Отговори на тема стр <  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
kerekovski написа:
Преди малко повече от 3 години си закупих фейслифтова Лагуна 2 автомат от Германия на реални 175 000 км с пълна сервизна история, която може да се провери при всеки дилър на Рено, беше поддържана до последно в Рено и пробегът й отговаряше до последния метър, отделно, че си я избирах, пазарих и докарах лично.

Никога не може да бъдеш сигурен в нещо на 100%. Вече няколко фирмени автомобила на по 2-3 години се продадоха по сервизна история на около 100 000 км, като реалния пробег им беше над 200 000 км. Имаш ли точния човек (приятел с който си следвал) на точното място (официален сервиз), всичко става.

Сря Юли 20, 2016 8:04 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Да, объркал съм втория линк - това е http://www.cars.bg/c1594483 (ник-ауто)

Мисленето продължава :)

Сря Юли 20, 2016 11:46 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 853
Автомобил: Subaru Outback B14 3.6
Рейтинг: 578
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Малко офтопик е това, но във втората е слушана чалга. Това не мога да го разбера - има не малка част от търгашите, които акцентират на радио Веселина. Защо?

Сря Юли 20, 2016 12:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bikezilla написа:
ник-ауто

Имай едно на ум, по принцип продават коли със замаскирани проблеми, особено на тези, на които са снимали в обявата и сервизната книжка...

Сря Юли 20, 2016 12:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 790
Автомобил: VA STI
Рейтинг: 563
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако ще купувате Субару от Ник-ауто един съвет - избягвайте да ползвате за преглед бял сервиз в Люлин.

Сря Юли 20, 2016 1:57 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 13
Автомобил: Outback BH
Нов фен
Отговори с цитат
Vami написа:
bikezilla написа:
ник-ауто

Имай едно на ум, по принцип продават коли със замаскирани проблеми, особено на тези, на които са снимали в обявата и сервизната книжка...

Разби ми мечтите... :D
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=eq2apg

Сря Юли 20, 2016 10:09 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 221
Автомобил: Метрополитен
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
srg написа:
Ако ще купувате Субару от Ник-ауто един съвет - избягвайте да ползвате за преглед бял сервиз в Люлин.

Или казано направо Ник Ауто и Любо от Люлин не са най-добрата комбинация ! :)

Чет Юли 21, 2016 4:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Отговори с цитат
kerekovski написа:
Привет,
Аз лично бих те посъветвал да проучиш по-внимателно първата - там може да има някаква надежда. Ако съединителят върви към смяна, може и да е реален този пробег, не вярвам да й е втори съединител.

За този модел ,а и за Форестър дизел имаше един проблем в началото:
Рядко съединителите изкарваха 40хиляди километра и затова имаше сервизна акция за понижаване въртящия момент
в ниските обороти. Та да не залагаме на кой точно съединител е колата. :pardon:

Чет Юли 21, 2016 4:38 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 13
Автомобил: Outback BH
Нов фен
Отговори с цитат
Някой гледал ли е тази, па макар и в НИК - АУТО - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=eq2apg ?

Чет Юли 21, 2016 8:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 104
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Vami написа:
kerekovski написа:
Преди малко повече от 3 години си закупих фейслифтова Лагуна 2 автомат от Германия на реални 175 000 км с пълна сервизна история, която може да се провери при всеки дилър на Рено, беше поддържана до последно в Рено и пробегът й отговаряше до последния метър, отделно, че си я избирах, пазарих и докарах лично.

Никога не може да бъдеш сигурен в нещо на 100%. Вече няколко фирмени автомобила на по 2-3 години се продадоха по сервизна история на около 100 000 км, като реалния пробег им беше над 200 000 км. Имаш ли точния човек (приятел с който си следвал) на точното място (официален сервиз), всичко става.

Не е задължително да имаш човек в сериз.Достатъчно е да имаш една друга сервизна книжка, която се копира и данните се обработват,изкарват се на хубав скенер или може направо да се напечата с всичкото му..., струва някой и друг лев на сервиза,но от цената се избива стократно..!Така стои въпросът и с доста фалшиви свидетелства ,които се издават и не се изисква реален контрол върху достоверноста им!

Чет Юли 21, 2016 8:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 853
Автомобил: Subaru Outback B14 3.6
Рейтинг: 578
Отговори с цитат
viksanlg написа:
Vami написа:

Не е задължително да имаш човек в сериз.Достатъчно е да имаш една друга сервизна книжка, която се копира и данните се обработват,изкарват се на хубав скенер или може направо да се напечата с всичкото му..., струва някой и друг лев на сервиза,но от цената се избива стократно..!Така стои въпросът и с доста фалшиви свидетелства ,които се издават и не се изисква реален контрол върху достоверноста им!

В този случай не говорим за хартия. Говорим за онлайн система, която е достъпна от цяла Европа. Влизам в кое да е представителство на Рено, давам VIN-а и ми показват пълната история. Не е невъзможно да се подправи, но все пак на запад 8-10-годишните по-масови автомобили се продават на килограм и никой не си прави труда, още повече да си вкарва главата в торбата за глупости. Ако в Германия те хванат, гориш много здраво, не е като тук.

Пет Юли 22, 2016 7:48 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Телефон: 0876811305
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте нов съм във форума,искам да стана собственик на този автомобил http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=eri0g7 бих искал да ми кажете дали имате някаква информация за него, и дали изобщо има смисъл от газта течна фаза.Ще се радвам на всякакви мнения защото нямам никакъв опит и наблюдения за марката като цяло.Изчетох доста теми в форума но все още има мн. неща които са ми неясни.Спрял съм се на аутбека или на трибека,защото колата ще излиза по черните пътища.Благодаря предварително.

Пет Юли 22, 2016 2:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 269
Автомобил: Subaru Outback 2.5, `05, TLC `02
Рейтинг: 59
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако направиш една справка в някой от европейските сайтове за употребявани автомобили, ще установиш, че това е най-евтиният автомобил на най-малко километри от този модел и година в цяла Европа. Дали?!
Без да съм го виждал на живо залагам 10 лева, че е италианска морга :)

Пет Юли 22, 2016 5:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
не съм ходил на оглед но на снимките изглежда що годе читав а и течната газ която струва 3-4 бона също ме блазни затова питам.Благодаря за бързия отговор.

Пет Юли 22, 2016 5:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
А в града където живееш, колко майстори според теб биха се справили добре с газовото течна фаза без проблем или без да ти кажат нестава аз работя с други марки газови уредби или автомобили.....!

Пет Юли 22, 2016 10:19 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
То това не ме притеснява,защото мога да ходя и до Варна примерно или Русе на по 120 км са ми,но както колегата каза е съмнително ефтина а за километрите на които е писабо че е за мен са нереални.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Съб Юли 23, 2016 7:46 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 26
Автомобил: 2008 Outback H6
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
baikov90 написа:
Здравейте нов съм във форума,искам да стана собственик на този автомобил http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=eri0g7 бих искал да ми кажете дали имате някаква информация за него, и дали изобщо има смисъл от газта течна фаза.Ще се радвам на всякакви мнения защото нямам никакъв опит и наблюдения за марката като цяло.Изчетох доста теми в форума но все още има мн. неща които са ми неясни.Спрял съм се на аутбека или на трибека,защото колата ще излиза по черните пътища.Благодаря предварително.

Ако прегледаш предишната страница на темата ще видиш няколко мнения.

Нед Юли 24, 2016 8:28 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Телефон: 0886014121
Нов фен
Отговори с цитат
Някой може ли да каже за тази кола

Вто Юли 26, 2016 12:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 71
Телефон: 0898237796
Рейтинг: 34
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте, някой нещо за тези двете.. Принципно ми се иска да е фейслифт но уви бюджета ми е 11-12к, а фейслифтови в до толкова пари е малко трудно...
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 9811834796
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 6896858285
На втората им харесва цвета повече, но определено ми се струва ,че воланът е претапициран...

Чет Юли 28, 2016 6:19 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Автомобил: Outback H6,2007
Телефон: 0884545974
Рейтинг: 66
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
В Ник-Ауто бях февруари 2015.Специално от Варна тръгнах за едно Легаси 2007,Н6.И на мен ми предлагаха сценария за Любо,но колата която беше на реално нямаше нищо общо наживо.Винаги бъдете предпазливи с Ник-Ауто и АВД Карс.Не слушайте какво ви говорят ами гледайте подробно.Лично в Ник-Ауто,дойде някакво момче и се пробва да ми хвали колата на която и липсваха:заден болт на дясна джанта,счупено предно дясно стъкло за обратно виждане,липсваща задна щора,напукани бомбета на предните амортесьори.......това го нямаше показано на снимките.Това го видях за 10 мин точно.На 12-тат минута вече търсех транспорт за Варна.Тръгнах с "голямата кошница" но разума надделя.
Колкото хора съм говорил казвам едно и също:Ник-Ауто:НЕ
Поздрави.

Пон Авг 01, 2016 2:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 157  >