Отговори на тема
 Търсим да купим Outback след 2010 
Автор Съобщение

Постове: 2
Телефон: +359898466686
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте на всички във форума! От 2-3 седмици със съпруга ми търсим да си купим Субару Аутбек след 2010 год. Първоначално гледахме бензин с фабрична газова (Bi-Fuel), но днес от представипелството на Субару ни казаха, че такива не се произвеждали - вярно ли е?
Някой знае ли или познава ли някой, който има Аутбек (модел след 2010) и желае да го продаде?
Ще съм благодарна за мнения и коментари
Предварително благодаря

Вто Мар 29, 2016 5:59 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Скоро имаше подобна тема,коли с газ от чужбина не се препоръчват.Причината е ясна ,доста солиден километраж,труден за поддържане софтуер на гу компютър.Не очаквайте тук във форума да откриете вашата кола,прочетете темата за новодошлите и сами ще знаете какво да търсите-гледате.Успех в търсенето,добър избор на марка и модел. :beer:

Вто Мар 29, 2016 8:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 892
Автомобил: Outback '23 / 2.5 EU
Рейтинг: 383
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
в допълнение, от модела 2010+ все още няма много избор у нас.
по добре се ориентирайте към внос от чужбина (Германия, Италия).

Вто Мар 29, 2016 9:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Телефон: +359898466686
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте и благодаря за бързите отговори и коментари.

Вто Мар 29, 2016 9:35 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 292
Автомобил: B12 Outback H6 2003
Рейтинг: 211
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте
Пожелавам ви късмет с търсенето.

Аз след дълго четене в форума преди 1 месец се престраших и се възползвах от услугите на batbubi. Той ми вкара Оutback 2003г. от Австрия. За сега съм изключително доволен от колата и от услигите на batbubi.
Това е добра опция за покупка на автомобил, но аз съм супер страхлив и след като поръчах и платих, докато не дойде колата 1 седмица не спах ](*,)
Обмислете/проучете добре всички варианти. Има шанс да изпадне и кола от БГ. Мисля че преди няколко седмици имаше един Outback на сайта на мотопфое или субаро варна, но сега го няма.

Видях че колегата Aion е писал преди мен. Според мен не бива да се задълбава прекалено много в подробности и детайли относно самата кола. За мен няма значение какъв цвят е самата кола, седалките дали са кожени или не и други такива подробности. Трябва само по няколко параметъра да се избира иначе е нужен зверски късмет да намериш точното нещо.
Ако ме питате за съвет: препоръчвам автоматична скоростна кутия, виждате какъв бюджет имате и на базата на него търсите здрава кола. По добре хубава, здрава кола 2008г. отколкото някоя гробница 2011г. Това си е лично мое мнение, надявам се да ви е полезно. И аз исках по нова, но взех 2003. Надявам се да ме вози още 5-6 години.

Сря Мар 30, 2016 9:43 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 478
Автомобил: Subaru Outback, H6, 2005
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Читави екземпляри от хора рядко изпадат, защото те си ги карат, или се взимат много бързо.

С вкарване от batbubi, може да ви изглежда по-скъпо от това, което виждате в мобиле.бг, но като помислите, че шансът да е е проблемна колата е много висок, и след това парите, които ще налеете да я оправите и да се разочаровате, по-добре наистина търсете вариант с вкарване от чужбина.

От Италия има коли с момнтирана газова от тамошните представителтва на Субару, това са т.нар. bi fuel - и наистина не се произвеждат така, но в Италия го слагат доълнително без да пада гаранцията, но ако искате газ, по-добре си вземете такава с немонтиран ГИ и го монтирайте тук при проверен сервиз.

Нед Апр 03, 2016 12:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема