газ няма, като сипя в Хърватска или Сърбия като ходя за риба и колата полита, тук ми полита само разхода. ;) .

Чет Дек 10, 2015 3:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 344
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ясно че хубава газ нямаме никъде (то какво ли хубаво имаме вече...), но горе долу да му мяза дет се вика. Целта ми беше да измина тези 10-15 000 км. до смяната на филтрите на газта като зареждам само на една и съща бензиностанция да видя колко ще са замърсени, но като гледам може и да не стане това. Ще изгоря останалата газ и ще пробвам от OMV. От Shell колега с Аутбек H6 също от Зарата ми каза че му горяла повече и бил доволен от въпросния Лукойл и затова от самото начало и аз започнах да зареждам от там. Някой друг да има впечатления за газта на OMV :-?

Чет Дек 10, 2015 4:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Доста приятели на газ хвалят D2.

Пет Дек 11, 2015 7:38 pm
Върнете се в началото