Привет Колеги,
Както знаете преди време разглобих един форестър от Англия с идеята да му използвам мотора ,но в крайна сметка си остана. Щяхме да го разглобим като използваме оригиналния блок на колата на колегата и да направим неговото легаси турбо ,но приоритетите се промениха и няма време.
Моторът се оказа леко шумен и в крайна сметка не съм го пипал от тогава и не съм го пускал за продажба. Според мен лагерите са му в начален стадии защото се чува много леко на празен ход.Не тропа силно , не е изтропал -палеше си и си вървеше добре.Vmax и Тенчо(1040) са го чували преди доста време когато докарах колата.
Тъй като се презатрупах с части , а аз не се занивамам с това - работя нещо съвсем различно искам да разчистя всичко и затова предлагам следната оферта :
Двигателя е напълно оборудван с всичко необходимо му за да запали в друга кола включително и съединител, магаре, генерация -цяла с катализатора, бензинова помпа, ЕКУ с имобилайзери и инсталация на колата, турбо,дебитомер и кутия,интеркулер и блоу оф, колектори и т.н.
Към него подарявам абсолютно всичко което намеря от колата - части от преден мост, задна броня ,серво , помпи , спирачни помпи , АБС модули ,интериори части и други.
Цената която искам на мотора плюс тези подаръци е 1000 лева. На реални 130 000 км е още със заводския ангренаж- не пуши и не харчи масло .Турбото е перфектно - без луфтове.
Ако не се продаде до средата на месеца го започвам на части и цените са следните :
Блок -200 лева
Колянов вал - 180 лева
бутала - 50 лева броя
Мотовилки - 80 лева 4-те
Глави 200лева броя - 350 лева двете - мотора е на 130 000 км с заводските гарнитури и не е прегряван перката се пускаше навреме и стрелката си седеше където трябва без мехурчета.
Дебитомер -100 лева
Турбо - 200 лева
Колектор всукателен - 200 лева - дюзи - жълти, дросел с ТПС ,моторче за ниски и други
Соленоиди- модул- предложете цена
компютър с ключ , модул и всичко необходимо - 100 лева,
даунпайп с катализатор - здрав - 100 лева
маховик със съединител - работещ ,но без гаранция 200лева
изпускателен колектор - 60 лева
картер - 40 лева
бубина - 70 лева
кабели -40 лева
гумена интейк тръба за турбото 50 лева
интеркулер - 80 лева
блоу оф - 40 лева
стартер -70 лева